Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Mr.Chilli
nazval bych to stradani z nedostatku zivin, prvni vec co bych zkusil , zahnojit je 2ml/L biobizzem
pises ze to mas v hline, pritom tam mas coco mix, to ale je kokos a z hlinou to nema nic spolecniho, a hlavne v tom kokosu nejsou ziviny
když jsem napsal půda,tak jsem tím myslel médium.
Vím dobře,že kokos neobsahuje žádné živiny.
Proto jsem ho zvolil,protože nic v něm nenadbývá,ale ani nechybí a správným hnojením dosáhneš příznivých výsledku.
Našel jsem konečne podobný problém se stejnými symptomy a tam mu radili,že to má přehnojením a že byl měl na chvíli přestat hnojit a pak přihnojovat po malých dávkách a postupně zvyšovat.
jestli to mas jen takhle na dvou, tak to nebude zas takovej problem ne? muzes to prolit poradne vodou, pak dalsi zalivku dat treba ten 1ml/L a uvidis jak se to vyvine
Moc díky za rady,kytky jsem pořádně prolel vodou a přidal i hnojky.
Taže jsem jim dal BioGrow 1,5ml/1l - 150ml zálivka.
Kyti rostou jak šílené.
Karma tě nemine.
čuzz Groweros poradíte mi co mi kytka tímhle listem říká? našel sem pár takových listů ve spodních patrech všechny vypadaly podobně a šlo ve většině případů o listy uvnitř (rozložení květníků 2x3) ... Po přečtení G se domnívám že by mohlo jít o plíseň z vlhkosti .
Původní příspěvek od Lakys čuzz Groweros poradíte mi co mi kytka tímhle listem říká? našel sem pár takových listů ve spodních patrech všechny vypadaly podobně a šlo ve většině případů o listy uvnitř (rozložení květníků 2x3) ... Po přečtení G se domnívám že by mohlo jít o plíseň z vlhkosti .
Ty jsi si i odpověděl. No ty jo chtělo by to lépe profukovat. Třeba to protrhej aby to fičelo celou kytkou. Nebo si na spodek dej třeba 12cm větráček atd. Chce to prostě luft.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
HH tak díky :-) nebyl sem si jistej a vždycky je lepší názor zkušenějšího :-) Prostříhal sem spodní patra takže nejsou tak husté a nechal jen rozvětvené vršky, domnívám se že tak se budou rostliny víc snažit nahoře a nebudu zbytečně živit nějaké neprosvícené spodky ..
zdravim groweri todle mi udelalo kyti nevite cim to je ve faqu ani na forech sem nic podobneho nenasel -mozna sem spatne hledal ale kdyby nekdo vedel ozvete se dik
Zdravim Growery :-D asi nejsem sam kdo ma nejaky problem ale doopravdy nedokazu prijit na kloub tomu co trapi jednu z mych kytek???? mohli by jste mi nekdo poradit????? pripojuji par fotek jsou z mobilu takze kvalita barev a ostrost je dost na p... :-D je to pod 850W koplet hnojene plagron- alga bloom,repro forte,atami ... TA VELKA TABLETKA??? ted nevim presny nazev dohromady jich je 8 a jedina tahle mi dela tyhle problemy PH je 5,5 neni prelita,jooo a cele je to ve 22dni kvetu.
Mam aj ja velky problem, volakde tunaka som to uz aj pisal lenze som tu novy, tak asi nepravne,.. ...teraz som tu ale správne a mam VELKY problem ktory potrebujem SURNE riešit a preto som sa tu regol ....a ku problemu : rastliny maju pokrutene listy dovnutra, hnednu a celkový rast je voláky oslabený, ... Ano čítal som ze to moze byť nadmerným dusíkom a kôli tomu to zalievam destilovanou vodou, no chcem sa opytať aj na vas nazor,, tie rastlinky potrebuju vazne pomoc prosim (pripájam foto )
Nikto nemôže nikomu zakazovať ten pocit ktorý nemohol nikdy poznať !!! ...
hej ludia a do tejto témy aj niekedy niekdo prispel cennou a užitočnou radou ? kua, zatial mi napisal len jeden grower.... asi to je tu zbytočne ... škoda ...ked chcem radu mám sa uspokojiť z FAQ ? to môžem FUCK
Nikto nemôže nikomu zakazovať ten pocit ktorý nemohol nikdy poznať !!! ...
VEGAN: Vypadá to na hodně přelité kytky. Nejprve hlína musí dobře proschnout aby mohli dýchat i kořeny. Jinak se začne dusit a udělá to co dělá tobě. Svěsí listy a začne pomalu umírat.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<