Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
holky rostou jak zbesily, no radost se podivat. Objevil jsem v hline jednu musku, taxem radsi zakoupil lapace a dal je ke kazde kytce. Od korenu je to sice nedostane, ale snad se tolik nepremnozi, aby to mohl bejt problem...Pani prodavacka mi poradila, ze pokud s tim mam problemy, mam vzdycky koupenou hlinu dat na 15 minut do trouby na 200 stupnu. Driv se prej kazda balena hlina prohanela parostrojem, ale dneska se to uz prej nedela a takhle to dopada. V kazdy hline je prej neco...
Mozna ze poznate, ze kytizz ktery jsou pod 400W se trosku vic tahnou (lampu jsem dal vys az tesne pred focenim, tim to neni).Bud je to mensim vykonem lampy a nebo troskou cervenyho spektra, ktery ma.
Kytizz, ktery jsem nestrihal vubec (pokusny) jsou nejvetsi, ale maji nejtenci vetvicky i stonek a spodni vetvicky rostou mnohem min, nez u ostatnich kutizz, ktery jsem strihal.
Mě se osvědčil Plagron growmix z jednoho nejmenovaného GS,kousek od Libeňáku .5 pytlů již jsem koupil a ani jeden nebyl infikován hmyzákama,ani jinejma potvorama.
280,- kč za 50l
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
2Prenda: dik za radu, posli mi pls aspon webadresu toho shopu do PM, neznam ho...dik....mimochodem F&L in Las Vegas je jeden z mych nejoblibenejsich filmu (treba scenka jak prijedou do hotelu a najednou je v lobby hromada jesteru a koberec se tripozne rozjizdi...)
servis,
r-man fakt husty video, ale nejhustsi bude, az budou bobtnat paldy navic bych podle toho rek, ze rustovou fazi jedine 24/0... co myslis? to vypnuti ty lampy je hafo zdrzuje rek bych... k+ fakt se mi to libi....
Toz kundy pujdou v nedeli na dalsi zastrihnuti, uz je to zas jungle jaxvina. Pak je necham par dni vzpamatovat (3-5) a prepnu na kvet. Kdyz budu mit zitra cas, postnu nejaky fotky.
Taky jsem zjistil, ze vlhkost se drzi kolem 75%, coz je dost, zvlast kdyz chci prepinat na kvet. Az ostriham listy, tak bude mensi plocha pro odparovani a vlhkost se trosku snizi, ale pod 60 to stejne urcite nepujde. Zapnul jsem vetrani naporad, to by to melo taky trochu zlepsit. Taky uz mam na ceste 4ks klipsnovejch vetracku od http://www.isolit-bravo.cz/eshop/?a...4f68df61676af77 .
Stejne ale budu muset koupit odvlhcovacku, a to je sakra draha sranda...otazka pro zkusene growery..bude stacit 10L/24hodin? Prostor je cca 5m3 a vlhkost se drzi na cca 60-70% a potrebuju ji stahnout na 30-40%...Netusite jaxe to pocita?...Nasel jsem treba http://www.odvlhcovac.cz/ , a koukal jsem na tu 711 a 721 ..721 je dvakrat vykonnejsi pri 1,5x spotrebe a je o tisicovku drazsi... Co rikate? Kurva to je penez, zasrany drogy, me to snad zruinuje .
Nazdarek.mam otazocku.Teraz som zacal aj ja doma pestovat a zhanam vsetky mozne info.Co su to tie svilusky?Ale ak mozes prosi ta po slovensky.Inak pestirna super asi sa troska inspirujem...K+ odo mna.zatim MIR
Taaagze nejdriv hodne ostrihany (ala ja)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ted stredne ostrihany (ala par lidi na G)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
a dve neostrihany (ala jinych par lidi na G)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...a nakonec vsechny pekne pospolu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A pak jeste dva celkove pohledy...dost to proridlo, coz? no tim, jak to byla jungle, nebyl dostatek svetla pod prvnimi par patry, tagze se to vycouhlo a je potreba tam dat tycky. Az budou palice, neuneslo by je to. ...mozna budu potrebovat joja :-)
Ma to chybu. Vcera jsem se jal zkoumat po 8 dnech, jak jsem na tom se samcema. A tech kurevniku jsem mel 18 ze 39 kytek!!!!!!!!!!!!!!! Cert aby to .
No nevadi, aspon budou mit ty zbyvajici(21ks) vic mista. Jenom je skoda, ze oba dva kousky z pokusu na strihani listu (ty co jsem jim strihal listy stredne, jen zkracoval) jsou samci. Tim padem pokus konci a nemame zadnej vysledek. Jenom jeste budu sledovat vynos na tech, ktery jsem nezastrihaval vubec. Ale priste to mozna zkusim znova, uvidime.
Krome toho jsem konecne nainstaloval zpetnej ventil, tak mi snad uz skonci problemy s prelitejma a nezalitejma kytkama.
Taky mi po 10ti dnech(!!!) dorazily klipsnovy vetracky, dal jsem do kazdeho rohu jeden kousek, celkem tedy 4. Jsou propojene paralelne na jednom kabelu, a na analogovych hodinach. Doufam, ze stonky zesili.
Chtel jsem jeste instalovat sit (opozdenej scrog), ale na to bude cas az zitra. Budu ji tam davat hlavne proto, ze jak jsem mel tech 39 kytek, tak to bylo na ten prostor moc, a parta se vytahly a stonky jsou tenky. Joja stoji moc penez (potreboval bych jich asi 100) a byla by strasna prace je tam upevnovat. Tak jsem vypletl dve site a zitra to do nich navliknu. I tak to bude prace na .
r-man - Zbyly ti tedy alespon kytky ty uplne oholeny a ty ktery nebudes strihat vubec?To by me totiz zajimalo nejvic..Jde mi o to abych to nemusel sam zkouset a konecne vedel jestli strihat a nebo nestrihat.
Ten pokus už nemůže být objektivní , protože takový prales se musí prostříhat , aby se mohl pozorovat rozdíl mezi kytkama prostříhanýma a neprostřihanýma ,musela by mít každá dostatek prostoru a světla , což v této hustotě kytek nejde . Stejně je to kráse když kytky ze začátku rostou jak o závod a mají krásnou barvu. Jinak Ti držím palce , a hlavně žádné škůdce a jinou havěť .