Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo ja ma vyzkouseny ze velice velice kratkodobe vydrzi i 220V ale nekoho muze nasrat ta cerny skvrna na koberci co potom zustane
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
Postuji link na schematko digitalniho vlhkomeru a teplomeru bez kalibrace. Predesilam, ze tahle zalezitost neni z nejlacinejsich, ale treba by se to nekomu,kdo chce mit skrinku skutecne "hifi", mohlo hodit.
Nekamenujte me, pokud to tu uz nekde je / v tomhle threadu 100% ne, pac sem ho s vypetim sil, i kdyz elektrice vubec nerozumin, dneska precet/ a hledani taky vratilo 0.
to jahudka!: Chtel jsem se zeptat zda nejsou nahodou nejake 1m kousky, ale nic-NEJSOU, tak budu to muset zkratit na 60cm. DIK
Zapojoval jsem 2x20W zarivky podle viridise v prispevku c.1 , ale nerosvitilo se mi to Kondik jsem tam mel 8uF 250V a tlumivku viz foto
startery 2, muze mi nekdo poradit kde mam chybu??? Zda mam spatne komponenty.
PEACE
Kousky 100cm sice nejsou ale existujou kruhovy zarivky (jsou stoceny do krouzku asi 30 cm) a nebo tam muzes dat usporky.Pod nima to prej taky roste jak jsem tu nekde vycet.Usporky existujou taky cool a warm white.
Doma mam 60 a 120cm zarivky, jenze 120mi tam nevleze tak jsem se ptal na 100 120cm svetlo se pokusim prekopat nebo spise jen zkratit, ale stema komponentama mam obavy...
Zapojuji to porad dokola a nejde to.... Startery mohou byt 65-80W nebo ne? jake napeti jde na zarivky, ze bych se to pokusil zmerut zda to tam vali. Zatim jsem meril kam podle me ma jit 230V a to tam je...
ak mozem poradit, tak kup starter 18...36W a zapoj.. ak mas dobre zapojene tak pojde, ja som mal tiez problem so startermi, som kupil na tych cca 80W (som bral ako maximum co to da), ale trubice nezapalilo, pak som dal 18-36W a fse slapalo inak netreba ziadne tandemove startery....
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.