Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A relativní je vlastně úplně všechno co?!Všechny tvoje příspěvky jsou relativní že??
Já dost souhlasím s Mementorem a na hřebíček se trefil Invalida, protože dřív po pěstitelském vědění lidé jen "prahli" a snažili se proto.Teď tu žvaněj yavarové o relativnosti všeho a skutek utek...
yavar - jako obvykle lže - viz snark thread v indoor galerii - orange bud a zářivky 2x30W
support - Apofiss, Jedubabka, Mementor a semtam Invalida v pořadí nikoli co do důležitosti
ad "odešlá elita" - no ve skutečnosti je to tak že mezi těmi co odešli bylo pár lidí opravdu na úrovni - důležitější bylo že mezi nima byli lidi co měli jako Modi autoritu kterou více či méně úspěšně používali k úpravám groweru směrem k původnímu účelu (databáze kvalitních inf vo pěstování) ale hlavní věc je že to byli lidi co měli dostatek hrdosti když se neshodli s Carlosem se sebrat - vytvořit si vlastní web (v něčem horší v něčem lepší jak už sem kdesi psal) a neopruzovat tu donekonečna omíláním stejných věcí
Nesouhlasím s rozhodnutím chell zavřít thread, který se zabýval převozem 1kg hulení přes hranice. Ten thread nijak neodporoval pravidlům serveru. Nikdo nenabízel k prodeji hulení nebo něco v tom smyslu. A i přesto chell udělila zakladateli zmiňovaného threadu trestné body! S tím prostě nemohu souhlasit a touto cestou vyjadřuji svoji nespokojenost s její prací. Stavím se na stranu zakladatele tohoto threadu.
futeW: o tom threadu nic moc nevím, takže se do toho nemůžu montovat, chci se zeptat na něco, čemu jsem z Tvých slov přesně neporozuměla, nechci rejpat, fakt bych ráda znala Tvůj názor.
Vyjadřuješ nespokojenost s prací chell obecně, anebo s její prací v tomto konkrétním případě? Tzn. myslíš si, že dělá všechno blbě, anebo Ti nesedl konkrétně tenhle případ, tudíž jde o její práci v tomto případě?
Mno proč se ptám - já už to pozoruju taky, v PM jsem tu toy s nacistickejma řečičkama, tu idiot, tu osoba nehodná působení na Groweru atp. atd. Docela jsem zírala, že to bylo párkrát od lidí, kteří mi dřív psali PM, jak jsem skvělej MOD blablabla, ale jednou jsem udělala něco, co se jim nelíbilo, a byla ze mě hysterická důchodkyně, která by si měla najít chlapa, aby se neukájela na Groweru (teda já to sice úplně nepochopila, ale tohle mi dotyčný napsal ).
Prostě vidím, jak je hromada a dlouhej čas práce zlikvidován jedinou věcí, která se druhý straně nelíbí. Proto se ptám, ráda bych znala Tvůj názor. Kuju.
Původní příspěvek od futeW Nesouhlasím s rozhodnutím chell zavřít thread, který se zabýval převozem 1kg hulení přes hranice. Ten thread nijak neodporoval pravidlům serveru. Nikdo nenabízel k prodeji hulení nebo něco v tom smyslu. A i přesto chell udělila zakladateli zmiňovaného threadu trestné body! S tím prostě nemohu souhlasit a touto cestou vyjadřuji svoji nespokojenost s její prací. Stavím se na stranu zakladatele tohoto threadu.
Já s Chell souhlasím.Zavřel bych ho taky.Podle mýho sem tento thread nepaří.Tohle si řešte někde mimo,bo přes PM.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
to mods
mažte dyt na to máte svatý právo
děkuji za promazávání mých threadů
byl jsem na tripu-co jiného nakonec psychická ataka je-takže jsem rád, že mi pomáháte...trochu se tomu potichu usmívám-mám na to svatý právo
jak ti to šlape děvče..?
Jedubabka: nelíbí se mně to, co udělala v tomto konkrétním případě a zvlášť to, jak byla neochotná uvést důvody, proč tak jednala. Snažil jsem se jí vysvětlit, že ten thread není proti pravidlům tohoto serveru. Dostalo se mi odpovědi, že posílání přes hranice "je proti určitejm pravidlům." Z toho sem vydedukoval, že asi myslí naše zákony. Odkdy si ale MODi hrají na policajty?
Nepřijde mně ani tak zarážející skutečnost, že ten thread byl uzavřen, ale spíš to, že zakladatel dostal trestný body. Nechápu čím se provinil.
Snark: co na to říct?
pochop lidský strach
pamatuji si
řeklo se marihuána
a téměř všichni si představili hero
tak má pár trestnáku
je to stejně vo hovnu
co to je kilo
na měsíc
dva tři
a čtvrtej není co hulit
zkusim to říct za Jedunu
to že se ti nelíbí činnost jakýhokoliv moda je pro běh a funkci serveru irelevantní a nedůležitý - posláním modů neni snažit se předělávat server podle vůle registrovaných členů ale vykonávat vůli majitele server - správce - admina - dosaď si co chceš - pokud ti pašování materiálu nepřijde obdobně nelegální - a diskuze o něm podobně přitahující nežádoucí pozornost jako například dealing, tak je to jenom Tvůj problém. Zakladatel předmětného threadu se provinil ploděním textu který je v rozporu s názory a vůlí majitele serveru - toť vše - nadto ani nebyl zabanován ale pouze dostal mírné upozornění formou TB (které nejen že se neodrazí na karrmě ale nejsou ani nikde vidět a každej na ně sere)
a co na to říct???? no nejlíp už nic
Jeduna - jestli sem se někde nějak splet tak mě prosím oprav a zároveň přijmi moji omluvu
Snark: Podle mě jsou názory členů relevantní. Bez členů by přece tento server postrádal smysl. Aby tento systém fungoval, je potřeba vytvořit určitou diskusi, kde si budou všichni rovni a ne tady vyzvedávat admina, jako nějakýho boha, jehož názor se musí pokorně a bez otázek plnit.
Spíš bych se ale bavil o tomto konkrétním případě. Pašování marihuany je určitě nelegální, jenže není proti pravidlům tohoto serveru. Je tady množství threadů, který se zabývají obdobně ilegálníma činostma (posílání řízků, pašování hulení na dovolenou apod.) Všechno je ilegální, všechno přitahuje pozornost. Tak proč nejsou sankciováni i zakladatelé těchto threadů?
za čisticí prostředky
zapálím si joint
na iron se dneska úplně vyseru
na toulen už není čas
s karlem krylem
jistě ho nevypiju
to osud stáčí svůj poslední lok
to futeW
to z hvězdných drah
máme šperk
mezi servry
někdy si říkám
co je to za radost
když tě vůbec někdo slyší
a tak hážu do neznáma
tato slova
snad najdou úrodnou zem
zapadnou a
vznikne
mír???
to snark
jsi v matrixu?
Jako obvykle mate kazdej cast pravdy.To taky znamena,ze jako obvykle diskuse nikam nepovede a dopadne to maximalne tak,ze budete na sebe nasrany+samozrejme dalsi clenove sympatizijici bud s jednou nebo 2 stranou