Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prestoze meli vse psane skladem, tak dodali jen pul zasilky. Nereagovali na emaily ani mobily. Potom konecne odpovedeli, ze cekaji na hnojiva a ze mi to hned poslou. Po dalsich nekolika dnech mi potvrdili poslani zasilky. Za dalsi tyden cekani opet problem se na nekoho dovolat kvuli stavu zasilky.
Stav takovy ze nevi zda poslali nebo neposlali a ze mi toto reknou az dalsi tyden!
Takze shrnuto a podtrzeno: ne vzdy nejlevnejsi eshop znamena nejlepsi a v tomto pripade na me zapusobili jako totalni amateri a uz nikdy vice. Cekat nekolik tydnu na hnojiva a svetla ktera maji byt skladem to je opravdu mozne jenom u nas. Nehlede na to, ze jsem se s prodavacem (nebo majitelem) pres telefon mluvil o nutnosti to poslat co nejdrive.
Takze za me tento "eshop" urcite NE.
Původní příspěvek od PiosOne www.e-grow.cz..........." urcite NE.
Jojo , zrovna u nich měli akci s Lumatekama neobjednavals taky ?? Já si to rozmyslel protože přecijen uz vim že rozhodujici faktor není jen cena čas stojí někdy neuvěřitelné peníze
Já doporučuji Growmarket , GROWpestitel , Naarden , když musim tak jahoda ....
Zdravím chem sa opýtať ako funguje obiednavanie semiačok z growshopu konkrétne sa jedná o Slovenský growshop Grower.sk (hádam to tu môžem napísať.)
Mal by som záujem stochto growhopu obiednať 10 feminizovaných semen od sensi seeds keď si porovnám ceny tak sú úplne isté a poštovné by ma vyšlo lacnejšie. Ako to funguje oni stoho growshopu obiednávajú semena zo sensi seed a potom to pošlu mne ? Je to bezpečné ? Alebo je lepšie obiednať semena rovno z originál sensi seeds ? Prosím moc radu kto ma nejaké skúsenosti.
Vopred ďakujem.
Nejlepší je zajít přímo do Gshopu, ale pokud ho máš třeba daleko, tak to klidně objednej z netu. Nevím jak u vás na Slovensku, ale určitě policie nesleduje každou objednávku z Grower.sk
zle som sa vyjadril zasa .... nemôžem tu písať high
Ide mi o kvalitu semiačok či ich nemajú dlho na sklade, či niesu nejak poškodené skrátka či sa vyplatí ušetríť tých pár euro na poštovnom a obiednať s growshopu alebo priplatiť si za poštovné a obiednávať to priamo s oficialnej stránky sensi seeds
Původní příspěvek od Jurgiano zle som sa vyjadril zasa .... nemôžem tu písať high
Ide mi o kvalitu semiačok či ich nemajú dlho na sklade, či niesu nejak poškodené skrátka či sa vyplatí ušetríť tých pár euro na poštovnom a obiednať s growshopu alebo priplatiť si za poštovné a obiednávať to priamo s oficialnej stránky sensi seeds
Toho se obávat nemusíš, seedbanky mají bezpečné obaly a v growshopu to balí taky poctivě před odesláním
Původní příspěvek od Jurgiano zle som sa vyjadril zasa .... nemôžem tu písať high
S growshopu som nikdy neobjednával, tak neviem ale skvelú skúsenosť mám s http://www.amsterdammarijuanaseeds.com/ naposledy som odjednával 10ks fem. Amnezia Haze... dali mi k tomu ešte 5ks fem. WW a 5ks kalašníkov Ak47... ale dodávali mi to v NL, tak neviem ako je to s posielaním na SK...
Jojo , zrovna u nich měli akci s Lumatekama neobjednavals taky ?? Já si to rozmyslel protože přecijen uz vim že rozhodujici faktor není jen cena čas stojí někdy neuvěřitelné peníze
Já doporučuji Growmarket , GROWpestitel , Naarden , když musim tak jahoda ....
takze lumatek u nich neobjednavat,jo? maj ho tam za 2200,- :O
Ahoj všetci, ktorí radi pestujete pozeral som na nete semená a narazil som na stránku e-grow.cz. Majú tam fakt super ceny a chcel by som sa spýtať, či s tým máte niekto skúsenosti, lebo sa mi tie ceny zdajú až moc dobré. Ďakujem za rady ak niekto odpíše.
To já mám s e-grow dobrou zkušenost. Objednal jsem u nich 600w komplet, po domluvě jsem vyměnil odtah a stínidlo oproti tomu co měli v kompletu a vyšel mě celý komplet se vším potřebným na 11600,-. Co se týče dodání tak do 3 dnů od odsouhlasení to bylo doma. Jediné malé mínus mají v tom, že jsem to chtěl dodat poštou a oni to poslali přes PPl, ale to vidím jako detail.