Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak jsem viděl,tak se mu velice dobře daří i venku,,,
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
je to dlouho ale ice sem pěstoval outdoor sou to 1,2 až 2 metry vysoké kytky košaté, v našich podmínkách pozdě dozrávají jinak na mě se asi usmálo štěstí a jedna byla fialka bohužel mi to nějaká p..a vyčořila zmrd (zmrdka) zas.... to je zhruba vše
Gordon-to je skoda.Vypada ze s ucinkama ICE tu nikdo zadny zkusenosti nema.Me zajimalo co je pravdy na tom ze to neni pro zacinajici kuraky konopi
Seeds ale uz mam tak jsem zvedavej co z toho vyroste.Pak dam vedet
Tato odrůda produkuje extrémní množství pryskyřice.. Roste dobre , je nenarocna...Neni odolna proti skudcum ... V Indooru Tvrdé , plné a buclaté paličky... V OutDooru jen Osypané... Nevyrazna Chut ...
inVALIDa-ja to ted jedu ve skrini.ICE taky od nirvany.Hele moh by si sem hodit fotky listu?Me se totiz zda ze jedno moje ICE ma proste narozdil od jinejch jinej tvar listu no..Pak sem taky dam nejaky info o ICE..
No teprve ted jsem si vsim jaks to brutalne osmikal takze to s tema listama nejspis nepujde