Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ludia,kaslite nato susenie narychlo.Je to uplny humus.Ked uz tak,nadrobit sisku na malicke kusky a nechat uschnut prirodzenou cestou, chut je potom celkom dobra a aj to rychlo uschne
mne osobne sa to nejlepsie susi v susicke na ovocvie s REGULATOROM na teplotu a cas. Cerstvo odtrhnute sisky su vysusene za cca 5 - 7 hod (teda za jednu noc)
Dej si tu trávu např. do tabaťerky a pusť na to horkovzdušnou pistoli, nebo taky není špatný zapnout si v autě naplno topení a paličku strčit do větrací mřížky...
Muj zpusob je, ze sklidim-palicky povesim vzhuru nohama-. Je to suseno v hale mezi beton, zdemi. Je tam stale tma. za 10 dni pekne pridu a ...Ma nekdo nakou lepsi vychytavku???? Good luck GROWER
Zravím přátele dobré nálady,já sem si udělal sušičku vlastní výroby,je to naprosto jednoduché-obstaral sem si dřěvěné hranolky z kterých sem si zhotovil rám do kterého sem implantoval úplně normální sitku proti hmyzu,když bylo dílo dokonáno vložil sem to do předem připraveného regálu. PS:Čím větší ůroda,tím víc rámů.Sušení probihalo v garaži pří cca 20°C a vlhkosti tak zhruba 50%.Prostor musí být suchý a bez prašný!! Byl tady nápad,že by to mohlo být v panelákové šachtě-jak jsou stupačky-tento způsob nedoporučuji,jelikož to hodně ztratí na chuti,kvůli snradu v kterém by se to mělo sušit!Taky nejsem zrovna fanoušěk půd,stodol..... Prach který je tam několik desetiletí usazený tomu taky nějak zvlášt neprospívá. Přeju hodně úspěchů ve finální fázy každého dobrého zahradníka.:flamer:
na sem zatim susit este nemusel ale kamosi to delaj takhle:daj nastrihanou travu do do takovy kovovy krabicky od bonbonu energit a tu krabicku zahrivaj zapalovacem.....newim no ale ja osobne si myslim ze je to blbej zpusob a ze se tim straci kvalita ty travky
byl bych rad kdyby ste mi rekli svy nazory a pokud mozna co se s ty ganji pak ztraci?
no ja používám sušičku na ovoce...stála mě cca 600,- a má wobrovskou kapacitu....10min (kdyz to predtim fakt najemno rozkrajim ziletkou a co nejtenci vrstvicku....aby to bylo co nejrychleji proschlé)
ALE nedělejte to je to hnusný.....a hanba nám co to dělaj....ale když je chuť...