Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dpc ....mas to uplne namakane ) u tej prvej rastlinky neboli dobre ucinky? da sa zistit podla vykveteneho vzhladu ake budu ucinky?....
ja idem na outdoor lebo nemam prachy na dobre svetlo...
este taka nazorova otazka:myslite ze outdoor vypestovene maju horsie ucinky?
U te prvni byly ucinky v pohode. U tehle druhe to ma dost hnusnou chut, ale ucinky ok. Podle vzhledu se ucinky zjistit nedaji. Myslim si ze neni principialni rozdil mezi ucinky outdooru a indooru. Oboji se muze posrat, oboji se muze mimoradne podarit, apod. Zalezi i na odrude, apod.
Sice to už je z tohodle threadu časově trochu mimo ale zajimalo by mě na kolik ti vyšla cela ta skřin i stim přislušenstvím...celá investice....jo a K+ zatim sem jen přečetl 50 přispěvku ale good
Tohle neni plisen, tohle znamena ze kyti konci svuj zivotni cyklus a zene vsechnu energii (stavu) z listu do pallic.
Takhle zloutnou spodni a velky listy vzdy.
http://grower.cz/forum/images/icons/icon13.gif
Palec nahoru
Dnes jsem celkem náhodně narazil na tvůj thread a přečetl jsem ho od a do z. Až na pár pí....n způsobených pěstitelským prvonadšením (kyselina citronová do zálivky a pod.) sis počínal obdivuhodně. Jelikož rozjíždím něco podobného, ale bez skříně, bylo mi poskytnuto mnoho cenných zkušeností, zaplacených tvým potem. Za to ti patří dík nás všech, kdo tyto zkušenosti využijí. Dík woe!