Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
asi sa vybodnem na to čidlo - je to pre mňa asi moc zložite, .... uvidime. A asi čo to stoji? asi tu matkaren pouzijem aj na predpestovanie rizkov. a mozno aj na pestovanie SoG - ale asi nie, na to mam inu skrinu, vlastne este nemam ale budem mat - bude mat rozmery 130x70 spodok a vyška 130 cm. chcel by som tam 5x10 kusov rizkov - 50 kusov naraz. - 400W sodik
CubE ZerO - to znamena 50ks rizku a prepnout to jedine hned na kvet..Co to udela nevim nemam s tim zkusenosti.Zeptej se nekoho kdo takhle pestoval.Treba myslim satanyslaf.
Ta pojistka stoji okolo 200Kc
už ma ta moja matka 6 poschodi - vlastne 7 ale to siedme je ešte maličké - počkám dovtedy kym sa 6 poschodie ešte trochu rozvinie, zosilnie a nad 4 poschodim to odseknem a z toho vrchu spravim skušobny klon - možno aj dva....
dufam, že sa mi tie klony chytia - mam stimulax 1, RW si musim zohnať - ak by som ho nezohnal, tak čo sa da použiť ako rovnocenna nahrada???
Ja som dával zakoreniť aj rovno do hliny,alebo jiffy teblety.Ináč to skúšobné kvitnutie na zistenie pohlavia môžeš urobiť aj tak,že budeš klony schovávať do nejakej skrine(tmy) rovno z matkárne po 12 hod. svietenia.Len to musíš tak načasovať,aby si to vždy mohol preniesť po 12 hod. svetla do tmy a po 12 hod. zase späť do matkárne.
jaj ale som sa zlakol - včere večer ked som sa pozrel ako pekne "moje dievcatko" rastie ta som si všimol, že ma zvednute listy - strašne som sa zlakol. Zistil som že je to asi slabou ventilaciou - mal som tam dva otvory - jeden hore a druhy dole - na tom hornom som mal PC vetrák 8x8 cm na odtah vzduchu a dole som mal len dieru na pritah. Ked som ju videl taku zvednutu tak ma napadlo to vetranie - hned som aj na ten spodny otvor dal PC vetrak a rano bola rastlinka pekna vzticena....
fuuuuj ale som si vydychol....... teraz ma uz len hneva ze sem ani za nic neviem dat tie fotky a to som dodrzal vsetky pravidla ktore su potrebne na vlozenie obrazku....... fakt neviem......
Obrazky zmensi v nejakem grafickem editoru max.radeji 500kB, potom pripojit foto a upload bude OK Jeste to zkus Zkus nadavky dat do mene prispevku zbytecne to tam podle me je
CubE ZerO - prispevky muzes i zpetne vymazat.Vpravo mas ikonku edit/delete .Ja ty informace vymazavam v zoner photo studio ale nevim jestli je to tvuj problem.Jestli jsi fotku uz upravoval a znova ukladal,ty exif informace uz by tam bejt nemely.
Fakt to nejde připojit, když ty fota mají max.500kB?
-připojit foto
-najít cestu k fotu
-odeslat soubory - potom by to mělo napsat, že upload OK
-pokračovat a mělo by to být OK