Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
yavar: zajimavej napad je to fakt ze stredu by trocha uvolneni prospela (vyzjistim moznosti ) ... problem vidim v tom ze kyti uz sou dost propleteny mezi sebou a nerad bych je poskodil. Objednal sem dalsi bravicko na ofuk tak snad bude dost cerstvyho vzduchu pro vsechny .) .... navic planuju o vikend zkratit par vrchnich listku pro lepsi osvit palic.
mnooo nebyl bych to ja aby nezacaly nejaky problemy ..... obden ted ze spodnich pater kyticek odebiram 2-3 takovyhle listecky ... snad si posta s bravikem pospisi a mocnejsi ofuk pomuze tvorbu tyhle (imho) plisne omezit .)
foto 1 tohle se vytvari na nekolika listech jedny kyticky .... svetlejsi fleky
foto 2 detail nejhezci palicky z 28/12 .. je na nem pekne videt zacinajici cukrovani
Sinuhet: o ty se imho nejedna ... mam s nima pomerne dost zkusenosti a kontroluju je
Jahudka: mno veeelmi opatrne .... davam ted 2ml/A + 2ml/B + 1ml PK // 1l .... jsou to jen spodni listy kerych se kytka nejspis zbavuje sama .... jen to hnednuti spicek cepeli u tehle listu me trochu zneklidnuje no
prinasim dalsi update. Stala se mi dalsi nepekna vec ... v den kdy sem mel zalivat rostlinky sem se bohuzel zdrzel v praci a nestihl je uz ve "dne" .. kyti sem nechtel v noci rusit a tak sem zalivku odlozil na druhy den kdy sem je nasel s ovadlymi listy ... hodne jich zezloutlo a nasledne padlo ... nejvic to odnesla samosebou ta nejvetsi (i nejperspektivnejsi) pac ta pije nejvic ... ztrata listovy hmoty je HODNE znat na velikosti palicek .... pletivo jsem dal pryc abych se mohl lepe dostat ke zlutym listum pri jejich odstranovani a lepe pak rozmistit rostliny pod svetlem
jinak k nurte ... primo pod ni se vytvarej celkem pekny palicky (srovnatelny s 250w ale berte to s rezervou vzhledem k mnozstvi nasilnosti co sem na holkach provedl) u kraju uz to za moc nestoji .... na pristi pokus nejspis koupim do kvetu jeste jednu cimz bych mel docilit solidniho osvitu na cely pestebni plose ...
dal me porad dost toci ofoukovej ventak .. ta lampa by byvala sla este o kousek niz a navic uzira dost pestebniho prostoru v zadnim kraji (momentalne je to jedno pac nevyplnuju ani zbytek vyuzitelnyho prostoru) .. vyresim to asi tak ze ventilator presunu ke kvetinacum a budu ofukovat odspod .... nevyhoda tohohle reseni je ze nebudu moct pestovat moc kytek naraz takze do dalsich pokusu to vidim spis na 1-2 rostliny
ad foto
1-2 nejpostizenejsi kyti ....
3-4 / 5-6 dalsi 2 ...
7-8 nejmesni rostlinka kery se vynechani zalivky prakticky vubec nedotklo (jestli se dobre pamatuju tak sem z ni bral jen 2 listy) tahle ma zarucene nejvetsi palicky ze vsech
9 takhle to ted vypada pod nurtou
48/12
nic zvlaštního se nedeje tak prinasim jen par detailnejsich pohledu na pomalu dospivaciji slecny ..... jeste tyden a zacne ocistna kura v atazymu .. posleze jen ciste vode
momentalni davkovani hnoojiv 4ml/l A+B + 1ml/l PK13-14 (to obden). Pk budu dal navysovat az ke 2ml/l (dost pravdepodobne by ustaly i vic ale nechci je radej moc drazdit .... min muze byt nekdy vic )
Jahudka: mno je to zlo ..... obcas se pristihnu s nuztickama uzdibujic spodni palicky ... chutnaj zatim dost hnusne ale fungujou
to makro je z kytky ktera je primo nalepana na krytu cirkulacniho ventaku .... nekompromisne profukovana tak cukruje mnohem vic nez kerakoliv jina (hezky je to videt pri porovnani s makrem na posledni fotce @49. prisp.) ...
to .I. : já bych to pojal opačně, jako důkaz, že CLF není rovnocenným partnerem pro sodík. Rozhodně ne, jako deklarovaná svítivost pro 200W rovnající se 600W... jak píše autor tohoto threadu, jako 250W to bude...
Můžu ale CLF nebo Nurturlit-ku doporučit modrou , pro růstovou fázi. Pro qět jednoznačně vítězí sodík Green Power 600W. V testu jsou i GIB-ky , který se dají pořídit ještě o 3 kila levněji a vypadá to, že budou dávat minimálně stejně jako GreenPower.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
tak to já rozhodně ne, 200W Nurtulite dá cca jako metla 250W, ale ne deklarovaných 600W.... taxem to myslel. Od začátku to byl takovej malej reklamní podvod na drahou věc. A hřeje. ne jako metla, ale taky dost.
O sodíku ve watáži 250W jsem nic nepsal, ne ??
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
j ty fotky delaj hodne. Nejvetsi palicka co me tam roste je na 4. fotce @ 49. prispevek .... v klidu snese srovnani se 100 papirkama coz vzhledem k prodavajicima udavanym vykonem sestiset wattu vypada dost uboze ... Nicmene ja od toho odzacatku nic moc necekam (tusim uz v uplne prvnim postu tohohle trydu sem to psal) .... na objektivnejsi porovnani vykonu nurturlajtu x HPS ~250W (pac ke 400w se to nemuze dostat ani smykem) bych radej pockal jeste par sklizni ..... tahle se moc nepodarila a yavare pestit neumim ... chyb v tomhle kole bylo vic nez dost (namatkou spaleni, svetlo moc vysoko, vynechani zalivky (nejvetsi chyba a zaroven nejvetsi lamost :d) .. tim nechci rict ze bych byl nespokojenej spis to ze bych byl nerad abyste z toho delali naky zavery ohledne vykonu CFL ...
po tydnu zas dalsi varka fotek .) Vcera jsem naposled hnojil 5ml A + 5ml B + 2,5ml PK // 1,5l. Zacina tak flushing kterej pojede 14 dni a to tak ze prvnich 7 budu zalivat atazymem s upravenym ph dalsi pak uz jen odstatou vodou .)
na minichatu jsme chvili resili vliv cirkulacniho ventilatoru na mnozstvi pryskyrice kerou se kytka obsypava .... davam teda slibeny fotky na kterejch je krasne videt rozdil .) .... kytky jsou vsechny stejna genetika se stejnym hnojenim ..