Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Muj prvni indoor ve spajzu.
Skrin puvodne pouzivana jako spajzka 174x74x60
Svetlo sylvania shp-ts 250w
Pritah pc intercooler 120x120
Odtah eleo 105m3/h trochu jsem ho upravil a z hranatyho udal potrubni viz. posledni foto,dira na odtah,prvni fotka, slouzila na odvetrani spajzu akorat sem ji rozsiril a zasadroval jsem tam kourovou zder na ktere je nasazena flexka.
Ofuk klipsnak bravo 15cm a autovetracek
Pachac he 150m3/
Zahradnicky substrat agro+kaktusy+perlit
Kvetinac 8x 3,6l 16x16x20
Rizky od Haryho nebula, gws, spice,hashbery,balladona,g13xs1,
gs,jenze je poradne neoznacil takze nevim ktera je ktera.
Teploty den kdyz byli vedra 32 stupnu,ted se to pohybuje 27az 29,v noci do 20stupnu.Vlhkost 70-80% kelimky s perlitem,roseni.
Hnojivo na rust Krystalon start na kvet Biobizz-bio-bloom.
Dnes jsou kytky 40-ty den na kvetu,budu to sem davat postupne zpetne jak to pujde, nektere fotky jsou z mobilu tak nic moc.
Tak jeste par fotek z mobilu, ale uz budu mit fotak tak budou foto lepsi, dnes jsou kytky 45 den na 12/12, dost jsem je prostrihal podle vzoru clena Kralicka tak uvidime,Dalsi uz snad lepsi foto za par dni. Tyhle fotky jsou kolem 27 dne na 12/12.
Tak se opet hlasim dnes jsou kytky 60 den na 12/12,vypadaj docela dobre, sklizen se blizi bohuzel opet nemam fotak a z mobilu stojej fotky za h...., ale urcite sem jeste foto hodim. Z listi co jsem ostrihal uvaril kamos mliko byla to sila mel jsem ho poprvy a byl jsem na celej den odepsanej.Pestu zdar.
Cau vsichni, tak sem udal nake foto,66 den 12/12,tak nevim sklidit- nesklidit, uz jedu bez hnojiv,prolejvam vodou jeste to asi necham a po 70 dnech uvidime.Skoda tech malych palicek co jeste dole dorustaj.
Cetl jsem tady v Mandala FAQ ze se daj ty zraly palice ostrihat a ty maly nechat dozrat,mate stim nekdo zkusenosti?
Co mužu udělat dnes, mužu udělat až zítra a klidně až pozitři...
68 den 12/12 tak jsem povesil dalsi mela by to byt Belladona, je to na prd to takhle sklizet po jedny, no pro priste sem poucenej a budu pestovat jeden druh. Diky vsem za kacka ani sem netusil ze se to bude libit protoze jsou tu rozhodne lepsi galerie ale povzbudi to.Diky.