Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »
Autor
Téma 
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

to smokie4: tak na to jak přestat žrát jsem se tady ptal asi před rokem a dlě mě existuje jen jedna možnost, ale je drsná, a to mít prostě prázdnou lednici, ale to třeba u mě nejde, když bydlíš s někym kdo se stará o to aby lednica byla furt plná

tak že to prostě nejde, jo někdo psal o vůli, ale jak je známo hulčo a silná vůle, tak to moc dohromady nejde, aspoň u mě teda ne!

sice můžeš jít do přírody, nebo dělat cokoliv bez jídla, ale přijdeš domu, seš na dojedzu a máš žravku a už to lítá

tak že jak přestat se žrakou na to jsem ještě nepřišel a hulim už sakra dlouho

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 23-08-2004 v 18:07 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

já myslim žeto vůbec nemá cenu se nák omezovat s jídlem, a taky proč že?
zrovna ted sem snědla třetinu pekáče lazání....mňamka

Old Post 24-08-2004 v 18:01 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vrrn
rarášek

Karma uživatele vrrn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

hmm, dam si lilek lol

C4, Sweet Mendobog, Crystal..growcubes party Bio selectah! outdoor2005 Mr.Sandman´s BA, Nbr, PKxBS, HazexNLand C4 dream explosives!!!11 Flying Dutchmen's Girlzzz... Thaitanic, HDF, Bubblegum grow
old school threads

A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I

Old Post 24-08-2004 v 18:30 PM
vrrn je offline   Profil uživatele vrrn   Find more posts by vrrn   Foto galerie člena vrrn   Click here to Send vrrn a Private Message   Add vrrn to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vrrn! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 356

Ja zezeru ouplne fsecko na co narazim...tak si dejte bacha abych vas nekde nepotkal...vrrn uz asi dostala taky strach...
by the way ... A lilky mi zrovna rostou na zahrade, hec ...ale samo, ze je fsecky sezeru sam...

Old Post 26-08-2004 v 08:50 AM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vecino
Nový Člen

Karma uživatele Vecino - 0% Pěstitelská

Kyng Příspěvek č. 357

tak to som raad, ze niesom sam komu sa taketo veci stavaju.Ja mam po ceste domov (z baru ) taku malu pekaren, na ktorej je vpohode to ze pecu v noci.Skoro vzdy ked som siel z prace(paraada=chlastat a hulit v bare a este za to byt plateny ) som sa stavil na cokoladove buchty.Jednu som vzdy zozral uz po ceste a druhu som tlacil este v posteli.No je fakt nadhera,ked sa clovek zobudi na zaje!anej plachte od cokolady,s hlavou plnou omrviniek a este s fotrom v izbe, ktory na vas pozera a dobre vie ze ste neprisli domov o 12ej a nevyzerate tak ako vyzerate preto ze by ste sa "slabo vyspali".

NIE VSETKO JE SCHYYYZA

No, a druha vec,ktora uz nieje tak v pohode na tej pekarni je, ze vzdy ked som odtial odchadzal, mal som pocit ze jeden chlap hovori druhemu:"videl si ake mal zas oci?"a podobne.Jasne ze som si myslel ze -serem na to, to sa mi zda.Ale potom sme tam boli s babou.Ja som stal von,tak ze ma nebolo vidno.Uz neviem co si Jana pytala ale co povedal chlapik som nemohol prepocut; Slecna, vy sa tu nemotajte takto neskoro sama.Chodi mi sem jeden narkoman..... ;-))

Old Post 26-08-2004 v 14:26 PM
Vecino je offline   Profil uživatele Vecino   Find more posts by Vecino   Foto galerie člena Vecino   Click here to Send Vecino a Private Message   Add Vecino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 358

sice nerobim v tej pekarni ale ja toho "narkomana" s cerenymi ocami poznam )))) niekedy ho vidim rano v zrkadle ked sa zobudim a niekedy som ho videl rano ked byval somnou na intraku )))))))))))

Old Post 26-08-2004 v 14:43 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

pazravka sa da potlacit podla mna tym ze bud na to nemyslite )
alebo treba zjest nieco rozumne - chap ako ovocie, zeleninu a pod.
podla mna ked do seba naladujem sladke nemam z hulenia fakt nic
a som zbytocne unaveny....a ak sa uz niekto nedokaze krotit treba potom robit VIAC sportu ako hulit a jeto. ziadne problemy s vahou
a clovek potom robi aj uzitocnejsie veci ako len sa dokalit a pozerat do blba )

Old Post 26-08-2004 v 14:46 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

so zravkov sa najlepsie bojuje varenim ak zacnem varit tak varim a nezeriem (hehehehe ako kedy heheheh) napr dnes som bol prekvapeny co sa mi zadarilo necakal som ze zhuleny lenivec ako ja vytvori nieco ook ale zadarilo sa normalne sa musim pochvalit no a ja rad stiplave heheheh len ma stale zjebavaju kamarati ked varim ze sa to neda jest

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 28-08-2004 v 19:30 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

no to vypadá celkem dobře

Old Post 28-08-2004 v 19:58 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

Hlad je převlečená žížeň!!!!!

Někde sem čet, nebo slyšel, že v pivě chybí jedna jediná složka, která kdyby tam byla, tak na něm člověk přežije bez jídla

"jako vždy i dnes"

Naposledy upravil cannabio 01-09-2004 v 12:02 PM

Old Post 01-09-2004 v 11:51 AM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Příspěvek č. 363

no Nazdar to by ale vypadalo - na rano 3 piva na obed 5 a na veceru dalsie 4 , by som asi toho moc nepopracoval ))
myslim ze tam kde varia pivo ta tak maju ))

Old Post 02-09-2004 v 13:31 PM
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

citace:
Původní příspěvek od cannabio
Hlad je převlečená žížeň!!!!!

Někde sem čet, nebo slyšel, že v pivě chybí jedna jediná složka, která kdyby tam byla, tak na něm člověk přežije bez jídla

THC ?

Old Post 05-09-2004 v 15:18 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

Ted sem daval vrazednou kombinaci , prvni zeleninovou polivku nato pribinak s rohlikem a mlikem a do neho slany orisky potom eidam cihlu 30deka zazdil sem to jednou barilou a svickovou s knedlikem a na zaver jedny bramburky... Pak sem sel na pivo dal brko a mel zase hlad jak svine...

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 06-09-2004 v 14:24 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

pondělí:
zakouřili jsme (poměrně hustě) na zahrádce jedný hospůdky, následoval gulášek a pivíčka, brambůrky neměli, tak jsem v šest vyrazil domů, tam jsem uvařil špagety a k nim na pánvičce "omáčku" z másla, cibule, lučiny, hermelínu a vajíček (příjemně překvapila), mezitím jsem spráskal pytlík ňákejch gumídků z LIDLu, dojedl jsem zbytek hermelína snědl ty špágy a dorazil se Vienettou...
za tři hodiny jsem se probudil a kolem postele ležela spousta špinavýho nádobí

takže vcelku příjemnej večer

Naposledy upravil Šťovík 09-09-2004 v 12:15 PM

Old Post 07-09-2004 v 10:37 AM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Příspěvek č. 367

úterý:
dvě brčka ve zkušebně, pak kluci hráli a já plul na stejný vlně, pak domů na lečo a k němu tlustej krajíc s máslem a lučinou, pak brambůrky, dojíst gumídkama a zalepit zmrzlinou. Během noci pak ve mě zmizely ještě nějaký sušenky
*doma zbyly už jen brambory*

Tak to vypadá když je člověk dva dny zpátky z dovolený, kde se skoro nic nehulilo a ani toho jídla nebylo moc

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 09-09-2004 v 12:22 PM
Šťovík
Stálý Člen

Příspěvek č. 368

čtvrtek:
stoupnu na váhu a mám o 3/4 kg míň než v neděli

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 09-09-2004 v 20:15 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás