Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty vole, to je normálně kampaň proti konopí.. Jak tam ještě uvádí, že už mají informace o ostatních pěstitelích z okolí. Aji bych si tipnul že si to Ti cajti vymysleli, aby postrašili ty feťaky, co to maji zasazene.. lol, ještě že žiju v ČR. Opravdu nic nezávidím.
No jo no jo
tak tohle je jeden z nejvtipnejsich prsipevku a jak zde nekdo psal jak z ctryrlistku..
A rekl si jim ze to je hydroskero? a ze na tebe nemaji delat ty ty ty ze ty jsi Nigaz Gengsta Big Boss?!
Jen blbe cumeli a ty si je vsechny zavrazdil pohledem =-O...
OMG! CO SI VYMYSLIS PRISTE?!
citace:
Původní příspěvek od Konůpek Anakonda:po druhé jsi mě pobavil za dva dny k+
Takové story
Vim ze je to od tematu.. ale proc by jsi nosil domu technicke konopi? Nam nenakukas ze ho mas na lana.. ...
Stejne zacinam na osbe pozorovat paranodni jednani...(projede nam okolo baraku auto...jdu se radsi kouknout kdo to jel.. )
Vim ze je to od tematu.. ale proc by jsi nosil domu technicke konopi? Nam nenakukas ze ho mas na lana.. ...
Stejne zacinam na osbe pozorovat paranodni jednani...(projede nam okolo baraku auto...jdu se radsi kouknout kdo to jel.. )
Čaj chlape to konopí bylo technický a bylo pro jednoho kámíka, on s toho dělá mastě. Vzato to ve skříni roste rychlejš ale už dost. Kožní problémy sou hnusný a já mám hned nekolik kožních chorob a jeho mastě mi fakt pomohli aspon na chvíli . zdar
omfg :-D nejdrsnější reportáž.... ty babiny jsou prostě mastné nedavam to vůbec ....hehe...
no ještě aby se jim ten duch panenky marie zhulil a celá vesnice bude uctívat maryjane .... totalně ovládnutí lidé co neví vubec nic a sledujou jen tv markizu a joj a pak melou pič....y
...A tak se pan Šustr z Ronova nad Doubravou zamyslel a spočítal, že normální konev má 117 otvorů v tom kropítku, a že je to škoda, a udělal do něho pouze 13 otvorů..Už to funguje na té konvi, konev šetří vodou..
Tak co řikáte na dnešní odpolední zprávy na nově? Podle mě ty plicajty vůbec neměli pouštět k pěstírně, neměli povolení k prohlídce. Taky jim neměli řikat, že ještě něco mají, já bych asi řekl, že jsem to zrovna koupil od nějakého neznámého člověka.
jeste neco TADY vecer ve zpravach toho bude bude urcite vic, jsou to pekny blbci kdyz se nechali takhle blbe chytit a jeste se priznat ze maj pestirnu, ale kytky meli pekny.
Co mužu udělat dnes, mužu udělat až zítra a klidně až pozitři...
i kdyby mne rezali, zatloukat,zatloukat kdyz mne nechytnou za ruku tak mi nemuzou nic dokazat a povoleni k domovni prohlidce taky urcite nemeli, no vono se to keca ale nechtel bych bejt na jejich miste.
A kde pak asi sehnali rizecky?
Co mužu udělat dnes, mužu udělat až zítra a klidně až pozitři...