Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny,
tak letos jsem vsadil vsechno na seeds od Exoduse (diky Ti za ne ).
Zasadil jsem cca 20 ks seminek. Po kliceni a vytrhani samcu (jednoho jsem si nechal) mi zbylo asi 11 samic. Modely jsou White Widow x White Dwarf, Durga Mata x WD, Medocino Madness x WD, Sweet Krush a Northern Snow. Bohuzel popisky odnes vitr :/
Jako prvni asi podle me ?Northern Snow?
Zasena do diry, do ktery jsem nasypal domaci kompost. Vsechny vetve zastrizeny, protoze hrozne jede a nechci, aby to tam bylo jak pest na oko.
Vykopanej prikop, v nem 150 kompostu + perlit. Do pangejtu zasazeno asi pred tydnem Je tam pet kytek, bohuzel opet nevim, ktera je ktera. Kazdopadne to jsou podle me krizenci s White Dwarfem.
Na tomhle miste samy samci.. zbyla jen tahle a taky si u ni nejsem jeste moc jiste,jeste se uvidi.
vyska 120cm
Edit:
Po prichodu na flek, jsem tuhle kytku nasel rozlamanou, chybela ji horni tretina. nevim, jestli to byla srnka nebo nejakej curak. Kazdopadne to byl stejne samec Takze na tomhle fleku jen samci 5 z 5 kdyz se dari, tak se dari