Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no já si to dávám z ventilačky, nebo na balkonu. i když minulý týden sem to zkoušel i ve sprchovém koutu a jde to. pekne sem si dal dragona do skla a pak vyfukoval do odsavani na sprchou, pohodicka
Hele a nesmrdí vám potom pokoj?
Já hulil doma v obýváku, ale zdá se mi, že i přes svíčky a větrání načichl koberec, tak pěkně koupelka a třeba vana, prostě paráda!
It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.
no tak bydlim furt s rodičema ale vodárnu a skla si dávám normálně v pokojíčku...nejlíp když si otevřu skřín a dávám si to při pohledu na kytky jointy a jiné více "smradlavé věci" na balkoně, nebo když sou rodiče doma tak si du taky pro něco do sklepa
No u nás se v baráku nekouří. jen ve sklepě, takže jednožnačně kotelna:-) je tam fajn atmosféra, zvlášt, když přiložíš a slyšíš, jak praská dřevo. A když naši ponocujou, tak před barákem na schodkách jinak máme s bratrem rádi hřbitov
No já hulim u sebe v pokoji, popř. když su sám dom tak v obýváku, v kuchyni, nebo má oblíbená ranní kombinace - ubalim jointa, jdu se vys*at , přitom si vesele zapukám
jako imho pokud jste nekuracka domactnost, tak jit ven.. ja treba chodim na takovou vyhlidku.. je to fajnovejsi nez se stresovat uvnitr s tim, jestli to nekomu bude smrdet..