Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je hermac.. bych rekl z tvyho popisu.... pokud to ma i Preflowers i koule..?
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Není ještě možný, že z těch koulí vylezou vlasy, nejsou to jenom zárodky květů? to je asi blbost, že? Co s tím likvidace? Jo jinak zatím díky za odpovědi.
Jdu udělat pár fotek těch mejch hermáčů, je jich podle mě většina z úrody, asi 75%. Smůla a jsou to ty s největšíma palicema.
Tak tady jsou nějaký fotky. Je to v háji, deset dní jsem nebyl doma a zrovna to vykvete. Našel jsem i pár těch koulí rozkvetlejch a sypal se z nich pyl, je to v prdeli? jak to poznamená ostatní kytky? Jo a jak by pomohlo, kdybych ty koule z těch kytek oloupal, ostříhal nebo co já vím, a nechal tam jenom palice, dalo by se to hulit, máte někdo zkušenost?
EDIT:Hlava , sem ti to dal do jednoho prispevku , pouzivej edit/delete
1... existuje Edit.. aby si to nemusel psat do tri prispevku je to hnedka vedle karmy.. Edit/Delete.. a tam jenom dopises nebo pridas co si chtel a nemusis zalozit new pripsevek(to byl jenom takej OT) jo to je hermac jak svin.. ja bych ho zahodil.. co snim.. nekd esme slysel ze z hermacu ze seminek rostou zas ejenom hermaci.. btw a k tem koulim muzes je skusit vystipat nebo ostrihat ale staci aby jedna jedina koule vykvetla(otevrela se) a budes mit co delat s vyndavanim semene.. btw.. kdyz uz se ti otevreli je to a tobe.. jestli ho nechat a pak vybirat semeno za dlouhych zimnich nocich.. (podle me zbytecny semeno.. jestli fakt bude jen herma..) a nebo proste kytku znicics..(podle me nejlepcejsi volba).. mier.. a GL
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
díky za rady onrej, a když se mi tam už jeden otevřel, tak to znamená, že budou semena ok? a znamená to taky že to hulení nebude tak kvalitní? chápej, co se týče pěstování jsem ještě úplnej panic, vím o tom kulový,
tak to zase stou kouli neni pravda.Ja sem na je´dnom poli utrhl samca a z toho stonku me jeste vyrostl a nasel sem ho az kdyz sem zklizel a palice ma x z 10 kytek 20semen taky ale mely kytky 1.60m a samec 20-30cm
hej sem uplně zmaten viděl sem nějaky fotky a mam celkem bobky bo mam jedu krasnou kytku roste spiš do šiřky u stonku se ji dělaji nějaky kuličky jakoby na chloupky......hej fakt nevim dopyči HELP!!!!
Zdravim Grower
prosím o radu. Jedu SCROG ze feminizovanych semen??!! Vzdycky jsem jel z rizku, tak moc nepoznam samce. Ted se mi to ale nezda.
Tak se na to mrknete a dejte vedet co to je. Mam to u 2 kytek z 8. Je to 9 dni na kvetu.
Diky moc
2Jaamal: to neni dobry - to je bud samec, nebo hermac, ale rekl bych, ze tam je tech samcich kvetu celkem dost, takze spis samec. Je to divny, protoze jestli jsi si kupoval fem. semena tohle by se rozhodne stat nemelo...
23
dvojka- trojka : no mel jsem je celkem dlouho( asi rok a pul) a nic s nema nedelal ...asi se to na nich nak projevilo.
Jinak co s tim? Mam je vyhodit pryc???
Čagos,ja mam to iste ako ty Jaamal ale ja tam mam malo guliček a vela kvetu obtrhal som to a neviem sa rozhodnut ci to mam dat von z bedny.Má stím to niekto skusenosti.
Původní příspěvek od chris8 Čagos,ja mam to iste ako ty Jaamal ale ja tam mam malo guliček a vela kvetu obtrhal som to a neviem sa rozhodnut ci to mam dat von z bedny.Má stím to niekto skusenosti.
Doporučuji ty hermouše zkosit , nebo alespoň pravidelně škubat, jinak ti tam udělají pořádnou paseku...