Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V nějakém tématu sem četl, že v historii pěstování nejvíc THC měla kytka HAZE a bylo to 29,1%, vypěstovalo se to v Texasu v nějaký laboratoři, takže vypěstovat 49% nebo ještě 59% THC je hovadina. Tohle je to fakt maximální maximum
imho.no dokažete si představit, kolik ostatních příměsí zbyde po usušení takovéto větvičky? ja myslím, že objemově se při troše štěstí dostaneš i nad 30%
to all....ja si myslim...ze pekne sfajcit sa da aj s uplne normalnej ganjicky...podla mna ide skorr o set & setting ako o model wed sjet se da i za třizva ... no neviem ci to pochopi aj nikto okrem mna..ale newa peace chalani
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Nkdy nikdo nevypestoval kytku která by měla víc jak20% vzdyt bílá vdova jakože získavalo obsah kolem 15% a ja sem byl jednou uz za brka postižen to sem hulil s typkem kteryho sem skoro neznal tak sme se představily mel u sebe lampu co sam vypestoval opravdu dobry po jednom prdu sem jako vubec nevedel a tak 4 hodinky mimo a policije zjištovala obsah thc ktery byl 5% vetsiny dobře vypěstovaných lamp dosahují 12% obsahu thc v konopí saditiva
JJ, taky sem s toho zmatenej.. ta Jurissova teorie o tom že nikdo nevypěstoval kýtíz s víc jak 20% To od člověka co má v profilu napsaný Oblíbené modely - hydroskunk has ale ganju si dam taky teda sedí.. Už mě tu ti "blbečci" co hulí samé hydroskunky pěkně serou..
Pro všechny co kouří hydroskunky: Jestli nemáte co psát a musíte psát takové kraviny, radši nic nepište !!
No já jsi tedka dopisuju(snažíme se oba) s jedním týpkem z jamaiky. Hraju jednu online hru na netu a je tam i několik jamaičanu a jinejch národností. Budem s polu mněnit semínka. No ikdyž je tady jiný podnebí, ale proč ne. A možná se pomnění i něco víc (grower je moc veřejnej). V jednom dokumentu říkaly že pro nás evropany jsou jamaiský modely mírně halucinogení. tady jsou prej jen slabý odvary toho co jsou v teplejch podnebích. Docela bych tomu i věřil i když to asi nebude 10 x lepší, ale myslím si že to bude fakt mazec.
Původní příspěvek od Vladbur Myslim že víc než na odrůdě záleží na pěstiteli,ale je pravda že na modelu též záleží.Když se řekne nejsilnější odrůda tak myslíte třeba že síla je v tom že to dělá Halucinace,nebo psychický a fyzický stavy,nebo celodení zhulenost,nebo tak něco.Já osobně sem hulil nejlepší outdoor Papaya,Durban Poison a Maroc x Afghan,a indoor byl dobrej určitě Jack Herer,White Widow,Mazar,Belladona,Blueberry,Shiva,Nevills Haze,G13 x Blueberry,ale absolutně nezapomenutelnej byl model Great White Shark x Noname,to bylo nejsilnější co sem v životě měl
Ale musíte mi dát za pravdu že každá odrůda má něco do sebe...
Pro mě měli nejhezčí kouzlo školní léta s Orange Budem od Boba))))))
V roce 1942 měla přísně tajná komise v USA objevit ,,sérum pravdy" pro Office of Strategic Service k užívání proti lidem podezřelých ze špionáže. První substance byla navržena čistá pryskyřice z konopí! Užívání konopí bylo přerušeno po patnácti měsících, protože se ukázalo jako nespolehlivé : podezřelí se buď smáli, nebo je posedla paranoia. Další komplikací bylo zjištění, že agenti napodávali pryskyřici podezřelým špiónům, ale užívali jí sami ))))))