Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhod jsem se ještě odjet jedno (už poslední) kolo pod mou stávající 400W GIBkou Extremkou. Zjistil jsem, že jsem si vytvořil silnou závislost na pěstování. Původně jsem si myslel, že ji ukojim nějakým parádním prázdninovým outdoorkem. Ten asi bohužel neproběhne. Asi jsem úzkostlivej, ale já prostě ty kytky nechci nechávat na pospas tomu hnusnýmu počasí co venku (aspoň teda u nás) momentálně kraluje. Ale i když je hezky, člověk se o to stará, dělá mu to radost, pak to začne v září kvíst a ještě než se začnou zbarvovat pestíky do hněda, příjde nějakej chytrák a vysápe to i s kořenama no a ještě u toho zvládne zdemolovat oplocení zahrady... Ten hnusně hořkej pocit, kterej se vás pak zhostí, opravdu za to úsilí nestojí....
K modelstvu. Oblíbil jsem si DP genetiky. Už dlouho mě lákal Mazar. Jednak má zajímavý původ, vypadá krásně a pak mi taky hrozně chutnal. Neni to sice úplně neznámý model, spousta lidí na něj teď svítí, ale to taky má asi svoje opodstatnění.. Jak ho těch 14dní, co ho mám pod lampou pozoruji, tak mě udivuje rychlostí růstu a jeho větvením... jé, to budou asi keříky!! Každopádně ho asi za nedlouho přepnu, i když prý u tohoto modelu žádné přerůstání nehrozí..přesto bych teď raději nižší kytky..
Takže mi držte palce i teď, minulé kolo mi to dost pomohlo...
No a když jsem se tak dostal k tomu minulému kolu, tak jsem si uvědomil, že mám hroznou chuť na brčko, tak jdu asi pokračovat v testovaní PP...
Zatím se mějte.
cus absurdus. nechci te sklamat ale mazar od Dutch passion neni mazar tuzemskej (Mazar-I-Shariff) ale je to jenom zcasti kytka s genama odtamtud.jinak je to velkej vynosar to je to proc se na groweru pestuje lol pro vynos
Skew: Tos mě nezklamal... to samozřejmě vim... O genetice Mazaru jsem si něco přečet. Vim že je to kříženec Afgan/skunk s tim že skunk má zajistit vyšší výnos. Zajímavý původ jsem napsal právě kvůli té afgánské části i když historie Skunk n1 je z genetického hlediska taky docela poutavá... o afganistánu jsem toho spoustu načet, ta země má pro mě osobně jisté zvláštní kouzlo... a tím je pro mě vlastně zajímavá...
Zdravím.
Zítra přepínám na květovou fázi. Myslim, že kytky maj momentálně ideálni velikost. Mám pár informací , že se někomu Mazar po přepnutí udájně dost vytáhl, ale já doufám, že v případě mého phenotypu tomu tak nebude... a když tak co no.. stejně si ty kytky nakonec udělaj všechno jak chtěj...
Ahoj,
zatim neni nic moc co ukazovat, ale nechci aby to tady stálo..
Rostou si fakt pěkně, dělaj se z nich docela slušný keře. Prostě klasická indika.. za týden čekám, že se začne objevovat víc chloupků, už se tešim, až to začne vonět..
Užívejte prázdniny. Snad bude konečně hezky.
Máš pravdu, zapoměl jsem zmínit hnojiva. Používam osvědčenou klasiku od Plagronu, čili na růst Alga Grow a později na květ Bloom a GS ke konci Ripen. Dříve jsem použival ještě phyt-amin jako postřik na listy, ale zdálo se mi, že to nemá efekt. Jo a do vody občas přidám CO2.
Díky pestouniii. Stěny jsou z obyčejné bílo-černé folie, kterou prodavají v Growshopech. Z venku je to potažené takovou látkou, takže je to takovej obří lampion Stále je to jen provizorní box, ale nemám se k tomu vybudovat pořádný s 600w.
Hall: díky .... Jedu to ciště organicky, v substrátu na pokojvky měli jsme toho doma fůru, tak jsem to použil, jinak používám radši kokos... no, ale jak je vidět tak ten substrát je ok..
Původní příspěvek od ABSURDUS Hall: díky .... Jedu to ciště organicky, v substrátu na pokojvky měli jsme toho doma fůru, tak jsem to použil, jinak používám radši kokos... no, ale jak je vidět tak ten substrát je ok..
Ja je mám v kokosu a trochen mi delají starosti... nedaří se mi sladit zálivku... kolikrát za den, kolik ec a jak často ... (?)
No de mi z toho hlava kolem a kytkám zřejmě taky...