Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě nikdy jsem to nezkoušel, ale rád by jsem to mlíko taky zkusil, a mám hodně palic takovýho horšího hulení.Kolik palic by jsem musel do toho mlíka dát aby to něco udělalo?
Teď mě tak napadlo, šlo by udělat to mlíko, a pak z toho po vychladnutí udělat pudink! třeba vanilkovej, to by pak teprve byl mazec!
Nezkoušel to někdo z vás? čus
Včera jsem vyráběl čokoládu - teda nejdřív mlíko - hoďku, potom jsem ho nalil do rozpuštěný čokošky na vaření - přidal vanilkový (ovocný) cukr a vrazil do mrazáku. Cestou jsem olízl a o hodinku už jsem frčel -
pohodička.
Plánuju udělat čokoládu s čilli (a mlíkem přirozeně) (možná by bylo lepší máslo - nemusela by se čokoška pak možná strkat do mrazáku). Tak to dlabou v mexiku.
čokoláda a čilli dělaj endorfíny + thc = mělo by to bejt OK
Mám dotaz z jakého nejmenšího množství se dá udělat z konopí efektivní pokrm? Jde mi o to, že když vezmu dva gramy čistejch pálek tak bude to stejnej efekt jako třeba z kupy listí ne? Tak jsem se jen chtěl zeptat z jaké nejmenší dávky jste co vařili?
Ty paldy se seminkama tomu vubec navadej, dobryho mlika staci decka, nejvetsi kotel jsem zazil po bramboraku, notrmalka jsem oloupal brambory, cesnek, cibuli, pepr, kmim a vorval par vetvi z obrovsky kytky, ktera moc nezhulovala a vsechno jsem namlel na mlynku dohromady, trochu soli a pepre, kmin, majoranku, vajicko a dohustil polohrubou moukou, vse podle citu a chuti, ale to testo bylo, tak ukrutne chutove hnusny, nalil jsem to na pekac a nahazel jsem na to platkovy syr, salam a rajcata, hotovy, chutove nejlepsi a ucinky poradny grady za hodinu, musel jsem jit spat, protoze jsem nevedel co se deje a byl jsem vymatlanej jeste druhy den
mliko je totalni masakr jak uz\ tady par clenu psalo je opravdu dobry ty listy nejprve bud zalit vrouci vodou a nechat chvilku louhovat ja osobne to delam tak ze listy zaleju studenou vodou a dam pozvolna varit necham projit lehce varem a vypinam jeste jednou opakuji...v mliku pak nepoznate chut konopi a jakmile to jednou zkusite a uvidite co bordelu jde s vodou uz to nikdy jinak delat nebudete
za dalsi kdyz mate cas mliko se da dablovat triplovat (scedite prilejerte krapet cerstvyho a narvete cerstvou davku konopi taky je dobry chvilku varit (na co nejmensi plamen) a chvilku nechat vypnuty lehce schladnout a pak zase uvest do varu...nic se pak neodpari
moje nejlepsi zkusenost je vsak s babovkou
udelate maslo (nejlepsi z odpadovejch malejch palicek nebo nakejch osukavek) doporucuju zase marihuanu dvakrat vylouhovat v horke vode pred pridanim do masla (nikdo pak nepozna podle chuti smrtici obsah buchty mam to overeny moje stara jednou snedla 2 kousky a 14 dni se se mnou pak nebavila )
maslo to chce delat ve dvojdnym hrnci nebo jen dat maly kastrulek do velkeho kastrolu plneho vrouci vody zamezime tak pripaleni nebo dokonce osmazeni marihuany v masle che to pozvolna a chvilku tomu dat (15-20min)
potom jen kupte babovku v prasku a misto predepsaneho oleje nebo tuku tam jebnete maslo (nebojte se ze to bude premasteny ve vysledny chuti to neni znat!!)
preju sppustu zazitku s pokrmy s konopi
takze.....po nalezezenych navodech na mliko jsem se rozhodnul sem pridat moji zkusenost...pro vsechny co nesnasi maslo jako ja teda rozpusteny v mliku tak neni vubec potreba...
staci panak az dva vodky nebo nejakyho silnyho bilyho chlastu..
listi kupu a dva litry mlika....
varit 2-3 hodky(za neustaleho michani) jak komu po libosti a hotovka chlast davat na zacatku...zbytek med granko skorice na konec...hotovo...
chut vyborna nejlepsi podavat chlazene..
Asi tohle spousta z vas vi ale doporuceni masla je podle me zhnuseni tohoto napoje a taky jsem se nachytal a pokud je alkohol, tak neni vubec potreba...
Myslíte si, že je nutný máslo cedit přes plátno, pokud ho člověk vaří z plic? Občas do jídla používám ganju (jedině palice) jako koření a no problem. Když si dělám bylinkový máslo, tak ho taky necedim, a nechávám ho hezky barevný. Ale je pravda, že to se nedělá takovou dobu. Dík za koment.
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.