Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno nastal problém,,, takže jsem se podíval do sekce Problémy a nemoci >>>>>
citace:
Původní příspěvek od viridis
Listy jsou světle zelené nebo žloutnou od středu. Kraje zůstávají zelené. Mrtvá místa mezi žilkami. Listy nejsou zkroucené. Nedostatek manganu
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Kytí začínají divně žloutnout, nevím čím to je, ale vypadá to jako v "Sar"ově treadu o chorobách... ale postupuje to pomalu, takže myslím, že v době kdy mě to začne ohrožovat, budu už sklízet ...
Nejspíše to bude vysoké PH .... (upravuju ho podle očka )
.... Jinak hnojí se kravskýma dávkama hnojiv ( podle mě )
2ml A+ 2Ml B / l
+ 1,5ml bloom stimulator
+ 1,5ml PK13+14
/// 1 za týden
... občas se zakropí s Cropmaxem
Teplota stabilní, trochu se zvyšuje vlhkost.
Už poblěhl test s mikrovlnkou a zhuluje to už teď pekelně (SWK)
....
Fotky: Udělal jsem i nějaká makříčka ... ..... Sou zde vidět paličky SWK a G13*S1 jednotlivě ..... G13ka je zatim nějaká podivně řídká ... uvidíme co se bude dít s dobou .... doufám že mě nezklame
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
Naposledy upravil Mr. Figaro 18-12-2007 v 01:17 AM
Problémy se žloutnutím už neřešim - nejspíše za to může PH, ale to je teď už jedno. G13ka jednou dostala trochu víc hnojky a hned se to projevilo na listech(upálené kraje),,, ale připadá mi, že i tak jí to svědčí. Od minule se objem jejích palic zvětšil cca 2krát, což jsme vůbec nečekal a jsem příjemně překvapen.
SWK už vypadá, že je na sklizení, cemuž se mi nechce věřit a pevně doufám, že ještě vo něco ztloustne,,, sou to hezký orosený paličky, ale že by byly nějak super objemný, to se říct nedá ... zatim (snad ) uvidim jak se to bude vivíjet ...
Každopádně včera naposlet zalito Bcuzzem (A+B +Bloom) ... a už se pojede jenom PKčko a čistá voda ... ke konci jen čistá voda.
Naposledy upravil Mr. Figaro 02-01-2008 v 14:32 PM
Ahoj Mr. Figaro
Vypada to hezky nebude toho nejvic ale myslim si že ikdyž toho nebude hodne tak to bude kvalita na fotkach to vypada velice hezky je to hezky pocukrovane ... Držim palce at to ješte naboptna a je to vetši mej se dobře a K+ .
Scott
Tak,
jsem tu s posledním updatem mojeho dalšího indoorku.
Je to cca 10dní co šly kytí pod kudlu. Po týdnu flushování čistou vodou mi připadalo že už nějak vůbec nenabíraj na váze a hlavně SWK a některé palice G13ky si o zabití opravdu říkaly.
Žloutnutí a usychání listů se při posledních dnech projevovalo už silně,,, kytí byli skoro bez listů. Zřejmě špatné PH, páč jsem tenhle in neměl PH materku a jel jsem podle vočka , takže opět mohu konstatovat že jsem poslední fázi květu podělal, páč paličky sic vypadali náherně ale ne na 250W výbojku, spíš na 150ku.
Po usušení přibližně 80% palic (spodní palice jsem nechal ve skříni o týden víc - momentálně se suší) je toho přibližně(+- 5g) 120g ... z toho asi 65g G13xSkunk1 a 55g Sweetkillera .... což je opět lamský výsledek, ale co, kvalitka je výborná =>viz. Smoke report
- kytí se sušily přesně osm dní - to už byli hulitelné, ale po dalších dnech se kvalita a hlavně chuť zlepšovala.
Sweetkiller - nádherně vypadající kompatní a velmi tvrdé palice, plné krystalků. Vůní mi připomíná C99 - ovocné aroma - řekl bych že takhle může vonět Mango+Pomeranč.
G13xSkunk#1 - řídké a nekompaktní palice také plné krystalů. Bohužel o něco větší podíl okvětních lístků. Má Velmi silné (až protivně) aroma připomínající Mrkev s pepřem.
Smoke Report
Sweetkiller - Chuťově je dost podobný C99ce, ale oproti ní je chuť o něco slabší. Klasická hlinitá chuť skunku s jemným nádechcem citrusového ovoce. Zhulenost je velmi high - nevznikají zde žádné výkydy. Cítíte se naopak plní energie a chcete něco dělat.
G13xSkunk#1 - Chuťově se podobá jakoby nějaké ganje, nevím jak bych to popsal... zvlátní a charakteristická chuť. Zhulenost je velmi silná. Stačí 2 pořádné prdy a konec. Stav je spočátku velmi high ale pak nabírá opačné obrátky a ke konci velmi stoned. Stav většinou končí ve velkém výkydu. Proto se mi tuto zhulenost velmi osvědšilo kombinovat s energy drinky kdy Koncové stoned není až tak silné.
Fotky ve skříni jsou asi 2 dny před sklizní pak už jenom při sklizni.
- porovnání obou palic : Horní paliče je G13, dolní je SWK.
Naposledy upravil Mr. Figaro 02-03-2008 v 21:46 PM
Původní příspěvek od Duffy duck Zdravím Mr. Figaro
to opravdu stojí zato zvětšit máš velice pěkné fotky (kytky samozřejmě taky)
přeji dobrou chuť a mnoho úspěchů do dalších kol