Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aj vysokofrekvencny. skus zobrat CB vysileacku. daj antenu k trubici a zaklucuj, v okoli anteny, samozrejme podla vykonu vysielacky sa rozsvieti(ta trubica)
Thcmh-jo to je uzemneni
8-hele to je tlumiva na zarivky jestli se nepletu.Jinak jedno zapojeni je na 1 zarivku 36w a to druhy pokavad chces pouzit 2 zarivky po 18w
Jinak ty stredni vyvody na tlumivce te nemusej zajimat.Pouzijes v obouch zapojenich jen ty vyvody po kazdy strane to znamena ten nejvic nalevo a ten co nejvic v pravo L a N jsou privodni draty ze zasuvky neboli faze a nulak.V podstate je jedno kam kterej zapojis.Jinak z toho schematu je taky mozny ze bys mel jeste propojit na kazdy strane oba vyvody je to tam ponekud divne nakresleny.Kazdopadne bych to ale zpocatku zkusil jen s tema na tech stranach
MÁM DŮLEŽITEJ DOTAZ, zajímalo by mě, jestli kondenzátor napomůže tomu, že se tlumivka tolik nepřehřívá??Mám tlumivku na 30w a mám na tom zapojený 2x15W TL-D zářivky a kondík mám doma a byl sem nějakej línej ho tam zapojit.
Jinak ta tlumivka se zahřívá určitě abnormálnim stylem!!Neudržim tam ruku ani 3 sekundy!!Když pořád větrám, tak tam vydržim mít ruku tak 6 sec a rozpaluje to vše v okolí.
NErad bych vyhořel, dikec za radu..