Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
khook- zdar ja sem to mel tak ze zacatku, kdyz jsem zacinal hulit. Byl jsem porad ze vseho vystihovany.Nechtelo se mi chodit ani pro ty cigara, jak jsi psal. Prozival jsem uplne stejne jako ty. Jenomze me to zacalo srat...Jsem typ cloveka co potrebuje kolem sebe svy kamose a porad byt s nekym v kontaktu. Citil jsem ze me to omezuje.Tak se musel vyresit problem, kterej sem mel v hlave. A nebo prestat hulit. Samozrejme prestat hulit je zatim blbost, tak jsem se zacal normalne fungovat jako vzdycky.Ze zacatku mi to delalo problemy, ale tedka je to uplne fpoho. Uz nejsem vystresovany, kdyz jdu zhuleny kupovat cigara atd atd. Proste je to jenom brzda v hlave, se kterou je se treba vyporadat...
khook - no moje zacatky jsou pred 5 rokama.
Zalezi jak se zhulim. Nekdy je to fpohode a nekdy se mi stane ze jsem z okoli totalne vydeptany.
Se mi stalo celkem nedavno, ze jsme se s kamosem docela dost zhulil a jeli busem nakoupit od obchodu. V buse jsem dostal tokovou stihu s tech lidi, ze jsem musel vystoupit. Kamos jenom cumel a jel dal.... Nebylo mi zrovna moc dobre... Vsechno zalezi v jakem jsi psychickem rozpolozeni atd. ...
U me se to zmenilo, kdyz jsem dal na radu kamose, kterej rikal - Kdyz jsi zhuleny tak se chovej uplne prirozene zrovna tak jak se citis. Proste bud happy a nic si nenamlouvej .... Od te doby to tak delam a je to fklidu...
to jo...o tom probleme ze sa zhuleny clovek boji ostatnych "normalnych" ludi, to mam aj ja.... a urcite viacero ludi...tipoval by som tak 70% hulicov...
najhorsie na tom je, ze mam vzdy pocit nejakej hanby alebo co....proste ked som s "normalnym" clovekom a som zhuleny tak si pripadam ze moje IQ je asi 50 a jeho asi 150...proste mam taky debilny pocit a neviem ho odstranit...
Vzala mi dětství, jelikož mám 18 tak před začátkem kouření jsem byl ještě takový divoký, teďka jednoznačně dospělejší, dále vzala takovou tu pohodku, ovšem pohodku v jiném smyslu darovala, navíc darovala nové přátele a nové skills (growing), obrovský nadhled a rozhled na svět, a naučila mne používat mozek.... je to super, víc dala než vzala... mám k ní dluh a ten musím splatit.
mna akurat dobre vypatlala.. ..no ale beriem to s tej lepsej stranky...Mam kludnejsiu menej agresivnejsiu povahu...vidim ze ne som sam Zle sa ucim, mam horsiu pamet...Poxopil som co su drogy, abstaky alebo nieco take som v zivote nepocitil...a Neverim tomu ze take nieco aj existuje...Cannabis is gread
chodec - měl sem to v citaci a napsaný nějaký moje hodnocení stavu a komentáře, ale pak sem to smázl a řešil něco jinýho, že odpovim později a pak to tady najednou nebylo... Smůla...
Dala mi pokojnosť, kľud na duši, vyrovnanosť, dala mi veľa krásnych prežitých chvíľ, cítim sa pokojnejšie, netrápia ma malichernosti, dala mi nové poznania a veľa toho vo mne zanechala...
Bohužiaľ mi vzala niečo z jasného rozumu, pamäti a pri častom pálení som mrte lenivý, vzala mi moju chuť bojovať proti niektorým veciam /čo je, ale na druhú stranu aj dobre/