Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja myslim tak 60 g z jedne ale nevim kolik jich tam máš na začátku jsem počítal 14 to by bylo 840 g jenze toto číslo uz tu bylo tak řeknu 57 g z jende a vynasob si to teda počtem těch monstrózních kytek. Jóó
Nejtěžší kytka vážila 53,5g byl to Skunk #1 a byla to tahle.
A typovačku vyhráli:
1. jalala1 > 245g
2. vagabund > 238g
3. Melvin > 255g
Já jsem byl taky blízko ale K+ si dát nemůžu.
V nejbližší době udělám SmokeReport Skunk #1 a Double Gum. Potom jsem hodím jak budu peci Konopný Medovník. A na konec ještě bude video tak že se ještě máte na co těšit.
Tak na tuhle legendu jsem se těšil. Vůně je taková kořenitá hodně ostrá až kyselá. Asi bych měl říct vůně skunku. Ale některé kytky mají o něco sladší vůni.
High je takový energetické skoro bych řekl až nakopávající.
To co jsem o Skunku #1 si myslel to se v celku splnilo je to fakt luxusní high.
Chuť je trochu jako hash. Ale opět čím sladší vůně tím sladší chuť.
Stručně stačí říct že je to prostě Skunk jak má být.
< Makro palice
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<