Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám velice jednoduché řešení jelikož moje matka nějak nesleduje drogovou politiku tak sem jí dal přečíst trochu upravený zákon o 3 kytkách. Takže pro mě zákon nabývá účinosti tuto sezonu
gordon - jj, bacha na to - se zmini kolegynim v praci, jakoze kdyz zacal platit ten zakon, ze synacek legalne nasadil kyticky - moznost ohne na strese...
Lidi pochopte uz konecne,ze ten zakon pristi rok bude platit,ale jen v pripade ze ho letos v roce 2006 schvali parlament,senat a podepise prezident!Takze si nedelejte zadny iluze jako by to tak uz bylo.Na 99 procent to neprojde 1 ctenim,pak to nejspis vrati senat (samy dedci).S Vaclavem by uz snad nemel bejt problem.Pak se to samozrejme odlozi kvuli volbam a nakonec budeme radi jestli se neco takovyho v upraveny podobe schvali do roku 2009..
no to bych čekal též - naše vláda všecičko protahuje (protože jinak by lidi zjistili že tam jsou na nic) tak já to vidím až tak na 2007
Jinak dekriminalizace by byla dobrá - někdo mi sčoří kytky a tak ho náhlasím policajtům, jelikož po této částečné legal. to bude jako by mi někdo třeba na farmě ukradl půl pole s kukuřicí
nebuďme tak pesimističtí však ono to nějak dopadnout musí, dle mého názoru již brzy, ale něco mi taky říká, že to už dost prodlužujou, a doufám, že to bude co nejdřív, protože se chystám na nadcházející outdoor....takže tak do dubna to doufám schválej...
Prave o tom to je.Ten zakon se sklada z hromady jinejch veci jak pise nsk.Je to napsany i nekde na zacatku tohoto threadu.Nezbyva nez rict.Doufejme,ze to bude brzo schvaleny.Ten kdo trosku pozoruje politiku musi bohuzel videt jak dlouho se vsechno schvaluje.Jsou to v radech mesice,porad se to vraci k predelani a odklada.Malo kterej zakon byl schvalenej v 1 cteni.A i kdyz by byl,tak je tu jeste senat kterej ho zase muze vratit zpatky!
nsk - Mno tak ted fakt nevim.Ja mel celou dobu za to,ze to bude teprve projednavat PS.Takze se budu muset kouknout jak to doopravdy je abych tu nepsal nejaky kraviny..Treba mas pravdu..Jinak bych to taky videl nejdriv na zacatek 2007..Jenze do toho budou volby a pani politici budou mit jiny starosti,nez schavolvani zakonu..Mno nechme se prekvapit..
Zákon bude platit až od 1.1.2007 ,pokud projde Senátem , je jedno jestli projde v Březnu , nebo Srpni , to nemá na něho vliv, tak tu pořád dokola neptejte jestli můžete pěstovat. Bylo tu už moře odkazů a je to tu jak na kolovrátku. Přitom není vůbec jasné že budeme moci pěstovat 3 rostlinky ,spíš se tu fundovaní lidé shodují že to bude jen přestupek, takže vlastě se budeme pořád bát jestli na zahradě někdo něco neuvidí a neoznámí,ikdyž nás za to nezavřou, přínos bude spíš v pohledu na trávu a oddělení od jiných tvrdých drog. Jinak novela ,která určuje množství pro soudy je už od ledna v platnosti ,taky jsou už tu na ni odkazy ,myslím tím to rozdělení počtu gramů a kytek a definice počtu malé množství a velké atd.
Já samozřejmě myslím termín , kdy to může platit nejspíš , jasně že zákon nemusí platit ani v roce 2008 , ale jelikož to není jen o trávě , ta je jen vedlejší v novele trestního zákona , tak to asi projde , protože ho všichni potřebují , ale jestli se něco pozmění , nebo vyškrtne to je otázka.
já hlavně myslim, že je fakt celkem jedno, kdy začne platit, ale že začne; páč v podstatě se toho moc nezmění, ale pokud by to bylo už letos, možná, že si za takovejch osm let budu moct dát svýho prvního pořádnýho macatýho legálního jointa !!!!!
Původní příspěvek od nsk vrati se to zpet do PS, tim padem by se to zdrzelo minimalne jeste o rok. A to jeste budou volby, coz je dalsi vec, u ktery si nejsem jistej jak to bude po nich a jak pise Jahudka politici budou mit po volbach spoustu "svejch" starosti.
Tot muj nazor....
Pokud zakon nestihne projit (to znamena i kdyby to melo byt tesne pred treba uz prehlasovanim prezidentova veta) pred rozpustenim "stare" snemovny, tak se zakon prakticky stornuje a nova snemovna (ci senat, vlada) musi o zakonu jednat uplne odznova, coz jak spravne poznamenal nsk, na to poslanci rozhodne cas nebo "chut" mit nebudou. Plno zakonu, slavnostne ohlasenych jako prijatych (viz i tento zakon), ztroskotalo na tom, ze se to proste nestihlo a mnohokrat zamerne, senat myslim nema nejake tesne terminy pro vraceni - vyplati se s tim pulroku pockat -> nechat to vyhnit - nez to s "pozmenovacimi navrhy" vracet zpet kazdopadne osobne si myslim, ze tento zakon nebude mit nejake problemy v senatu ci u prezidenta. Ods proti zakonu vylozene nic nema, Klaus takoveto zakony vetsinou podepisuje. Vic proti byli akorat lidovci, diky eutanazii, ale ti nemaji v senatu vetsi vliv... pred volbama bude vic starosti nez vytahovat zrovna tyhle temata, o kterych uz politici myslim sami nechcou dlouho nic slyset
sem trochu high, snad to chapete
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash