Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky by mě zajímalo, jak si můžou dovolit o 10 euro nižší ceny než na nirváně... http://www.hipersemillas.com/es/
to LOTRIK: to jako tam nechtěj zaplatit za poštovný? teď se divám že 3 eura.. pak bych ale pochyboval, estli to dojde nepoškozený...
cuzzs, potreboval bych poradit.
Chci si objednavat seminka z eastseeds.com,
ale pres bankovni ucet. nevite co mam napsat do ucelu
platby, do platebniho titulu a kod smluvniho partnera??
Zdar lidi, právě jsem se vrátil z pošty a objednal jsem si od SeedBoutique.com Super Skunk (stálo mě to celkem 604 Kč / v ceně zahrnuta i pošta tam / ).Nevít kdyby to mohlo přibližně přijít?
Každopádně až to přijde (doufám že čorky si udělají volno ) tak to reportnu...
Ať svítí...
Zdravým všecky,Obědnavam přes tuto ztranku,celkem mě zaujala a model AK-48 přihlasil jsem se tam a vše udělal a pry mužu platit kreditní kartou...A informace jsou tam:
Credit Card Owner: vhnvdhndfghn
Credit Card Number:
Cvv2 ------------- Cvv2 help
Takže pokud to vyplním zpravně a zadam číslo kreditky tak by mi to mělo dorazit at home ?A co znamena to Cvv2?Nebo musim udělat ještě něco jineho??
Peace všem growerům
hej pls berou na dutch passion Eura ??
protoze tohle tam maj napsany:
Pricing & Payment
* All prices seen on the website are final and EveryoneDoesIT does not charge VAT. Any pricing errors will result in you order being suspended until which time we can contact you via the methods provided. In the instance that we cannot contact you, we will render the order cancelled and all payment refunded as per terms and conditions.
* All payments are taken in GBP (UK pound).
=> jenze na email mi poslali cenu v eurech - v cem to teda mam zacvakat ??
Čuss heledte mám takovej dotázek? Letos bych chtěl pro změnu nějaký semínka i ke kámošovi do skleníku, takže by se hodily feminizovaný...bohužel nemám XXX peněz, ale přes http://www.growshopalien.com/onlineshop/ mi přídou Female Seeds v pohodě... ale nejsme tak bohatí, abysme si mohli kupovat levné věci, že jo ... prostě mi to příde fakt levný??? Máte zkušenosti? Nic sem zatim nenašel ... a čas klíčení se neuprosně blíží
thezeldaa: daj si hladat....popis uz na groweri je. kto by to tu prepisoval,znova a znova.........
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Cibin : Tak zodpovědně hlásím, jak jsem sliboval, že jsem už obdržel ty semena.Objednával jsem Super Skunk, a to minulé pondělí a dneska je mám, takže 7 dnů.A jako bonus jsem dostal 10 semen South African Durban Poison x Skunk # 1 ! TO SE MÁM CO ? Spokojenost 100% + každému můžu dopručit Seed Boutique...Jsou to fakt profíci ...