Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ganja maniac: Ja som objednával spôsob dodania som dal ten za 5 eur a došlo mi to v pohode... a ten indor mix myslím že pohodka všetko osvedčené sortičky
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Podle mého názoru, pokud nechceš kupovat semínka jako losy v loterii (buď to vyjde nebo ne), pak asi nejlepší seed banks budou ty, které prodávají feminizovaná semena. Většina holandských "seed banks" jsou solidní podniky, protože je tam dost velká konkurence a nemohou si dovolit nějaké velké podrazy, (tj. doposud, může se to zase změnit, holandská vláda už zase na něčem pracuje). Já nakupuji od Holanďanů, včetně Nirvany, s výsledky jsem spokojen a s radostí se dívám na letošní kytí , která kvetou a kvetou a očekávám , jak doufám, i bohatou úrodu. Semena, která jsou nabízena na výprodeji za 12 či 15 euro, někdy to vyjde O.K., někdy holt něco nevyklíčí. To je jako když si koupíš Adidas od ťamanů, má to sice více proužků, ale moc to někdy nevydrží.
takze sledujem tu tuto zaujimavu diskusiu....a asi sa priklonim k tej strane, ktora s NIRVANOU nema problemy... objednal by som si asi seeds cez dr.chronica.... nevedel som ze su take lacne
dal by som si ten durban poison a nirvana special ---> 20 seeds za 20 ojro...
to sa mi zda ferove, len som zvedavy na vysledok...
Mate teda nekdo tu nirvanu special?Vyzkousel jste ji nekdo a jaka teda je?Podle toho co pisou v seedbance vypada vice nez dobre..Takze zkusenosti sem..
od Nirvány sem se pokusil objednat jen jednou a víckrát bych to neudělal
peníze mi matka převedla skrze bankovní účet a vše vypadalo good . ( matka protože já sem z pravěku a neumim ani posílat poštou )
Gdyž nepřišlo nic do 10 dnů tak sem se pokusil zakročit .
X-krát sem tam faxoval potvrzení banky o zaplacení , X-krát
je vyzýval k poslání i s tima blábolama že jestli si chtěj udržet pověst atd a nikdy mi nic nepřišlo
sou to zmrdi .......
musel sem si postěžovat ,páč mě to tížilo na srdíčku
Tak a teď bych se vopravdu velice rád dozvěděl nějaký info o NS , jenž mi byla darována a sem za to mooc šťastnej .
2khook: No tak si to objednávej přes eastseeds.com, mají tam od nirvany za 15 euro, zaplatil sem to přes internet banking a za 5 dnů sem to měl doma!! Jak sou kvalitní to nemůžu posoudit, páč sem ještě nenasadil, ale už se na to těšim!
Ted ji jedu, jak v hydru, tak v hline. V hydru pojede pod 400W Plantastar a v hline pod 250W (myslim, ze je to nejakej Philips SON-T).
Takze za 3 mesice sem dam konecne poradnej prispevek jen k Nirvana Special i s porovnanim rozdilu pesteni tohoto modelu ve vode a v hline........
Zatim se mejte a Ty Jahudko uz muzes preci tuto odrudu popsat ne?
23
takze tady zacatek growingu NS v NFT GRO-Tank + dalsi 3 jedou v hline (fota v hline bohuzel jeste nemam)
edit: ty 4 na fotce vlevo jsou NS, ty 3 v pravo je BB
23
ja som ces hromadnu objednavku pred 2 rokmi zobral od nirvany early misty a early bud.
EM mala kličivost 100% ale po zasadeni(do kvetinačov na okne na predpestovanie) vyšlo zo zeme zo 4 zasadenych len 1..sympatycke bolo že to bola holka. Co sa tyka vzhladu bol som prekvapeny-pišu tam že vyška je okolo 150cm :SHORT!!-(hovadina) mne narastlo vyše 2m hovado širšie ako skriňa a slubovanych 15-20% thc to tiež nemalo,ale zhulovalo to dobre=viac ako 2 sluky ces vodaro fakt nebolo treba+traja sme nevladali zhuliť naraz jeden tenučky stovkač..
EB idem tento rok-kličivosť je 100% teda he na jar som bol v zahraniči tak som pred odchodom uspešne nakličil,zasadil,predpestoval 1 zrnko stym že než sa vratim bude sa on starať máti a ked sa vratim uvidim či to bude ona alebo on.
Bola to ona,hned ked som sa vratil home som ju presadil von..Vzhlad znova nesedi pišu že velkosť je MEDIUM a teras už ma asi 2,5m a stonku hrubu ako maly stromček asi 4,5cm proste hovado a to som ju ešte neprihnojoval!!Zahnojim ked pojde do kvetu. Nadherne vonia to jedine zatial sedí.. učinky očakavam taky priemer kedže to ma byť kus slabšie ako EM. Nabuduci rok chcem passion1 od dutch passion..chcem už daku šmakovku
Naposledy upravil loweNature 14-08-2006 v 19:25 PM