Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aké samiacka si chcete nasadiť. Ja mam tento rok len nejaký noname ale na buduci rok sa chysatam s dajakým afganom a nejakým noname sativou. Napiste ako sa vám pácila úroda dnesného roka. Pripojte aj foto a nejaké dobré rady pre mna a aj ostatných. S pozdravom MASZEK
no to som tu uz raz pisal ze by bolo dobre spravit nieco podobne kde by kazdy kto chce napisal ake semena kupil, kde, za kolko, kolko mu vyslo, kolko bolo samic, v akej oblasti byva - klimaticke podmienky, cim hnojil, nejake fotky atd... neviem nejak sa to neujalo.
ja som sadil hollands hope, zakupeny vo viedni, za 20 eur, z 8 semien mi vysli 2 samice, dve skapali a zvysok hermace. (tie hermace boli ale asi kvoli zlej zemi, nemeral som ju ale mam pocit ze bola o cosi viac kysla ako by mala byt ) . cize vysledok - jedne bonsaj na balkone, druhy 2.5m strom v skleniku. hnojil som kristalon start, potom kvet+plod, kuracince, a teraz som zacal zalievat raz za tyzden phytaminom. sadene to je na strednom slovensku, a je to rastlina pre chladnejsie podmienky, dost vzdorna proti chorobam, paradne sa košatie, nemal som s nou ziadne problemy..
zatial som to testoval len jemne - malicke nedozrate sisky a podla mna to slape dost dobre. na internete bolo pisane ze sposobuje knock-out stoned ) HEHEH tak sa tesim na dozretie, ostava tak 2 tyzdne...........
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Protože letos se u nás v Baldově sklízeli jenom Dalajlámy nebo Černý Vdovy, je celkem jasný, co příští rok zasadím.Je to osvědčená kvalita, tak není třeba to měnit.Možná tak s někým vyměnit, ale to až to vyroste.
Ja ted jedu poprve, takze se spise jen tak rozkoukavam, ale kazdopadne chci do budoucna nejake co nejcistejsi sativy. Otupelost po indikovskem stylu zhulenosti mi nevyhovuje.
takže především to budou moji dva favoriti: Passion 1 a Purple 1 oboje koupený přímo v dutch passion. Už se na ně moc těším. Třetí odrůda bude california orange , kterou jsem jel i letos a je docela dobrá.
Jo příští rok bude snad opravdu dobrej, Doufám jen, že mně na to vyzbyde čas, mám totiž next year velký plány
btw proč je tohle téma v kanále, když přece souvisí s pěstováním hodně moc?
Každopádně pojedu svůj kříženec Little Cat a Shiva Shanti II, a čistou Shivu Shanti II a když to dopadne tak i Blueberry.
2Sinuhet: Ta "indikovská" otupělost je jedna z věcí proč jedu indoor, dyť je to hustej stav, ne??? Ale proti gustu žádnej dišputát :-°))
Co si myslíte od ktorej seedbanky je podla vás najlepšie kúpiť?
Ja som tu dosť počul o Nirvane.
Rád by som si vypočul nejaké skusenosti s tým že kolko semien vám z toho vyklíčilo a kolko bolo z toho samíc.
Neviem kolko si mam tych semien kúpiť, pretože tento rok som dostal nejaké semená a z toho my všetko vyklíčilo a všetko samice.
Za odpovede diiiiiiiiiiikkkkkk
ČO CHCETE SADIŤ NABUDÚCE????
Napíšte mi čo chcete sadiť na budúci rok.
Ja si zasadím nejakí ten AFGAN, No Name, Fialku, poprípade čo si ešte zpženiem.
Bol by som zvedavý čo si zasadíte vy.
Ak chcete napíšte mi ako a skade ste si zohnali semená.
JA som si objednal, kúpil od kamarátov a atd.
DAkujem ČAVTE VŠTCI HULIČI TRÁVY.
PEACE
já pojedu příští rok ve znamení NO NAME zatim mám tři druhy a ještě nějáký my má kámoš dovést příští rok se taky nechám překvapit co se týče chuti ani jeden z modelů sem eště neměl. NO uvidim
Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem
ja mam nejaky dobry no name venkarny, nejak ten red-hair, white widow...a tak...hlavne si to tentokrat nenecham vocesat vod corek a budou fakt rozjety plantaze!budu fotit...
1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com