Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » r-manova bedna II/1000W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Jaky bude pro moji skrin nejlepsi vetrani?
Tak jak je, tedy rozdvojene odsavani ze stinitka.
Na obe lampy Cooltube, propojit seriove.
Na obe lampy Cooltube, propojit seriove, nasavani zvlast zvenku skrine pro Cooltube.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Koupil jsem 400W, myslim ze to bude stacit...

Hnojim:

grow+flora+bloom (grow komplet od www.hydroponieplus.cz)
Bcuzz kvetovy stimulator
Bcuzz hydrobooster
CannaZym
Korenovy stimulator (nevim jakej)
Phytamin
Green sensation
...vse krome GS kupuju pres net v www.hydroponieplus.cz . I tu vybojky jsem tam objednal, i ten regulator (triakovej) na 220V na vetrak.

PH udrzuju 5,8 pri michani namky, pak se asi trochen zvysuje, ale jeste nebylo pres 6,3, a EC je pri michani kolem 2,0, tagze po tydnu se asi vysplha na 2,5.

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 30-08-2005 v 15:43 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hnědojed
Stálý Člen

Karma uživatele Hnědojed - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Prave sem si precet ze ten green sensation chvalish (tayk ho mam btw kdby nkoho zajimala ta cena tak 250ml stoji asi 1200kc) coz je super nicmene kdybyses zeptal o v nem vlastne je tak oni ti reknou ze jke to smesm ruznej tech enzymu a a stimulatoru a vseho toho aby s tam uz krome hnojiva a eventuleniho postriku pthytakem nemusel pridavat nic jinyho takze si mysli ze cpat tam jeste y dlsi veci co mash v seznamu je zbytecny. ale mash to krasny. Asi taky budu nmuset pritvrdit o par watu

S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.

Old Post 31-08-2005 v 10:03 AM
Hnědojed je offline   Profil uživatele Hnědojed   Find more posts by Hnědojed   Foto galerie člena Hnědojed   Click here to Send Hnědojed a Private Message   Add Hnědojed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

Jo, taky jsem si rikal, ze uz by to nebylo potreba, ale chci to zkusit, co kytizz vydrzi. Akorat je nesmim spalit, ale na to zatim nevypadaji. Postupne az my ti ostatni chemky dojdou, prejdu na AH komplex, coz je:
Root stimulator
Growth/bloom excellarator
Enzymes+
a nakone Final solution.

Jo a v Prazskym Growshopu (www.growshop.cz) maji 250ml greenu za 990,-, ja jsem u nich koupil 1L za 2950,-, coz mi pri davkovani 1:1000 vydrzi dost dlouho...

!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 31-08-2005 v 14:47 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

Rajčata-good. Nemohu dělat asi konkurenci, ale s rajčatama se vychloubám i já u Amalky v non-toxic projektu. Jsme asi na groweru pouze my dva, co jedem rajský. Má ještě někdo nějaký pěkný fotky rajčat? Kytizz máš taky pěkný....

Old Post 31-08-2005 v 17:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

r-man-chlazeni jsem taky dost vychytaval.Ja mam 400w na 55x85 coz je taky hukot.Prisel jsem na par veci.Chce to samozrejme cooltube na kazdou lampu.Vzduch sat z mistnosti a hnat do CT zapojenych do serie a pak ven z mistnosti nekam do pryc.Trebas do ty stoupacky.
Odtah z bedny udelat samozrejme nahore a ten das na hodiny a spinas podle potreby.Me to taky dost vadilo ze me odtah vycucaval vlhkost tak jsem to vyresil tak,ze zvlhcovacka jede soucasne s lampou a odtahovej vetrak spina 15minut on,15 off.Teplota tam stoupla diky tomu nepatrne ale zato vlhkost ted v poho udrzim 80-85.V noci samozrejme zvlhcovacka nebezi a je tam vlhkost okolo 60.Zadalsi je hodne dulezity ofukovat lampy zespoda nejakym ventilatorem.Az by ses divil jak to srazi teplotu.Pak je dulezity samozrejme michat vzduch ve skrini.Zvlhcovacka sama o sobe ochlazuje o 3 stupne.To nejdulezitejsi je mit vsechny odtahy tepla ven z bytu jinak ti doma stoupne teplota v byte a pak samozrejme ucinnost chlazeni umerne tomu klesa.Je to ale dobry v zime protoze odtah z CT muzes mit rovnou do bytu a v pohode s nim vytapet mistnost.(jako trebas ted i ja).
K ty kondenzaci vlhkosti na dne - je to vcelku jednoduchy reseni.Nech si udelat z pozinkovanyho plechu pres cely dno presne na miru velkej tac na kterej postavis kvetinace.Stejne jsem to udelal i ja.No a ted kdyz tam neco kondenzuje tak je to jeste vyhoda protoze se ti vic zvlhcuje vzduch a nic nehnije.Dokonce ten plech obcas postrikuju vodou prave kvuli vlhkosti.

Hlasoval jsem samozrejme pro-Na obe lampy Cooltube, propojit seriove, nasavani zvlast zvenku skrine pro Cooltube

Tak - ať to roste

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 07-09-2005 v 22:35 PM

Old Post 07-09-2005 v 22:29 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Rappa-twe tak to jses na omylu.Koukni se do myho trydu co me jede pod sodikem

Jinak lidi vetsinou jedou papricky pod lampou

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 07-09-2005 v 22:31 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Toz decka, vypada to tak na 14 dni a pak uz flushing, mozna se to trochen protahne. Dam tomu ted jen vodu, protoze mi zacaly nejak zloutnout listy a objevily se i hnedy skvrny. Ne teda na vsech kytkach, ale daval jsem tomu dost hnojek, tak dam pauzicku radsi...

A pro vas aspon neco pro poteseni oka. :-)

...aha, tak nic, nejdou mi v mozille nejak nahrat obrazky (the document contains no data), tak az doma.

--Toz doplnuji fotozz :-)

Naposledy upravil r-man 11-09-2005 v 20:27 PM

Old Post 11-09-2005 v 01:25 AM
rixo
Stálý Člen

Karma uživatele rixo - 90% PěstitelskáKarma uživatele rixo - 90% PěstitelskáKarma uživatele rixo - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

joj skoda.....tesim sa na fotos....

GOD SAVE THE BUDS !!!
Rixova White willow Pokus No.X
White Satin+Kalichakra

Rixova matkaren 2x 18W

White satin na balkone

Satori pod 250w osram vialox v CT

Old Post 11-09-2005 v 11:57 AM
rixo je offline   Profil uživatele rixo   Find more posts by rixo   Foto galerie člena rixo   Click here to Send rixo a Private Message   Add rixo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rixo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

AJAJAJ, zlutne to vsechno jaxvina Příspěvek č. 41

No tak s tim zloutnutim je to pruser jak noha. Ted jsou zluty listy skoro vsude a vsechny, nektery dokonce uplne usychaji, proste mrtvoly. Nevim, jestli kyti nejak vycitila konec leta, mozna ze jo, protoze ji davam vzduch zvenku, a tim padem chladnejsi. Ale nevadi, stejne je uz asi 30% chloupku hnedejch nebo aspon svetle hnedejch, tagze se blizi sklizen. Dnes tomu dam Final Solution, a to bude tak na 14 dni. Vsak se kouknete na fotky.

EDIT: Ted uz vim, ze to bylo sviluskama, jsou to takovy maly kurvy, skoro neviditelny, usazujou se na spodku listu u hlavnich tepen, a kladou si tam vajicka, nebo co. existuje na to spousta sracek, vsechny je povrazdi pomerne rychle, ale jen jednu jsem nasel, ktera je po par hodinach neskodna. Jmenuje se to BIOoil a stoji to 67Kc v OBI. Je to takovej olej s nejakejma prisadama, co se na to proste nastrika, a ono to ty svine svinuty Svilusky udusi. Vyhoda oproti ostatnim pripravkum je hlavne ta, ze je to BIO, tagze tam nejsou zadny extra jedy, tagze treba za tyden muzete sklizet a vite, ze nebudete hulit nic spatnyho. Ostatni pripravky je potrena nechat az 6 tydnu (u nekterejch...), nez se bude sklizet!!!

Naposledy upravil r-man 14-11-2005 v 04:42 AM

Old Post 19-09-2005 v 09:24 AM
Constructor
Stálý Člen

Karma uživatele Constructor - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

tak tohle presne je muj problem taky. Vypadaj uplne stejne a mam tak 10dni do konce. 2x400W - nebula a GWS a uz nevim co s tim...vyzkousel jsem snad vsechno. Mam 12 kytek a 1 je krasne tmava a zbytek jak mas ty....nechapu. Zvednul jsem PH, zaleval vic i min, dal vic dusikate hnojivo, vyvrazdil asi milion smutnic hlisticema a lapacema, dal vic i min hnojky a nic...s tim snad nic nejde udelat

Old Post 21-09-2005 v 23:50 PM
Constructor je offline   Profil uživatele Constructor   Find more posts by Constructor   Foto galerie člena Constructor   Click here to Send Constructor a Private Message   Add Constructor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Mozna je to pokles teploty. Nejsem si tim jistej, ale potom, co venku dost rapidne poklesla teplota (ve skrini ted nemam 35 pres den, ale 25, v noci je kolem 20), se tohle stalo, a ostatnim ve stejnou dobu. Mozna si po tech vedrech tyhle rychlopesteny kyti myslej, ze uz je opravdu konec leta, prichazeji prvni chladny noci...no nevim...je tu nekdo, kdo by se k tomu umel vyjadrit?

Old Post 22-09-2005 v 00:24 AM
lubo
Stálý Člen

Karma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

teplota príčinou nebude.osobne mám noc pod 20 a ked je chladnejšie von,čo v posledných dňoch bolo často,tak den okolo 25 a nemám žiadne podobné príznaky.

Old Post 22-09-2005 v 19:21 PM
lubo je offline   Profil uživatele lubo   Find more posts by lubo   Foto galerie člena lubo   Click here to Send lubo a Private Message   Add lubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Constructor
Stálý Člen

Karma uživatele Constructor - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

jakej pouzivas substrat?

Old Post 23-09-2005 v 00:43 AM
Constructor je offline   Profil uživatele Constructor   Find more posts by Constructor   Foto galerie člena Constructor   Click here to Send Constructor a Private Message   Add Constructor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Mam Plagron Cocosubstrat, je to v takovym velkym sedym pytli, a je to kokosova drt smichana s hlinou. Zatim jsem s tim nemel nikdy problem...

Old Post 23-09-2005 v 07:11 AM
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Ahoj,

Posilal jsem ted nekomu seminka do Brna, a vratilo se mi to z5, ze na te adrese nikdo takovy neni. Jelikoz nevim kdo to byl a nenechal jsem si kontakt, prosim ozvi se mi!!! ...samozrejme do PM!

Old Post 23-09-2005 v 12:00 PM
r-man
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Byl to nejakej Padrino, nebo tak neco...ach jo.

Old Post 26-09-2005 v 10:52 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-01-2011 - První BEDNA 400w - 29 odpovědí
27-08-2013 - r-manova bedna III/1000W MH->1000W HPS - 306 odpovědí
26-03-2008 - r-manova bedna - 138 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás