Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus, no ja bych s tim pockal. jako pri suseni se to dobarvi,ale to by se ti melo dobarvit pri kvetu bych rek, ze by to minimalne 14 dni sneslo podle tech fotek.Vypada to,ze by to kynout jeste mohlo.
Původní příspěvek od ganja-steve cus, no ja bych s tim pockal. jako pri suseni se to dobarvi,ale to by se ti melo dobarvit pri kvetu bych rek, ze by to minimalne 14 dni sneslo podle tech fotek.Vypada to,ze by to kynout jeste mohlo.
Přiklonil bych se ke ganjovi,ještě alespoň týden bych hnojil,pak nasadil flush a ten držel až do uzrání pestíků i trichomů a pryskyřice..
Tak Butch a máš to tady,nevšiml sem si těch 3 bílých jak píšeš,samozřejmě každej to kosí jinak,někdo na pestíky a trichomy kašle,někdo si to zase hlídá.To byl jen můj názor,ale pokud to má tak dlouhý květ,tak ještě teda třeba týden hnojek jak píše Eda potom proplach
Ok,diky za vase rady .
Budu jeste tyden hnojit GS ,PK 13,14 a stale pokracovat v ubirani Plagron coco A,B tedy hlavne dusiku a tim i automaticky zaroven snizovat EC (i kdyz EC-metr nemam)Pak flush.
A budu bedlive sledovat barvu trichomu ale i procentualni zabarveni blizen.
Naposledy upravil Madical-Strains 11-07-2012 v 20:09 PM
Tak jsem vcera zas ubral Plagron AB na jen 2+2 ml a dnes kyti o trochu zesvetlaly (jako by si o ten dusik jeste rikaly) a pritvrdily v zloutnuti listu i v hornich patrech,predpokladam ale ze je to tak 3-4 tydny pred koncem spravne, nebo ne?
Naposledy upravil Madical-Strains 14-07-2012 v 01:06 AM
OK,nikdo neodpovedel,tak to budu brat za kladnou odpoved ze kyti uz svetlaji uz 3-4 tydny pred kosou a zloutnou docela rychle.
Akorat si rikam co pridam k tem palicim do masticek kdyz vsechny listy opadaj.
Já nevim, jestli to je správně.. Pokud to je 4-5 spodních listů na rostlinu, asi se nic neděje.
Ono, pokud jsi snížil ty hnojiva, hlavně A složka s dusíkem, tak kvuli tomu dost kleslo EC. Právě ten dusík to dost zvedá. To se bez metru těžko dělá, klidně bych jim ale o něco zvýšil květové složky.. Snížením dávek mohlo klesnout EC třeba o 1/4 - 1/5 a pokud jim zbývá 4 týdny, je to asi brzo..
No ja jim ubral plagron coco Acko ,uz davam jen 1ml/1l vody B 2ml/1l vody a zvysil jsem o 1 ml ATA-PK na 4ml PK 13 14/5l vody a davam furt stale stejne Green Senzaton 5ml/5l vody.
Me to nastesti napadlo zvysit jak rikas PK o co jsem ubral dusik .
A co se tyce listu zlounou tak 2-5 denne na kazde kyti ale i v hornich patrech akorat ze od te doby co ubiram dusik tak me hodne zesvetlaly do svetle zelene.(nevim jesli je to tak dobre,jesli to neni prilis brzy na tak svetle zelenou)
Dobře ty
Ten dusík asi tedy zvedni, to ti tam opravdu nic nezbyde. Já mam Bcuzz Coco, 4 tejdny před kosou leju 2ml A a dost to světlá.. Zatim to nepadá, ale budu ještě muset přitlačit.. Taky zase snížit vyšší dávky ostatních složek!
Pokud si seš jistej, že tě čekaj min. 3 týdny, tak přidej. Vpodstatě jsi začal flush, kterej ti jde celkem rychle. Nepřidával bych ale nijak radikálně, aby se kytky nesnažily nahradit ztracený listy - při nadměrnym množství dusíku.. Zkus to na ty 2ml, jedu s timhle typem hnojiv poprvé, tak nevím, dokdy se s nima dává A naplno.. (Bcuzz nebo Plagron, je to Coco, i stejný koncentrace)
Udajne nejrychlejsi a nejucinnejsi a pritom paradoxne nejlevnejsi !-Proti padli a jinym plisnim,houbam je postrik jedle sody Hydrogenuhličitan sodný NaHCO3,mydla....Ale i tak to chce cca 1. tyden trpelivosti
A-Odstranit nejvice napadenych casti rostlin,B- aplikovat kazde rano cca pul hodiny pred rosvicenim postrik cistou vodou aby nevznikaly jine plisne. Padli paradoxne nutne potrebuje k rustu suchy list! A primo nesnasi vodu !
---------------------------------------------------------
Interestingly enough, the most effective measure in preventing and treating powdery mildew is to spray the foliage of your plants daily with plain water from the hose. Powdery mildew hates water! The only caveat with this method is to be sure you do it early in the day so that the foliage completely dries before cooler evening temperatures arrive, otherwise you may invite other fungal diseases, such as black spot, into your garden.
---------------------------------------------------------
V tomto odkazu nize dokonce i jeden cesky pestitel potvrzuje ze padli nesnasi vodu. http://kiwiforum.cz/forum/viewtopic...&t=52&start=525
---------------------------------------------------------- http://organicgardening.about.com/o...wderyMildew.htm
64.den 12/12
Maly update po tydnu-5 palicek z 5 kyticek .
Barva trichomu se snad na tech 3.kyti na kterych byly cire trichomy malinko jen nektere zakaluji. Jde to pomaleji nez sem myslel.
Ale domnivam ze pomalinku ziskavaji tu spravnou barvu a nejsou uz tak zelene jak posledne.
Dnes jsem nevybiral na foceni ty nejvetsi,spis namatkove,ruzne.
Tahle palka ma cca 29 cm a je krasne buclata .
Na tuhle 24 cm ,trochu uzsi,bohuzel spustil automaticky blesk.
Palice vypadaji na fotkach o dost mensi nez ve skutecnosti jsou.
Tahle ma cca 31 cm ale neni tak buclata.
25 cm,uzsi.
A tahle ma nejvic 33 cm a pak mala mezerka a pak jeste trochu pokracuje 8 cm dolu,taky nadherne tlustoucka .
Je zajimavy ze se skoro na vsech palkach za posledni tyden povyrostly takove spicky,jak je mozny videt.
Naposledy upravil Madical-Strains 16-07-2012 v 22:25 PM
Nakonec to po všech problémech vypadá, že něco sklidíš. Podle mě jsi si vzal na začátek velké sousto, když jsi to rozjel pod 600W.
Já jsem začínal pod 70W, abych zjistil jestli to vůbec zvládnu. Bylo to ještě u rodičů a máma se mnou nemluvila přes měsíc. Psala mi lístečky.
Cau Growman, dival jsem se na ten odkaz ,je tam datum 2002,jak dlouho ti ta kyti vydrzela plodit kvalitni matros? Jinak pod 70w ,kloubouk dolu,docela velky palicky!
To bych nikdy nerek.
Ten tvuj styl pestovani o tom jsem neco malo cetl v anglictine,jen se divim proc teda existuji matkari a rezaji se klony kdyz to jde takhle delat jak si to delal ty? Mimochodem delas to stale tak i po tech 10 letech?
Co to je podle tebe to "neco" ? ...g?
No ja zacinal pod 600w abych zjistil jestli to vubec zvládnu
Prvni duvod proc hned 600w je ze na vyrobu vytazku potrebuju co nejvic palic na vahu abych vyrobil 60 ml vytazku a to by asi pod 70.kou w tezko nekdo dokazal a to jeste potrebuju nejake ty maste.
Druhy duvod je ze me to poradili zkuseni borci,ze nejlepsi je skocit do toho rovnyma nohama.
Sice mi jeste zchazi par tydnu do konce ale uz ted pokud to mohu hodnotit tak vsechno byly jen drobne problemy (v te dobe jsem si nemyslel ze jsou jen drobne )ktere jsem hrave prekonal diky zdejsim ochotnym a zkusenym clenum a nastesti me zatim nepotkalo nic tak zavazneho pres co by se nedalo prehoupnout, jsem rad ze jsem jel rovnou 600w a rozhodne toho lelituju !!!
A doporucil bych to kazdemu zacatecnikovi.
Naposledy upravil Madical-Strains 17-07-2012 v 12:58 PM
Původní příspěvek od V.Butch Cau Growman, dival jsem se na ten odkaz ,je tam datum 2002,jak dlouho ti ta kyti vydrzela plodit kvalitni matros? Jinak pod 70w ,kloubouk dolu,docela velky palicky!
To bych nikdy nerek.
Ten tvuj styl pestovani o tom jsem neco malo cetl v anglictine,jen se divim proc teda existuji matkari a rezaji se klony kdyz to jde takhle delat jak si to delal ty? Mimochodem delas to stale tak i po tech 10 letech?
Co to je podle tebe to "neco" ? ...g?
Vydržela mi něco přes dva roky, pak jsem jí dal už pryč. Před deseti lety nebylo tolik možností jako dnes, tak jsem byl rád, že jsem měl aspoň jednu samičku. Neměl jsem potřebu jí měnit, když se vždycky schopila. Tím způsobem co jsem to dělal kytka ztrácí na síle a už to není ono. Naštěstí to byl mazar a ten má velký obsah THC.
Pokud máš pod lampou jen jednu kytku, tak to asi tak nevadí. Dnes už každý jede ve velkým a z každé kytky chce mít co nejvíc, proto je lepší mít matku a řízky. Není nic lepšího, než mít na další pěstění nové, zdravé a silné klony.
Dnes už to tak nedělám. Kytky jedu už pouze jednou, protože jich tam je víc a hlavní je výnos. S tou 70W mě to tak netrápilo.
Tak těch 300g až 400g by jsi tam mohl mít. Paličky máš velký, ale nevím jakou mají hustotu. Z fotek to nepoznám.
Proto jsem říkal, že pro začátečníky je 600W moc. Bez zdejších rad uživatelů by jsi je možná vzteky rozšlapal. Je to alchymie.
Tak snad sklidíš co nejvíc, aby jsi mohl vyrobit co potřebuješ.
300-400 ,abych pravdu rek,tak to bych byl zklamanej,ocekavam alespon k 500.ti,coz neni tak docela nerealne,kdyz bude vic budu si samozrejme chrochrat.
Jo, jinak dik.
66.den 12/12
Dnes rano jsem vsechny kyti vytahl z boxu,zase jsem vypozoroval pokrok ,zacinaji se vsechny nadherne jakoby rozevirat kvety a uz vsechny trichomy do jednoho jsou mlecne.
Dnes zahajuji flush. (nebo je mam jeste jednou naposledy nakrmit?)
Jak dlouho tipujete ze priblizne trva prechod mezi mlecnymi trichomy do 10-20% jantarovych?
Diky!