Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos svoje "cannafields" trochu rozsirim o par modilku a o prostor+.
Neco pujde do kyblu a neco rovnou do hliny (samozrejme doma predpestovane sazenicky)
Doufam v proslunenou sezonu. (uvidime)
K dobremu zdravi rostlinek budu prispivat hnojivem od Plagronu, hovnama z kuru domaciho a kulturou (vetsinou kytkam poustim hudbu) ...
2 S.C.: Cau, Mam 2 semena letosniho Erdbeeru a obe klicej, jak porostou se uvidi.
Ale clovek od ktereho je mam si taky stezuje, je teda mozny ze se jim letos moc nepovedly.....
EDIT 25.4.
mmm tak Erdbeer roste jen jeden, jsem pres tyden mimo domov a o kytky se mi stara zbytek rodiny, bohuzel blbe, vubec mi to nezalili a jeden erdbeerek uplne uschnul jeden se drzi, tak se ho pokusim vypiplat...
rostou:
1. uplne malinkaty Papayky (k 25.4. -tedy datum na fotce je preklep )
2. Durga mata X Purple taky jeste miminko
3. Hollands hope.
tak 2 holandanky uz koukaj, jeste by mela vykouknout 1 (tam u ty spejhle )
4. Takhle rostou Belladonky a muj pokus: top44XO.bud
5. detail jednoho bejbatka Bellky.
6. Under attack
Chudak mala Belladonka uz musela celit utoku tech malejch zmrdu , na listku je videt vysledek jejich radeni.... kyticka ale roste v pohode
Rostlinky mam ted porad venku, je teplo a sluni sviticko... je na nich videt, ze jim to dela dobre, ted fakt hodne popolezly.
Podle predpovedi se ma ale ochladit, nejaky prizemni mrazy... vypada to, ze budou muset jeste asi domu na okno, do tepla...
Prihodim jeste nejaky fotky..
1. kytky Top44XOB , Belladonny (nejdele rostouci a tudiz i "nejmohutnejsi" kvetiny)
2. Belladonny
3. Pohled na 1 z belladonek
4. Erdbeer - tak muj jediny E. zatim roste hodne pomalu, ale verim, ze se to zlepsi. Letos ma vetsina groweru (teda co jsem tak zpozoroval) s touto velmi zajimavou odrudou problemy.
5.No a konecne pohled na muj pokus T44XOB, kteremu rikam zkracene
"TOB44" zatim roste pekne, davam do nej hodne nadeji snad se projevi v dobrem svetle.
uz me zacina srat jak si to sem hazi fotky... ted presne opacne, nez jsem chtel, no ale bohuzel nevim jak to opravit.... proste "Márfy".. No
Letosni MMM se mi fakt libil, skvele jsem si to uzil.. skoda jen ze pocasi chvilema moc nepralo, co...
Pruvodu jsem se zucastnil, presto ze nejsem uplnym zastancem totalni legalizice vseho co se tyka konopi/marihuany...
Je jasny, ze je blbost, aby se trava hazela do stejnyho pytle jako treba heroin a podobny sracky. Chlastame tady litry lihu a pod jeho vlivem sedame do odjistenych zbrani-aut a stavame se tak nejen sebevrahy ale i vrahy chodcu, cyklistu,... dale pripady, vozralejch typku z alkoholovyho rozmaru znasilnujicich a bijicich sve zeny... a ja nevim k cemu vsemu jeste vede uzivani teto spolecnosti tolerovane, legalni drogy... Uz vidim vyhulence jak se se smichem na tvari dopousti podobnych vilomenin...
Cili je potreba, aby se na konopi/marihuanu konecne prestalo koukat jako na zpusob jak se dostat do zivotnich sracek, nebo do kriminalu.
Zaroven si ale nedovedu predstavit, ze by to v NAŠÍ zemi mohlo fungovat tak jako v Holandsku. S nasi politikou!?
Uz vidim jak ke kazdymu obsahu travy mam schovany danovy doklad, co kdybych nahodou nas stat okradl?!
Je jasny, ze by takovato "legalizace" neprinasela uzitek zase nikomu jinemu, nez nasim politikum.
Doufam ale, ze podobne akce jako je MMM povedou k vetsi toleranci, a ja se nebudu muset bat, ze me kvuli par rostlinam cekaj nechteny prazdniny nekde za mrizema...
Nazdar!
Pocuj ten TOP 44 Ti dozrel skorsie,tak ako pisu,ci nejaky rozdiel ked porovnas s inymi rastlinami ani nebol? bo zopar TOP 44 mi uz rastie tak by ma to zaujimalo. Vdaka!
Samozrejme Ti prajem nech sa dari...
S_O: Nazdar 2!
Jo, rek bych ze to kvete docela rychle. o(+-)2 tydny rychlejsi nez OB.
Ta palicka, ktera je tady k videni byla sklizena asi v 50 dni kvetu...
jinak moje zkusenosti s t44: doba kveteni dost kolisala 45-60dni... mam dojem...