Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Paryba: Co blbnes? 3W na kytku? to by ch tam moch zrovna zapojit 100W kompresor....
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
vodu asi vytapet nebudu ... budu vytapet skrin tak na tech 25-27°C voda se snad nako podmani
Marilize Legajuana
.... ty tam asi budu pridavat az na kvet .... jeste sem o tom nepremejslel...
Marilize Legajuana
WhiTe - Na kazdej kaminek budes potrebovat 1 vyvod vzduchovaciho motorku.2 kaminky to sice utahne,ale blbe a musis jeden skrtit atd..Proste to neni dobry.Aby to za neco stalo,musis mit 1 kaminek = 1 vyvod motorku.No a motorek bere okolo 3w jak pise paryba,takze se priprav na 18w prikonu do vzduchovani a nebo koupit vicevyvodovej motorek,ale ten zere zase vic nez 3w.Ja mam treba 2 vyvodovej motorek a spotreba 10w..
na gw sem nasel tengle link, le to fakt hodne zajimavy http://www.sci.muni.cz/~fyzrost/index_pr.htm
zjistil sem, ze nejidealensi modry spektrum je 450nm (vhodne je i 430 - 460nm) ... je to hlavne kuli cerpani vody, nataceni listu, ....
660nm je fakt dobry
a mozna bude potreba i 720nm
S tim UV tam dam 20 diod UVA, 10 diod UVB, 10 diod UVC ... jelikoz to B a C jsou extreme nebezpecny (pro kyti) tak urcite nebudou svtit vsechny, a jen obcas (proste na pokusy)
jeste tam pisou, ze rychlost fotosyntezy se meri podle toho, kolik kytka spotrebuje co2 (cim vic, tim je rychlejsi) ... uz se fakt tesim
edit: hydro uz "schne" (silicon) a je temer ready uz zam jen hodim 4 vzduchovaci kameny a bude to total ideal .... pro mou radost je to cerpadylko uplne tichy kdyz ma idealni odtok
Marilize Legajuana
takze... uz chci obednat to cidlo na co2 (melo by se tam obednavat minimalne za 5k) chce ho nekdo taky? piste pm
edit: tak za ty 2 kacky by byli WATER CLEAN, ULTRA RED, 1.5CD, 30°, 660nm .. doufam ze 30 stupnu bude stacit ... ale za tu cenu
Marilize Legajuana
Původní příspěvek od zmetek Neni 30° malo? Jak to vypada s modrejma, maj stejny parametry?
Tak ich dáš hustejšie.Ale zase majú podľa mňa väčšiu intenzitu.Všimni si počet Cd na tých s väčším uhlom ,takže by teoreticky mohli mať dlhší dosvit.(Sakra,teraz si tým nie som istý
No nechci nic řikat, ale 1,5cd 30° mi taky přijde málo, protože maj jen 5,26grlm a 60° který stojej 4 Kč tak maj 20 grlm. Já osobně preferuju ty 60°, protože mi přijdou zatim jako nejideálnější diody, co sou na trhu. Když cheš levná, tak doporučuju 500mcd a 110° ale maj díky malý intenzitě relativně malej účinnej dosvit (tak 20cm), ale stojej 1Kč
odporucam 5W ledky od luxeunu (emitor za necelych 9dolacov) alebo ak xcete vykonnejsie, tak osram vyraba 10W i 20W ledky .... ja som si dal teraz zaslat vzorky s kazdej farby po desat kuskov a prisli mi za cenu postovneho....
cyberhippy: tak zaprvý nevim, proč do každýho fóra píšeš tohle a za druhý bys mohl sem hodit parametry toho luxeonu (nejde jen o W) a za třetí bych řekl, že luxeony sou jen pro lenochy, který nejsou schopný udělad ledkový pole....
Původní příspěvek od hogi No nechci nic řikat, ale 1,5cd 30° mi taky přijde málo, protože maj jen 5,26grlm a 60° který stojej 4 Kč tak maj 20 grlm. Já osobně preferuju ty 60°, protože mi přijdou zatim jako nejideálnější diody, co sou na trhu. Když cheš levná, tak doporučuju 500mcd a 110° ale maj díky malý intenzitě relativně malej účinnej dosvit (tak 20cm), ale stojej 1Kč
hele jak to prepocitavas? taky sem si myslel, ze ty 30° maj vetsi intenzitu... jeste to promyslime... furt cekam na ty vzorky... kdyztak budu schanet dal....
Marilize Legajuana