Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Před chvilkou mě tak při přemejšlění o tomhle threadu (jak jinak než u špeka ) napadlo, jestli taky takhle když uvidí v Holandsku policajti v autě partičku mladejch z cizí země, zvlášť z Čech a podobně, kteří musej překročit kontrolovaný hranice, nepošle hlášku na hranice, aby tohle auto náležitě zčekovali. Může tuhle informaci třeba dostat i něměcká dálniční policie, i když to asi ne.
Proto si myslim, že důslednější kontrola na hranicích může být způsobena i chováním v Holandsku, ale tím nemyslim hned nějakej bordel, ale třeba i nasedáním do českýho auta se třema týpkama. Co vy na to?
jo taky neco takoveho si myslim, protoze bratrance byl v holandu na exkurzi ) a testovat a kdyz odjizdeli s partou pres hranice meli velky problem ....... coze si myslim ze muze byt timhle
Rekl bych ze kdyz narves pytel do plechovky s kafem, tezko na tebe pridou, i kdyby plechovku otevreli, v kafi se ti urcite hrabat nebudou. (ted sem zjistol ze je tenhle thread pekne stary a ja si myslel ze je novi takze nevim jak sem se sem dostal a co vubec delam no nic holt obcas se to prihodi)
z vlastnych skusenosti mozem povedat ze to neni nic zabavne tvaarit sa akoze nic, ked maate plnee slipy skunku...
pred siestimi rokmi o takomto case som cestoval autobusom zo slovenska do CR a mal som zpekla stastie, ze som vtedy nic neniesol. Na Ceskej strane sme museli vsetci vystuupit z BUSu von, vyhaadzali cely autobus a presli sa po vnutri s dvoma psiikmi. kazdy sa podrobil batozinovej kontrole a to takym sposobom, ze mi rozobrali aj plastikove obaly od CD a DVD ktore som tam niesol. teda rozobrali ma komplet do suciastky. myslim ze nejake kafe a v nom sacok s Mary Scarry, by mi neurobili zivot jednoduchsim. bolo to dost ponizujuce
a tuho som sa zamyslal nad tym v jakej pitchi by som bol, keby....
bol som totiz v podmienke. nakoniec si kazdy zbalil svoje handry,svacu,.... a pokracovalo sa v ceste dalej.nikdy
na to nezabudnem.
inak metoda Lihovy Fix sa mi osvedcila, pretoze som so sebou za hranice tahal vzdy skicak, tuzky, akvarelky, pastelky, tak som bol f pohode.
Jeden moj znamy, hulic s dredizzkami to vychytal tak ,ze to prenaasa
kamkolvek cez hranice s anjelskym xichtom,
implantovane praave do jeho dredov. trochu drzost ze?
2 Porschak : ver tomu, ze to tak moze fungovat.
Pa6i: kaffe maa sice neutralizacne pachove vlastnosti, ale je to dost okaty sposob. viz vyse.
15-03-2006 v 17:02 PM
Jahudka! Stálý Člen
Jak na převoz hulení přes hranice a neb jak si vzít nějaké THC s sebou na dovolenou
Jako obvykle me napadla geniální myslenka,tak jsem se chtel zeptat jakej nazor na to mate.
Dost casto se tu resi prevoz klasickyho huleni na dovolenou a kam to schovat aby to na hranicich nikdo nenasel.No a me napadlo,ze by slo proste udelat kolacky,nebo proste nejaky THC dobroty z konopnyho masla.Kdo je nekdy jedl nebo vyrabel tak vi,ze absolutne nesmrdi a neni v tom rozhodne poznat nic spolecnyho s travou,dokavad se nesnedi a nepocka se cca 1,5 hodiny.To by prece nemel nikdo najit,zadnej celnik a nebo pes.Tezko by to mohli na hranicich prokazovat atd.Co si o tom myslite?Myslite,ze THC kolacky je mozny nejakym beznym zpusobem odhalit?
hele když si napečeš, tak celník nepozná fakt nic, pes to ale vyčmuchá :-(
pes se u tebe zastaví, i když hulíš jaxfiň a zrovna u sebe nic nemáš, prostě to cejtí.
četla jsem tu takovej názor zabalit to a nechat sežrat svýho psa, to mi ale přijde fakt stupidní, budto to sežer sám anebo nehul. já bych si to se svym psem nelajsla, to se radši nezhulim
sancha - Takze staci abych byl jenom hulič a pes to je schopnej poznat?
No jestli to tak opravdu je,tak to s tema kolackama nepujde.Ja prave myslel,ze huleni po tak dlouhym zpracovani a jeste navic i po tepelnym zpracovani by nemel pes vycejtit vubec.
No ale i tak,je lepsi pres hranice vezt klasicky huleni,nebo radsi vezt kolacky?Kde je mensi riziko odhaleni?Co myslite?
jsem zapomněla poznamenat, že jako já bych do toho rozhodně taky šla :-) přinejhoršim uvidíš psa, zahodíš to. co jinýho. když se tě celník bez psa zeptá, proč s sebou vezeš sedm kilo koláčků, řekneš, že tvoje babička je jednoduše blázen
jinak pokud hulíš nějak víc, tak to pes cejtí, nevim jak moc to pozná, pokud si dáš brko jen příležitostně.
ale menší riziko je IMHO pečivo, protože když u tebe nic nenajdou, tak prostě nic nenajdou, bez psa teda
Hulení je hulení, koláčky - to není ono Chci se zhulit hned, nechci čekat a navíc koláčky a bhangy atp. maj většinou brutálnější stavy a nikdy nevíš, kolik toho máš sežrat (vypít), aby to bylo v pohodě.
Rappa - Tak to jsi jeste chlape,nehulil (nejed) vanilkovy rohlicky od jahudky he he.Ja osobne na ne nedam dopustit.Jsou to jizdy.Mas pravdu,ze najezd cca 1,5 hodiny.Resim to tak,ze dam sklo a akorat kdyz dojizdi,tak se rozjizdi rohlicek na plny grady.Mam spocitany,ze v 1 rohlicku mam 4g masla a staci 2 rohlicky na pekny zhuleni po nekolik hodin.Kdyz dam 3 je to uz super jizda.Problem s davkovanim vetsinou nastava kdyz to cukrovi clovek nezna a nema ho vyzkouseny a nebo mezitim huli.Ja s tim problemy nemam,Vsechny rohlicky mam odvazeny na 18g,takze davka je vzdycky stejna.Doporucuju dat cukrovi a nic! v ty dobe nez to najede nehulit..
Jinak me nejde o to jestli hulit nebo jist.Kazdy ma svoje a zalezi na nalade.Vecer v 23,00 taky nebudu davat rohlicek to je jasny.Chci vedet jestli je mozny beznym zpusobem nalezt THC pecivo na hranicich.Respektive jestli je bezpecnejsi vezt 10G huleni a nebo 100Ks cukrovi.
Ne že bych někam jezdil, ale napadlo mně, že kdybych chtěl dostat hash z holandska k nám, tak bych tak do pulky sežral bagetu, a do nasledujicího sousta schovat kostku haše jen tak voolně, bez obalu. No a kdyby byla nějaká kontrola, tak bych si prostě dal blajza.... akorat nasledujici cesta by asi byla zajimava....
Jednou sem jel z Amstru a zavezli nás do hángáru kde prováděli kompletní prohlídku.Jsou docela chytrý a prohlídnou fakt skoro všechno.Jelikož sem v Amstru kouřil,tak sem si vezl svoje fajfky.Byly prázdý ale ten pes šel na jistotu.Má fakt dobrej čich.Když policajti viděli že jsou to jenom fajfky(měl sem i dlouhej čilam)tak nás doprohlídli rychle a pohoda.Jsou sice chytrý,sledujou jak reaguješ na různý situace(jestli máš strach,nervozita a tak) a prohlídli mi snad všechno.Až na ty fajfky.Při další návštěvě sem nacpal do útrob čilamu a fajfky nějaký ty dobroty a dal jsem se na cestu.Pohoda.Ale vlastně neexistuje způsob kterej je 100%.Záleží kdo tě kontroluje a tak.Je dobrý si rozmyslet jestli ti to stojí za to.Riskuješ pokaždý.