Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak po pridani dusiku se zloutnuti nezlepsilo. zkusim to ted poradne prolejt vodou a pak zkusim jeste jednou hnojku s trosku vic dusikem. Jinak nevim:/ Privitam rady
jeste me nepada,jestli to neni prehnojeni,ale myslim si, ze by nemelo bejt
Jinak palky jsou fakt tvrdy jako prase. Jeste jsem takovej beton nemel. Vynos bude asi nic moc, coz je dany tim, ze mam jen 5 kytek. Kdyby jich tam bylo tak 15 a nezastrihly, tak by to vypadalo mnohem lip Viz tema Genestealera https://grower.cz/forum/showthread.p...386#post1009386 .Mozna zkusim priste.
Dalsi fotky dam az z kosy, ktera prijde tak za tejden.
Bohuzel jsem to nestihl vyfotit pred kosou, pac jsem nemel cas.. kvuli zkouskam a jeste do toho me bolel zub jako pica, takze na foceni nebylo ani pomysleni
Celkove toho bylo neco kolem 300g. neco lechce pres, kdybych pocital spodky. Na druhou stranu je to suchy fakt na prach(mozna az moc), takze jsem s vahou, vzhledem k tomu ze bylo jen 5 kytek, spokojenej. Material je to fakt kamenne tvrdej. Takovej beton jsem snad jeste nevidel. Fakt se to neda skoro zmacknout. Chut je libova, ovocna. Pripomina mi cheese od GHS. Ucinej je celkem silnej) nekterejm lidem se mota po tom hlava Fakt dobra genetika, DEKUJU MATKARI.
Na obrazcich je focena jen jedna palice. Je velke jak zapalovac a vazi 6,3g... pro predstavu, jak je to tvrdy...