Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hojj, ta prvni neni moc videt a ta druha hermac jak prase. m.
nic proti, ale myslim že není nic vidět ani na jedný fotce.......takže proč je ta druhá hermáč???
mě to přijde jak normální sativní, zpočátku řiďoučký paličky
dokud tam není samčí kule tak bych si nemyslel že je to hermáč, oni tam můžou bejt takový ty semenný váčky jakoby, ale z nich lezou vlásky.......zatimco samčí kule se neorosí pryskyřicí a vlásky z toho nelezou...
doporučuju udělat pořádný makra, nebo si nechat poradit osobně od někoho zkušenějšího, jen na základě nepodložený domněnky bych kytku nevyhazoval
ahoj, 1,zajímalo by mě za jak dlouho se muže vytvořit kule schopná vypustit pyl?
2, mám hermáče, je to nejlepší kytka(nehce se mi trhat) na vrcholcích jsou normálně blizny, kule sem našel zatím jen 3 a to vždy jen na hlavním stonku...nevím co s tím mam eště 4 další kytky-samice....mužu to otrhavat relativně každej den
předem děkuji za odpověd...pís
"I think pot should be legal. I don't smoke it, but I like the smell of it."
PL3V3L: No jestli máš takového hermáče tak je to docela v klidu. Taky jsem takového vypěstoval. Ale musím tě upozornit že jak budeš trhat sebevíc semena tam mít budeš. A nejspíš i v normálních kytkách jestli jsou vedle hermafrodita. Tomu se fakt nedá ubránit. Tak jestli ti nevadí že nebudeš mít (sinsemilia) tak si ho tam klidně nech.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Cau growers,co kdybych z feminyzovaneho passiona udelal hermace a opylil s nim jinaciho feminyzovaneho passiona nebo durbana?jaka je sance ze to vyde a budou vsechny samice stejne kvality a ne nake nedomrdle hermace ci co?
hermann
genetika není merkur kolego ...
co já vím tak feminizace semínek je založena na tom ,že pokud u rostliny vyvoláme určitý stres ve správnou chvíli a na kytce se objeví pouze pár samčích varlat které opylí vlastní samičí květy jejich potomci by měli být z převážné části samičky. fígl je v tom že původní kytka nesmí být hermáč už v genech. Jde o to jen přinutit rostlinu aby vytvořila nepatrné množství kvítků a pylu. stějně jako u každého zrodu new genetiky ,musí proběhnout selekce mnoha kusů rostlin pro výběr tech nejkvalitnějších kusů a fenotypů.
nejsem zaměstanec ,,seeds banky,, takže to je asi hodně zjednodušeně. ale pro představu jak to funguje to snad stačí.
někdo zkušenější: letos jsme měli taky par hermanů většina z nich šli na mlíko rovnou a jednoho jsme nechali tam kde byl s tím že měl krásné šišky a tech koulí málo. Tak jsme je otrhali a cca po dvou týdnech se ukázalo že už tam další samčí květy nerostou. a mě by docela zajímalo jestli jste to někdo zkoušeli nebo s tím má ještě někdo zkušenosti ????
poz. ta samá situace akorát na balkoně, kytka v první fázi qetu vyhodila gule po jejich odstranění se už další neobjevují.
moje vysvětlení
snaží se kyty za každou cenu množit , co když prostě chtějí mrdat o 106 a cítí že samců ubývá ???
brzká výsadba ?
nebo proč to tak je?
Loni jsme měli poměrně kotel hermáčů a zdálo se mi že ne každý dokázal vojet ostatní kytky bud to ojel jen sebe nebo jsem mel herma který sice kvetl i jako samec ale neoprcnul ani sám sebe.
koubas-herma sem mel před 3ma rokama AK-47 a ostřihaval jsem gule nozkama na nechty a tay nevyrostly dalsí proble se naskytne když ma heermač 2x2 metry.To bych se na to asi vysral...
Kouba-Cau zahradniku, to co pises v tom prvnim odstavci uz nakou dobu vim.Akorat sem myslel ze tim (vystresovanym) hermacem musim opylit jinaci samyci rostlinu aby to nebyly hermace nebo nake zdegenerovane zaprtky.Kazdy tu pise neco jineho, nezbyva nez to vyskouset.Casu a mista mam dost:p)
mno něco na tom bude protože každý kdo si o deme bral loni seeds tak říkal že perfektní genetika , a to bylo většinou prcle hermačema navzájem a dopadlo to relativně dobře, to co jsem napsal nahoře je jen muj dojem. Jak se to doopravdy kutí ví jen seeds banky a ty to nikomu neřeknou...
deFero: Těžko říct jestli je to hermáč, pokud v okoli te kytky nemaš žádnýho samce tak je to možný, protože na těch fotkách je vidět že ty paldy sou plný semen.
Zdravím. :-)
Prosím o radu , dnes jsem stříhal nasušené baldy a sem tam mě z nějaké paličky vypadlo semínko . Znamená to tedy že kytka je hermáč a nebude tolik zhulovat ? Popř. z bych z ní udělal mastičku jestli půjde.
Děkuji za odpověď. peace 8-)