Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
úplně v pohodě-sem měl malýho samce,kterýho sem vzal a opatrně sem sklepal pyl na sklo,stačí párkrát klepnout s kytkou a je to - jasný je když s ní zatřeseš jak s užíváním,tak budeš mít ten pyl všude
Tak já sem jel samce a samici za oknem někdy kolem prosince, akže lustr měl odhadem větší výkon nežslunce. Semena rostou...
Si stejně myslim, že by kytka nepustila ven pyl, kterej by nebyl zralej Takže jestli ho udělala a je žlutej tak je f pohodě
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Původní příspěvek od pyroman.cz cabas all , jsem akt velkej retard, a nebavi me moc cist dlouhý přízpěvky .. a taky nevim jestli to sem patri ale asi ne ale odpustit so to nemuzu
K čemu je ten pyl ? jak se da využít ? pokud vim hulit se to neda... poradte .. dikec a sry za blbou otazku
No, pyl se používá na podobný účely jako ejakulát... Na reprodukci
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
má i jinej význam, lze z něj vyrobit rostlinné růstové hormony brasinosteroidy a brasinoidy (cca za 40kg pylu dostaneš pár mikrogramů)
mě vydržel cca 2 roky (na 3 generace)...pak to nějak chytlo plíseň... čím víc to používáš tím větší šance na kontaminaci....
Co?>>aha,no jo,omlouvám se - to mě nenapadlo že se z pylu můžou dělat růstový hormony.
Hele a nestrácí ten pyl nějak na kvalitě po takové době??,btw. nemáš náhodou ňákej(pm)??