Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mas paradne fotos ..klobuk dole....nie vies to bolo fotene z nasho radu nas bol len jeden a na to stacim sam ...ta foto akosi nevinikla pretoze ako som sem ju dal zle ju tu vykresluje ..ked si ju pustim na P.C. tak je krajsia
pan Ker...ty fotky maji neco do sebe...akorat si jeste hlidej kontrast a svetlost, treba ta predposledni je slita dohromady a nic na ni neupouta pozornost. A jeste neco k ni...pokud chcesh zvyraznit perspektivu, mel jsi dat tu postavu do praveho horniho pruseciku tretin, vish, jak to myslim?
Musím uznat, že tady máte mnozí fakt hustý fotky a doufám, že se mě někdy podaří taky také ulovit. Sám jsem projel nějaký fotky co jsem měl zrovna v počítači a řekl jsem si, že vám je sem hodím, třeba se budou někomu líbit! Žádná z fotek není v počítači upravovaná, ty jinak barevný jsou mody mého foťáku, se kterýma poslední dobou fotím raději než klasicky barevně... Tak a teď už fotky...
r-man: Díky za uznání... Ta předposlední fotka je takhle naschvál...nechci totiž, aby někdo poznal slečnu na fotce! Mám doma i verze s mnohem lepším kontrastem a lepším světlem... S těma třetinama na tom určitě něco je, ale o kompozici toho zatim vim pramálo, takže fotim, tak jak to vidím a jak se mi to líbí...ale díky za radu, přístě to určitě zkusim! PEACE
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."