Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahojj, diky za pochvalu , snazim se. Kourit to budu ja a jaky si to udelas takovy to mas. Par fotek z dnesniho proplachu , holkam se dari bez broblemu. Zalivka Ph 6.4, Ec 2.8 Hojs m.
ahoj, porad stejnej setup, porad kokos a u nej zustanu. Akorat dodelam hesiny a dalsi kolo pojedu plagrona kdyz uz ho mam doma. Listy sem oskubal, minuly kolo sem to nedelal tak uvidim jestli to k necemu bude. Kytky sou nachlup stejny tak to sou jen dve z deviti. Sodik Philips Son-T Pia Greenpower 400W. hojs m.
řekl bych že máš moc vysoký EC-mám takovou zkušenost že se tím kytky výrazně zpomalují osobně bych míchal kolem 1.9.
Jen postřech,radit nechci.
Jinak pěkné kytky!!!
Původní příspěvek od trávníkář řekl bych že máš moc vysoký EC-mám takovou zkušenost že se tím kytky výrazně zpomalují osobně bych míchal kolem 1.9.
Jen postřech,radit nechci.
Jinak pěkné kytky!!!
ahojj , o tom Ec vim. dal sen schvalne vic , prubezne zalejvam taky upravenou vodou. Dneska Posledni zalivka hnojkama , v sobotu bude proplach tak to vydrzej a pak final. m.
ahojjj , davam posledni foto pred sklizni a zaroven i posledni foto vubec, timto koncim se svojema prezentackama a dekuji vsem za prizen, sledovani meho pestitelskeho pocinani a cenych rad do zacatku. Vsem preju at to roste , zelena se a cest praci. m.
Původní příspěvek od Melvin a proč končíš?je to škoda.
hojj, no myslim ze je to porad dokola stejny , jen nekdy menci paldy a nekdy vetci. Prijdou novy pestitele a novy temata, nechci zbytecne zasirat tohle forum ,ale sledovat grower budu porad a pokud budu moct tak i poradim atd. cusss m.
Původní příspěvek od Scott 390 g vono to ješte proschne
nemel by jsi ješte nejake fotky celku ?
Ať se daři ...
hojj, uz sem nefotil, nejak se mi nechtelo. Zadny maly palicky , jen velky paldy ( vetsinou +- 1,8g palda ) + hlavni kartace . Jsem tuze spokojen. Tobe taky cest praci. m