Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mne proti zaspavaniu po huleni pomaha
- POHYB, alebo nejaka AKTIVITA! Napriklad prechadzka, cyklistika, hra na gitaru, zaujimavy pokec a podobne. Hlavne neostat pasivne sediet a cumiet. Zavisi aj od modelu. Niekedy dokazem napriklad 2-3 hodiny lezat na zemi a pocuvat hudbu a nezaspat, ale vacsinou zaspavam, ked prestanem vyvijat aktivitu.
- dostatok tekutin, napriklad urobit si tak 1-1.5 litra caju, tak stredne silneho. Skusal som mate, ale aj ked som ho vypil pomerne hodne (20g mate green vyluhovanych pocas 2hod v cca 1.5l vody), mozog mi to neprebralo. Mojmu telu sa sice spat nechcelo, ale bol som ako zombik, telo funkcne, mozog uplne vypnuty. Sedel som za kompom nejakych 8 hodin (od 2200 do cca 0500 rano), nezival som, neklipkali mi oci, ale dokazal som tak akurat hrat Diablo, proste nerozmyslat, len klikat.
myslim ze tato tem sa tu poriadne zprdla
otom speceny saq aj tak nejsdes hned ked sa poriadne odpecies domov taze j taq nikto nezisti zistia iba ked moc haluzis a taq ze jo
ja som skôr unavený ked nehulievam.vtedy normalne spavam aj cez den proste som si zvykol dávať také poobedné šlofíky.už ma to normálne hnevá...
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
myslim si ze je to u kazdyho individualni...ale uz to tady myslim jednou padlo - kup si vapolizer...po vapu ve srovnani se spekem se clovek prakticky vubec neunavi a jeste to setri hulco....
jinak me asi zatim jako nejvic energickej model prisla WW, fakt pohoda..
Tak únava je jasná - většinou to řešíme buď hulením venku (spousta "rušivých" elementů), ale když jsme doma a je pohodlí, tak se usíná v poho.
Co se týká dalšího hulení - mě osobně to pomáhá pouze na chvilku, ale pak se únava násobí. Hraní na počítači udrží člověka na nohách, ale televize? Naposledy jsme se s kámošem dívali na hokej a nemůžu říct, že bych vnímal pořádně - spíš uspávala.
Ale co u mne zabere bezpečně je spánek - zahulím, když jsem unavenej, zavřu oči a jak je po cca 10 minutách až půl hodině otevřu, jsem mnohem čilejší. Ale ve stavu v jakém usínám si neuvědomím, že jsem usnul - jen jsem na chvíli zavřel oči, aby si odpočinuly, no ne?
Caesar:Mno cet sem to nekde tady na groweru ale bohuzel uz nejsem schopnej sem hodit link protoze nevim v jaky diskusi to bylo.Ale myslim ze to bylo nekde v tematu o skladovani travy....Kdyz by to ale fungovalo do toho sifonu okamzite du..Prave proto se ptam estli nekdo teda nevi vic o premene CBD/THC?....Trebas ale nekdo placnul nejakou blbost....Ja si to ale nevymyslel taG me nebijte
Ja mám proti únavě vyzkoušenej čaj, uvařit si tršku silnější čaj (neob matečko) a únava je pryč. Teď beru Piracetam (mám zkoužkový) a ten taky funguje dost spolehlivě, kolikrát až moc...
Pravidelná únava po každém zakouření=příliš thc v těle=moc kouření.
To je jasný jako facka a žádná sativa to nezmění.
Pokud po měsíci abtinence zahulím super model, tak to je špica bomba,
ale po týdenní hulojízdě spinkám po tom samém modelu spolehlivě.
pavlik pavlik, pochop ze THC je latka, ktora ma STIMULACNY ucinok na cns, takze ta nemoze uspavat, jedine snad pri predavkovani, ale tym som si neni isty.
Vite teda neco o premene CBD na THC?Nekdo rika mrazem,nekdo CO2,nekdo drivejsi sklizni....Tak jak to teda je?Jo a jeste takovej blbej dotaz-do jaky skupiny drog THC patri?Stimulanty,Halucinogeny,atd atd...