Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Problém založení stejných threadů je v tom, že ho většinou mají na svědomí nový členové. Proto bych povolil zakládat thread až např. po 30 příspěvkách, takhle se tu lidi rozkoukají a zjistí, že tu je taky to hledání že jo
musela sem to vystavit aby se to uz nestratilo.. hele claune myslis ze by to pomohlo ty lidi by se snazili co nejrychleji nabrat prispevky aby mohli zalozit to co chtej.. aspon podle myho a nic by se tim asi nezlepsilo...
to co rikam je mene pravdepodobne jako to ze by se to nezlepsilo jako ja nerikam ze by to nebylo spatny pac me stve porad promazavat duplicitni temata ale nejsem si uplne jista jak to bude kdyz se to resilo s bazarem tak tu bylo spousta tupounu co hrabali prispevky aby tam mohli....
Řešení by mohlo být taky dostatečně velký nápis při zakládání nového threadu NEJPRVE HLEDEJ NA ...... Vím, že už tam něco takového je, ale já osobně jsem si toho všimnul až po delší době, chce to pořádnej nápis
podla ma by to mohlo byt tak, ze by kazdy novy thread musel schvalit mod a az potom by sa vytvoril, samozrejme na to dostatocne upozornit, aby sa kazdy neznaly nepokusal vytvorit novy 30krat a furt by mu bolo divne, ze to nejde
ale vezmime to aj s tej druhej stranky.O com by bol potom grower?stale ty isty clenovia.Ziadne nove prispevky.Treba aj novacikov,nie?sak ide o popularitu firmy.A opakovanie matkou mudrosti je,nemam pravdu?
Původní příspěvek od Waneck Zdar potrebuju naky uchazejici seminka skera kdyby se neco naslo byl bych moc rad piste na vzkazy predem diky.
Jsem novacek, takze radsi neco, co nepotrebuje nejakou extra peci.
dá se do hlíny, zaleje a na podzim se příjde sklidit? a hlavně SKÉRO!
mám malý návrh. daly by se protřídit přispěvky v threadu Kuřárna/Vtipy?
Když otevírám thread s názvem VTIPY a vybafne na mě stránka nicneříkajících odkazů na nějaká pomatená videa rozesetá kdesi na internetu, už se mi občas otevírá kudla v kapse. Chci se zasmát, ne čekat až se mi načte nějaké stupidní video na YouTube.
Bylo by to uskutečnitelné? Prosím.
Tak mě dneska nasral tady tenhle příspěvek
Do prdele, Dude si s tím dal takovou práci,, aby to bylo cool a ten kár tam šoupne total OT. Ještě do tak cenzurovaného trýdu.. Co tu leze za lidi, fakt nechápu..
Napíšu to třeba sem......snad si toho někdo všimne....Byl mi pravděpodobně zablokován účet pro mou delší nečinnost (tak dlouhá zase nebyla) a zapoměl jsem e-mail, na který jsem si registroval svůj nick. Psal jsem už opakovaně e-mail adminovi a nikdo se neozyva. Musel jsem se prihlasit na jiny nick a napsat to do tohoto threadu aby si mě taky někdo všimnul, protože bych rád pokračoval v growingu pod mým starým nickem a taky bych rád působil serioznim dojmem, před lidmi, se kterými jsem zde už o nějakých věcech jednal pod starým nickem. Jedná se o nick " executor ". Pokud by šla nějaká rozumná dohoda o zaslání bezpečnostních údajů, tak mi prosím někdo z MODů ty informace jak to resit treba sem do PM....děkuji moc a doufám, že se někdo ozve.....
Vim ze to asi zni dost hloupe, ale navrhuji thready jako :
,,Slovíčkaření ve vyhulenosti'', ,,Zranění ve zhulenosti'', ,, V kolika lidech nejraději hulíte?'' , ,, v kolika letech ste začli hulit ? '' , ,,Kolik ste toho nejvic vyhulili za jeden den?'' , ,,Zhulenecký teorie & definice '' ,,brutalni zazitky po huleni ''a jim podobne thready postradajici myslenku, plne prispevku vetsinou mladsich uzivatelu s nalezitym mnozstvm hrubek a vyhuleneho nonsense- presunout do kanalu.
Uz jen nazev v 90% o necem vypovida...
Protoze kdyz sem prijde nekdo ,,cizi'' musi si tu pripadat jako u debilu, nemuzi se toho dojmu zbavit. ,,Jednou sem se zhulil az tak ze'' mfg:
Pokud se mame prezentovat jako ,,nejvetsi internetova pestitelska komunita'' tak si myslim, ze to neni idealni cesta....
Nemam nic proti vyhuleneckym debatam, ale pripadam si v Kurarne jako v Kanale u skolky obcas...
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Naprostý souhlas. Dnes sem si projížděl nové příspěvky a na jedné stránce bylo - "Na co myslíte" a "Na co ste mysleli". Pochopim, když se třeba založí trýd jaké kdo má rád hulení, tam se aspoň dá DISKUTOVAT nebo jednou za měsíc ňáký flejm v kanále, ale ne tady plácat takové výkaly! Vím, že tu je Kanál, ale zdá se mi, že čím dál víc lidí chodí jenom tam. Zčásti to chápu, co mají outdoráři taky teď dělat, ale stejně by mohli trošku ubrat.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.