Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Možná už vím, co myslíš.
Takový váleček se svorkovnicí s 3mi vývody v plechovém pouzdru.
Je to podobný kondíku, ale ten to není.
To Myslíš??
Ale podle mě tlumivku nenahradíš.
Ty to máš, nebo si o tom jen slyšel???
CAESAR: nevím, kolik máš času a elánu do bastlení Ty, ale já bych se do toho teda nepouštěl. Nechtěl bych přestřelit (už jsem dlouho ty ceny nesledoval), ale jestli se nepletu, takový profesionálně vyrobený elektronický předřadník lze pořádit asi za sedm set a myslím, že domácí výrobou nijak moc neušetříš (dvě, možná tři stovky), navíc to není jen o tom okopírovat zapojení... Ten výrobek je odladěný jako celek, Ty třeba neseženeš všechny originalní komponenty, tak použiješ nějakou alternativu, která ale bude mít jiné tolerance atd. Nezapomeň, že je to VF obvod, spousta indukčností apod. "duchařiny"...
Nevite nekdo jakej je rozdil mezi son agro a son PIA agro?Co to je ta PIA technologie?Jinak s PIA je asi o tretinu drazsi tak me jde o to jestli se vubec vyplati.
Hele, za to sou trestný body, ne? Máš kliku, že nejsem MOD Proč se ptáš na rozdíly Son a Son Pia v trýdu o zvlhčování???
Edit: Když nemůžeš vyhledat něco, co má 3 nebo dvě písmena, tak tam dej hvězdičku: např PIA*
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
mmm no je to trochu oftopikáč ale vem to nešť - PIA - a teď opisuju z katalogu Philipsu - Philips Integrated Antenna - integrovaná anténa Philips - spolehlivý provoz s malým množstvím počátečních poruch - integrovaná "anténa" na výbojové trubici činí konstrukci jednodušší a robustnější. Toto vylepšení konstrukce zcela eliminuje počáteční poruchy, způsobené starou vnější anténou s bimetalovým páskem. PIA umožňuje spolehlivé zapalování po celou dobu provozu.
což přeloženo do češtiny znamená přibližně:
na tý rource co je vevnitř ve výbojce je natištěnej podélně vodič - na starších výbojkách je tam jenom připlácnutej drátek - btw. Osramky to maj taky akorát se to nemenuje OIA o kolik to zvedne
a konkrétní výsledky??? výbojka 400 W SON-T s technologií PIA má podle katalogu 55000 lm
good luck
snark
Chtěl jsem se zeptat v čem může být problém.
4 zářivky Philips 15W mám zapojené sériově, ke každé mám připojené startery Philips S2(4-22W), tlumivku mám Helwar 65W, zkoušel jsem s kondíkem i bez. Vše zapojené dle schématku v prvním příspěvku, akorát 2 trubice navíc. Po zapojení do sítě se nic neděje. Proto jsem zkoušel dle 34. příspěvku od Viridise najít tuto chybu: Při propojení 4 drátků místo starterů se žhavící vlákna rozsvítila, ale po odpojení drátků zářivky pohasly. V čem je zrada?
Může to být slabými drátky, které propojují kontakty zářivek? Nebo mám vyměnit tlumivku 65W za 2x 30W?
Cital som tu ze aby na spinacich hodinach nedochadzalo k opalovaniu kontaktov tak je dobre zapojit stikac...nevie nahodou niekto schemu toho zapojenia stykaca k tym spinacim hodinam viem ze ma byt 16A ale to je vsetko co o tom viem...dik cus
hele chlapíci, potřebuju malou radu. fakt jsem na to doted nenarazil, proto se ptám. mám předřadník pro 150 W a svítim 250kou. Je to průser? Zatim pozoruju jenom, že to trafo nebo co to je, je celkem slušně zahřátý, tipnul bych takovejch 85 stupňů.. Furt se bojim, že to shoří, ale dokuď to jede tak to zas tak moc neřešim :-)
85 stupnu toho "trafa" je normalni teplota.Toho bych se nebal.Kdyz das na tlumivku 150w vybojku ktera bere 250W tak do ni poleze min proudu nez by melo a tim padem ti bude svitit min.Znicit bys ale nic nemel.Zase ale na druhou stranu prodlouzis zivotnost ty banky (vybojky)