Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Deda Mraz Tuhle debatu moc nesleduji, ale ohledně výkonných a zároveň tichých ventilátorů bych měl tip na modely Turbo od polského Dospelu. Sice jsem je neviděl nikde mimo polských www stránek, ale parametry jsou myslím užasné...například model o průměru 160mm protáhne 530 m3 za 35W a jeho hlučnost udávají 25 dB
Více viz www stránky Dospel.
ty ventilátory dospel prodávají tady sice jenom ty menší, ale....
vubec tomu nerozumim... libi se mi na nema ta zaluzie... sel by dat pred pachovy filtr (uhlikovy)? nebo je moc slabej? to 40 dB(A) je hlucnost?
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
zdrawim kluci,
predne, vsechny eura bych poslal nekam.... pokud mu nesnizite otacky(zarovicka seriove s vetrakem treba) tak huci jak krava, mam pestirnu sice na pude, ale primo nad pokojem a kdyz to euro jelo naplno tak to v noci slyseli vsichni v baraku. Jako kvalitni ventilatory mi pripadaj TD od elektodesignu, uz to tu nekdo psal, ale taky BACHA na jejich levny a stejne vypadajici kopie od dospelu(napr. turbo 100...).
Sou tichy, jednoduchy na cisteni, 2 rychlosti a myslim ze i vykonny, ja mam TD-350, d = 125mm, 350 m3/h asi za 3k ,- a nejvetsi spokojenost, euro 2 co mam na pritah pude napriste pryc a pritah bude jen pasivni.
A co se tyce maly sily na pachac, tak je jasny ze nejaky 160m3/h tintitko to asi moc neda , ale jinak TDcka sou delany prave tlakovy vetraky na dlouhy roury, a u kazdyho filtru by taky mel bejt udaj jak silnej vetrak ne?
Taky bych rád koupil tohle TDcko, mám malou pěstírnu přímo u postele a shánim něco co nejtižšího na odtah, aby to profouklo ten pacháč?myslíte že ta 160ka stačí?...nebo silnější a snížit otáčky?
Ja myslim,ze kdyz chcete pachovej filtr(aktivni uhli),tak nezalezi na vykonu v m3,ale na tlakove charakterystice.Vemte si treba Klasicky UFO 160m3/h za 2300penez.Nato kdyz date koupenej pachac,tak nemate problem.Ted jsem nekde cetl,ze pachovej filtr musi byt dimenzovan na nizsi vykon v m3,takze na UFO 160m/h muzes dat nejvic 160filtr,kdyz budes mit ventilator s mensim vykonem u tohohle filtru,snizi se tim zivotnost a vykon ventilatoru.
Tak kdyz to mas v pokoji,tak to muzes vzdycky kdyz jdes spat trochu stahnout.Ja jsem to tak u ventilatoru taky delal nez jsem tam dal pachac a vyspal jsem se a kytky nestradaly.
Zdravím, myslíte že uchladím 400W tímhle? Cooltube - odtah Euro 2 (150m3/h) pryč ze skříně pomocí flexo roury + na druhé straně méně výkonnej větráček (přítah aktivní opět pomocí flexi). Skříň mám - 160x90x55
záleží na tom, o kolik dovolíš vzduchu aby se ohřál.. spočítal sem si, že jestli ho necháš o 20stupňů, tak ti stačí asi 95m3, takže 150tkou bys to měl uchladit(ikdyž nevim jaký ztrát sou u toho potrubí atd)
jj díky moc chlapy za rady zitra by mi mělo už dorazit to Euro, tak snad máte pravdu btw. to Euro není dělaný na to teplo no.. btw. jinak nevíš jak by tak mohlo dlouho vydržet?
Chtěl bych se zeptat, co se stane, když budu mít na přítahu slabší větrák než na odtahu? Bude tam nežádoucí podtlak, nebo se ty výkony větráčků zprůměrují a bude to v poho?
Na odtah si chci dát TDčko 160 m3/hod + pacháč a na přítah Sunona 160 m3/hod, ale bojím se, že ten sunon nebude makat tak efektivně jako to TDčko a nebude to dobré...
Vadí kytkám podtlak? Rád bych tam dal 2 TDčka, ale kvůli ceně se ti nemůžu dovolit.