Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tedy jak vás tak čtu, tak jste buď všichni v jiném stavu, nebo jsem se ocitl v "nevybrané" společnosti.
2 Bberry. Psí konzervu jsem měl, ale pejska ne!
Hloupe je, ze zbastit se da snad vsechno - ale s pitim mam problem: zrovna kdyz mam tu nejvetsi zizen, tak mi proste nechutna pivo. Coz pocituji jako ujmu, neb pivo je zaklad zdrave stravy . Ale v tom okamziku je tak odporne horky, ze se proste neda... Nevite nekdo, co s tim ?
Ještě když jsme začínali kouřit,tak podruhý ve správným stavu,jsme byli na louce a teď ten hroznej hlad,tak nás napadlo že budem žvýkat šťovík.Bohužel v tu chvíli si nikdo z nás nemohl vzpomenout,jak šťovík vypadá a tak jme zvolili jednoho kámoše jako ochutnávače a dávali jsme mu různý listí a trávu a vůbec a když jsme nakonec ten šťovík našli,zjistili jsme,že byl celou dobu všude okolo.Potom ale stejně nastal přesun ke mně domů a tam jsme snědli VŠECHNO včetně ořechů naloupaných na vánoční cukroví za což jsem byl pak pěkně podušen.
Pri vcerejsi zravce jsem se dival co mam doma a dostal jsem chut vyzkouset jak chutna smazeny syr s medem, ale nakonec vyhrala vrozena lenost a objednal jsem si jidlo z pizzerky. Skoda, mohl to byt nevsedni zazitek.
Mam stejny problem.Nekdy to resim cernym pivem /ted/,nekdy je dobre sesrotovat tvaruzky.Nebo zavinac.To pak pivo jede jak nic.
Tlacenicim zdar!
Seedmaster
tak jestli můžu říct něco za sebe, tak nejlepší js nejíst vůbec nic. protože s jídlem roste chuť a já když se nažeru tak jsem otupělěj a z hulení nic nemám.
přirovnal bych to asi k stavu po šestým pivu, kdy mám těžkej bachor jen se pitomě usmívám a chce se mi strašně spát. jo a k pití jenom nealko a taky s mírou
no myslel sem že je nás "zhulenejch žroutů" docela málo ale vidím že to byl omyl :-)
nejsem zrovna hubeňour a když přijdu domů řádně vyhulenej a dostanu se k ledničce, jednám jako v "komatu" a žeru na co přídu, což mé postavě zrovna na hubenosti nepřidá !
proto se ptám, co stím???? máte někdo nějakou radu???
vždyky si říkám "dnes nesežeru ani kousek" ale jak mile sem doma mám strašnou chuť a jdu a žeru a žeru, čim víc různejch pokrmů a chuťovejch podnětů tím líp, prostě nehoráznej chuťovej rauš, znáte to?! teď mě napadá ukázka z filmu "Slavnosti sněženek" jak tam je ten dědek a povídá " já jak přijdu domu tak žeru a žeru, pak jdu spát ale za chvilku se vzbudim hladem, tak jdu do lednice, vemu štangli salámu a žeru ho v posteli, stará ze spaní povídá, jen mi neumasti peřiny, pak usnu ale za hodinu se zase vzbudim a sežeru zbytek štangle..... :-)))
a tak si myslim že mě to žraní zabije, ale přestat hulit se mi taky nechce, tak co s tim???
a co sem už všechno pozřel, no o tom radši ani nemluvit: všechno možný i nemožný jídlo pro lidi, a jednou i kočičí sušený granule a nebo kočičí konzervu s wiskasem, ta nebyla špatná, tvrdej chleba a další humáče :-)
no ja si myslim, ze se to prece jen da prekonat. Jak uz tady bylo receno s jidlem roste chut a proto se snazim takovym jidelnim orgiim vyhybat. Mam tu vyhodu ze sem extremne linej a ze ta lenost je vetsi nez ta chut navic chut, pokud si reknu ne, za chvili prejde. Cpu se vetsinou jen kdyz sem v parte lidi co treba obedna pizzu, to clovek podlehne davu, ale doma se snazim krotit.
forton
mam stejny problem,jak sem doma sprasenej tak nechodim do kuchyne,protoze jak tam vejdu mam okamzite milion chuti a musim zrat, coz me sere a kazi to muj raus,ted se snazim krupat jen tycinky a jinej bordel.
Ridim se timto: jakmile zacnu neco zrat tak uz to jde dost spatne zastavit. Takze se snazim ten okamzik zrani co nejvice oddalit. Je dobre mit nachystane co nejvice druhu ruzneho jidla a hlavne kombinace opacnych chuti: sladka x kysela x slana. Z osobnich zkusenosti jsem zjistil (ostatne jako asi vetsina z nas ;o)) ze kdyz se ji od kazdeho druhu jidla neco dochazi k intenzivnejsimu vnimani chuti. Kdyz napr. zeru granko (normali granulovane oslazene kakao) tak si chutove bunky na tu chut zvyknou a dalsi "sousta" granka uz nevychutnavaji tak silne. Takze po granku se zakousnu treba do kysele okurky, tu zajim kousutim do tatrakny (nebo treba vlnek) a pak zas treba do rohliku s horici (nebo kecupem). Mezi temi zakousnutimi si samozrejme davam pauzu na plne vsrtebani chute. Mezitim to obcas to zapijim bud napojem zvanym HOUBA (kdby to nahodou nekdo neznal tak je to mix 2dcl cerveneho vina a 3dcl coly) ktery nejenom bajecne chutna ale je i jako dalsi kontrastni chut proti granku a tatrance. Timto stridanim ruznych jidel si myslim ze se z maleho mnozstvi jidla da vyzdimat co nejvice chuti a o to prece de ne ? ;o)
Já žravky dělím na 2 druhy a to jsou: denní a noční po návratu z nějaké akce.
Denní žravky jsou v pohodě, sežeru toho fakt hodně, ale nikdy se totálně nepřecpu.
Noční žravá je daleko horší, to jsem schopnej do sebe ládovat 2 hodiny jakékoliv jídlo. Pak jenom sedím poulím oči a říkám si "teď už fakt nic nesežeru", jenže pak jdu a ještě aspoň něco malýho si musím dát. Většinou to končí tím, že usnu. A je klid.
Kombinace jídla může být jakákoliv. Většinou si dám ňákou dobrou veču, jenže pak si dám ještě rohlíky s něčím, pak tam nasunu jogurt, okurky, chipsy a završím to tabulkou čokolády. Je fakt, že snesu skoro jakoukoliv kombinaci jídla a to hlavně když jsem zkouřenej. Pak ráno se nestačím divit kam se všechno podělo.
Problémy s hlídáním váhy nemám a proto žravky můžu v jakémkoliv množství.