Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od pačmák To máš teda bezva. To aby ses teda začal pomalu ohlížet pro změnu zase po odvlhčovačce.
Proč odvlhčovačku
Ještě ani nevíš,kolik tam má % vlhkosti ,jinak ted může mít vlhkost relativně vysokou a potom top může vyřešit silnějším odtahem ,nebo přidáním větráku.Je to rozhodně menší investice,než koupit odvlhčovač za tisíce....
scatche tak na takovouhle vlhkost sem dojel u mojeho projektu plisni v palicich ktera byla takrka neodhalitelna. Takze si to nejak pores. Me hrozne moc pomohlo kdyz sem udelal diru do stropu a vzduch z bedny foukam uplne pryc. tedka am v noci nejvys 50% a to v te mistnosti jeste spim. a to vlhkost docela zvysuje. Jinak tady todle je takovej navod jak na to v zacatcich(ohledne tech neprokorenenjch kostek:-))) http://nutriculture.com/foreign_web..._using_nft.html
Původní příspěvek od scatche manhuntt : kolik toho tak mám pokosit těch listí, abych to neoholil jako marihuan , jestli si pamatuješ.
já vždy začnu těma největšíma,potom stříhám vždy jeden list,kterej má na proti ještě jeden.No a potom se kouknu a pokud světlo alespoň trochu neprosvítá na rohože tak pokračuji.......
Na to ze je to shiva mi prijde ze kvete uz docela dlouho. Hod ji do tmy a sklizej Jinak husty salamky na to jak vypadali rizky na zacatku, pekna prace Peknej zhul preju