Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau, já si na téhle planetě pobíhám už (jen) 22 let. Věk ale vůbec neřeším. Stejně tak nějaký mega oslavy narozenin. Prostě se nahulíme a jdem se vylejt. Klasickej večer v hospě... )
Jinak, přišel na mě po přečtení tůtoho threadu docela smutek.. Jak si lidi ve 20 myslej že už maj život za sebou :-D Blbost!! Čím starší je člověk, tím lepší. Já si dal poprvý v 19, spíš symbolicky, prvních pár let jen trochu, nejvíc jsem dával v 24 a teď už zase zmírňuju, brčko týdně na pohodu stačí.
Hlavně čím je člověk starší tím líp si to umí vychutnat, protože je mentálně vyspělejší a ví co od toho duchovně má chtít. Docela mi je líto kamarádů co se v 18 vyhulovali x-krát denně a vůbec nevěděli proč, hlavně bejt zmaštěnej a pak v 22 museli skončit radši úplně aby nezblbli. Proto je tu tak hodně fakt mladejch a tak málo 30+...
Fakt se těším na ten krásnej věk až mi bude 50+ a budu si dávat svýho víkendovýho špíčka :-)
Takže zdravím všechny hulící "dědečky", je to super že jste vytrvali tak dlouho, Vy už určitě víte proč... :-)
BTW. Dával jsem si asi před rokem s mým taťkou (55 let) a byl z toho fakt nadšenej ;-)
Původní příspěvek od Blboun Nejapný Mě je nějakých 55 let. Koukm že bych vám mohl dělat tátu. I moje děti jsou starší nežli je věkový průměr zde.
Zajímalo by mne, zdali je mezi ještě aktivními účty někdo mého věku. (požehnaného)
ehm, ehm - o 5 příspěvků výš
citace:
Původní příspěvek od zeeman Bude 28...
Jak si lidi ve 20 myslej že už maj život za sebou :-D Blbost!! .....BTW. Dával jsem si asi před rokem s mým taťkou (55 let) a byl z toho fakt nadšenej ;-)
Má dcera také doufá, že si jednou se svým tátou (56) dá a zbaví ho tak nesmyslných předsudků.