Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jirka P.- spinačky maji u janče (viz. www.janca.cz) za 60 mechanicke a digital stoji neco pres stovku a jeste dlouho asi bude
XTC - tepelne vratne pojistky maji v každe prodejne s elektro součastkama a vypada jak keramicky kondik.
Původní příspěvek od nide Akce v PLUSu ktera zacina 26.1.
Ceny fajn, ale musím každého varovat, že je to všechno v provedení zásuvky pro SRN (bez zemnícího kolíku, zemněno dvojicí pružných kontaktů) a tudíž tam českou koncovku nepřipojíte (leda se spešl adaptérem). Plochou dvoukolíkovou koncovku třeba od větráku nebo čerpadla tam ale samozřejmě dáte bez problému.
Ahoj! Nekupovali jste teď někdo levně klipsnový ventilátor? Popř. nějaký levný ventík na ofuk.. Já našel jen za pětikilko
Hoďte sem kdyžtak link, dík, Moltres
Moltres:
Po stojnovejch větrákách jsem se na netu scháněl a nemohl jsem najít nic levnějšího naž co maj přímo v kamenejch elektrách (27cm vrtule něco přez 300 40cm něco přez 500)
ps. google to jistí
cauvec vsici groweri koho by zajimal MERIC SPOTREBY ENERGIE tak bude v obchodnim retezci PLUS od 9.2.07 za pohych 214kc soz si myslim ze je dobra cena pokud vite nekdo o levnejsim tak to jsem hodte a ja to tady smazu
dneska jsem se koukal do letáku od lidlu a maji tam docela dobrou věcičku. stmívač světla. takže by se to dalo použít jako regulátor pro větrák. je to jen za 200kč tak proč ne. ta nabídka platí od od 8.2 do 14.2
Obi Havířov opět vyprodává komponenty od Gardeny,dripy,aera už tam moc nebylo(když jsem odešel)
U některých věcí až 80% sleva.
Spěchejte ,jde to nadračku.
I na valašsku to jde...!]
!...Northen Light-544W...zklizeno+kompletně zhuleno
----------Kdo nehulí s námi,hulí proti nám----------
v klimatechnice v pze na rohu plzensky a u trojce (nebo kmochova tet nevim) maj doprodej vetraku od dospelu EURO1 a EURO2 za 2 kila pry nejsou spolehlivy a nehodi se do koupelny