Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chystáme to teď ve středu ale máme jenom listy. Doufám že to bude v poho, protože ty neúspěchy...
1.kamoš vařil čaj(a ještě z takového hnusného shitu). Naprosto nic. 2 hodiny naprosto ničeho. sral sem na to a šel sem spat(a to mi ještě tvrdil, že si dal jednoho loka a válel se na pohovce v záchvatech smíchu, blbec jeden)
2.mlíko u jednoho kořeňa ale potom sme se zpili jak hovada)))))
3. Koláčky z kamošovy kytky včera. Na nově dávaly Vetřelce, takže sem čekal nějaký max. psycho. Hovno. HOVNO!!!!! a to ta kytka vypadala tak pěkně (
doufám že sse z toho nepobliju
report next week !
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
JA som varil tento rok na Silvestra varil mlieko čisto zo šišiek.Všetci sme si dali pol deci:A dopadlo to tak že všetci sa do hodiny potyčkovali a o desiatej sme všetci spali "na silvestra"Ja som bol schovany v spacaku a mal som desnu schyzu že mi všetci čo spia chcu dať na piču a že sa len robia že spia a čakaju kedy zaspim a potom ma zmlatia zo spacaku som vyšiel až rano.
Nech je ako chce, šušky si nechávam na spopolnenie.. Mliečne úpravy marihuany narobia aj z materiálu nevalného obsahu thc (listy, samce, technické konope...) veľmi hodnotný zážitok.
V časoch, keď sme to technické chodili doslova kosiť, som mal preto príležitosť vychytávať spuosoby tepelných tukových úprav onej rastliny a furt som chcel prísť na spuosob, ako do čo najmenšieho množstva mlieka narvať čo najviac tej aktívnej látky. Najsilnejším úspechom bol gambáčik (= štamperlík). Ešte dnes som rád, že som si vtedy nedoprial "poisťovací"
Pár postrehov: Ideálne je variť mlieko samozrejme v "mliečniku", kde inde, fšak.. (hrniec s dvojitým dnom, kam sa leje voda - aj tú treba z času na čas doplniť), hlídací intervaly sú potom asi 15 min.
V POLOtučnom mlieku je obsah tuku cca 1,5g/1l, v PLNOtučnom je to 3,5g/1l. Obyčajné maslo má onoho tuku 80% svojho objemu.. Z toho vyplýva, že muožeme pokojne variť vodu a maslo. Výsledný produkt má po stuhnutí (keď sa odparí voda) aj dlhšiu trvanlivosť (čokoláda).. Podobne si trvanlivosť predĺžite následným použitím thc mlieka v príprave ďalších jedál (puding, pečenie koláčov..), prípadne na thc masle čosi dobré vyprážať.. Ale to už je asi námet iného threadu..
Ja som raz robil mlieko tak, ze som zobral od kamarata listy(asi 2velke hrste kopcom), to som dal do mlieka(1l), nechal varit hodinu a potom mi stacil jeden hrncek a bol som v .... Ale teraz nemam od koho zobrat listy takze mlieko asi nebudem mat dost dlho...
JA som spravil skoro to iste ako MARCUS. MUsim povedat ze pri vareni 50 min v 1L a 2dcl pohar listov, sa to rozslapavalo 8 hod a na 8 hod ma to polozilo= K.O.
hej ja nevim jak to na vas muze mit takove ucinky... asi delam nekde chybu pri vareni nebo nevim. dneska sem to varil tak 3h s malyma pauzama ve slozeni : : 1l polotucneho mleka, 2dc slivky, asi 100g masla 2 velke hrsti listi. a to bylo listi co zezloutlo nebo napadene plisni co sem otrhal z outdooru - skunk1,passion1,shiva. a ze samcu taky. a to si myslim ze sou silne modely. po hodine sme byli trochu rozchechtani ale zrak se mi vubec nemlzil tak sme zahulili a po 90min uz sem jen na dojezdu rekl bych... zebysme byli nejaci imunni? )
Kutas: Zežloutlý listy a listy napadený plísní? A jinak Ti chutná? Co po takové sračce, která neobsahuje skoro žádný THC očekáváš?? Žlutý listy nemají NIC a plesnivý to stejný. Ke konzumaci plísní ti ale gratuluju.
byly na nicg jen takove hnede skvrny... a byly zezloutle jenom trochu, proste takove ktere uz tam byly navic. ja myslim ze nejake thc mit urcite musi a ti 4 mali samci co sem tam dal taky
No mlíko po pár neuváženejch dávkách už nevařím, protože když se to přežene prosíš boha o pomoc ( a to jsem to vařil "jen" z listí a nekvalitních paliček). Já už ho opravdu nepiju, vždycky mi po něm hrozně najednou žíli na krku a mám děsnej tep....skoro vždycky se modlím ať už je konec a vždycky si po tom říkám že už nikdy víc ale znáte to....
suchý nebo čerstvý to je úplně jedno; klidně i kombinace - hlavně si to nejdřív spařte vařicí vodou - jinak lidi se slabým žaludkem poznaj středověk
+hodně moc ochucovadel aby se to jakštakš dalo
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."