Crat |
Kdo si počká, ten se dočká. |
|
|
dj pantheon |
cus lidi,
poradte mi nekdo prosim, zda-li se jedna o samce ci samici... bojim se. ze samce :(
carpe diem
dj p@ntheon |
|
|
Kapka1 |
Samec...... :-( podivej se na ty kopulky na 1 obrazku.... |
|
|
kozzy |
kulky jak vystřižený ze žurnálu. samec |
|
|
koffe |
Tak to se mi taky přihodilo. Já měl samý samce a jednoho hermouše. Smůla :-( Doufám že né taky tvůj případ :-) |
|
|
ganja-steve |
Zdravim, tohle je moje 3 tydenni kytka. Poznate uz nekdo, jestli je to samec nebo samice? |
|
|
W3m3n0 |
Nepozname!
Zkus poslat fotku |
|
|
ganja-steve |
w3m3n0:jasny,zkousim,ale nak mi to nejde:) |
|
|
ganja-steve |
nevim jak se to vklada:D |
|
|
ganja-steve |
tak to je ono,ale spatna kvalita |
|
|
loeX |
pokud nenahodí preflowers tak to poznáš až tak okolo půlky prázdnin... |
|
|
Elacro |
Na rozpoznání pohlaví to máš ještě moc brzo.budes si muset tak mesic pockat.Kde tu kytku mas?? |
|
|
ganja-steve |
Elacro:mam to ve foliovniku asi 14 dni |
|
|
Elacro |
Na to ze maji 14 dni jsou docela pekny a vysoky.co je to za seminka.Vypada to ze se o ne pekne staras!! |
|
|
ganja-steve |
Elacro:14 jsou venku,doma byli okolo 10 dni... jednou lehce hnojeny slepicincema a jednou Krystalon Start. Seminka jsou myslim Orange bud krizenej s k2. Nevim,co to venku udela |
|
|
Elacro |
Nevis prosi kde bych mohl ty seminka sehnat??Slepicince jsou vyborne na hnojeni!!vrele doporucuju!!!Hlavne ty slepicince dej tak na dva dny rozlezet do vody pak to prmichej a nasledne tim hnoj!! |
|
|
|
Chlape, musel bys byt docela hustej guru abys poznal jestli to je samec ci samice, be patient ! |
|
|
Dude |
ad samec x samice - sorry, ale tyhle thready budu v takovymhle stadiu nekompromisne mazat / zavirat - dej si schvalne do hledani samec vs. samice - vyleze toho mraky - bylo stokrat zodpovezeno... |
|
|
dreeem |
ahoj, díval jsem se do FAQ a dočetl jsem se že na samci vyrůstají něco jak kdyby kuličky, a moje kiti mně připomína samce...je to samec?(doufám že ne) |
|
|
kotg |
Dreeem (ne)gratuluju, je to kluk, jako buk.Ani možnost na hermouše u tohohle nemáš, to co vidíš tam sou prašníky, který se po dozrání otevřou a...... |
|
|
mirosk |
je mi to luto hlavne ked to mas iba jednu rastlinu:rolleyes: |
|
|
Kapka1 |
Samec jak vysitej... |
|
|
pindo |
Ako zistim čo je samec a co je samica?
čítam samé veci o množení a tak a pritom neviem ako zistim a vlastne skoro nic neviem.
A to chcem nieco vypestovat pre svoju potrebu..:bounce: |
|
|
PoLLo4 |
Ahoj, je tohle samice ?dekuji za odpoved jo a kdyztak co mi to tam roste? |
|
|
expiry_date1 |
Ano:D
Ešte sa z toho môže stať hermáč,ale samec určite nie:) |
|
|
Gucspeed |
v klidu... ! ze by zacinala holka kvitnut...? : ) |
|
|
PoLLo4 |
jako to uz zacina rust sištička? :)))))) |
|
|
expiry_date1 |
citace: |
Původní příspěvek od PoLLo4
jako to uz zacina rust sištička? :)))))) |
Samozrejme,Ty to nevidíš?:smoker: |
|
|
dreeem |
Kua jasny kvet.... |
|
|
PoLLo4 |
no jak kdy....ale vic na to svítím...jo ale sodik nemam :-( |
|
|
expiry_date1 |
Tak tomu sprav periódu 12hod.svetla a 12hod. absolutnej tmy(v skrini apod.),nech z toho máš aspoň niečo.
A čím na to svietiš? |
|
|
PoLLo4 |
svitim na to zářivkou...kterou mam tabudou vanou ve skrini |
|
|
Marty.SX1 |
Tohle je pro me krasna fotecka :) vydareny holcina :) |
|
|
toos |
holka jako lusk! :D
tak se o ní řádně starej, ať se z ní nestane hermáč, jak tady bylo zmíněno...:D |
|
|
PEACEy |
gratuluju bude to holcicka :D:D:D |
|
|
krabat |
Muzete se mi na ty fota mrknout odbornym okem znalce, zda to mam vytrnout? |
|
|
IcanLearnUgRow |
škoda no kamo je to na 100% samec vždyt tam už jsou pylovy vačky tak jeslti je to dobrej modely tak ho nekam přemisti ench dozrat a schovje pyl a mužeš neco opylit ale jestli je to nakej no name nebo ganja tak to nema cenu , peace! |
|
|
Rhino |
Jj, smůla no.. Je to kluk jako buk! |
|
|
BigStickyBud |
do mlíčka :) |
|
|
Dudušek |
jo, samec... zavírám. |
|
|
simir3k |
zdravim,jsem uplny zacatecnik v pestovani. uz mi par seminek zije a pomalu zacinaji rust. BUdu davat ven. Jen pak nerozumim tomu, kdyz se mi objevi samec, proc musi byt odklizen kousek dal ci se ma uplne vyhodit? Co to znamena ze jsou oprcane,jak je uvadeno mnohokrat tady v diskuzich. Diky za vysvetleni. |
|
|
mirosk |
No kedže si úplný začiatočník tak by som ti odporučil preštudovať :faq: odkaz TU!
alebo aspoň ZÁKLAD
:jerk:
edit: oprcanie sa myslí pohlavný akt, aj ty si vznikol oprcaním. Prcať, jebať, šukať, sex, orgazmus... chápeš nie? Keď ti samec opelí (oprcá) samicu, tá automaticky začne tvoriť semená, kvôli semenám sa ti znižuje % THC, lebo energia a sila ide na tvorbu semien.... |
|
|
simir3k |
Jojo chapu. Mam zatim v kelimku asi 8 seminek. Chtěl bych mit aspon 4-5 kytek. To asi 8 seminek nebude idelani ze? asi vici ze? |
|
|
Ercon |
mno zalezi na tvych schopnostech,kvalite seminek a na pomeru samic/samcu...good luck:)) |
|
|
Mihauek |
simir3k:ked ich máš v jednom kelímku , tak nebudeš mat ani tych 4-5 kyticek ... rozsaď to čo najskorej.Keď ti vyklíči všetkých 8 seeds,polovica môžu byť samci, polovicu ti môžu zozrať srnky/slimáci,môžu uhynút...atd...ale možno ti to vyde všetko.Ja mám cca 35 seeds a zdá sa mi to celkom málo.
každopádne držím palce :) tiež som beginner |
|
|
simir3k |
jasnéé.samozrejme mam kazde seminko zvlast v kelimku. tak jeste budu muset sehnat nekde nejake. Misto na 35 kytí fakt nemám.zatím hledám nejake vhodne. Jeste dotaz:min.rok jsme vypestovali jen jednu kytku a jeden byl samec. vubec to nefacha. je mozne ze je oprcana? pokud ano a zasadil bych nejake jeji seminka, bylo by to vubec k necemu? |
|
|
jufik |
Původní příspěvek od simir3k
Jeste dotaz:min.rok jsme vypestovali jen jednu kytku a jeden byl samec. vubec to nefacha. je mozne ze je oprcana? pokud ano a zasadil bych nejake jeji seminka, bylo by to vubec k necemu? |
1.nechapu dotaz
2.nebud liny a vice si tu toho procti :) |
|
|
R3dm4n |
simir3k:Zdar.Keď som dobre pochopil tak si mal minulý rok jednu rastlinu a to samca ? A z toho teraz máš semená ? A to si zasadil a ideš to pestovať ?:rejp: Alebo som zle pochopil ? Ale keď je to tak ,tak to hneď zahoď,lebo z toho budeš mať ďalších samcov a žiadne samice (žiadne šišky) ..
edit: Ešte som nevidel oprcaného samca,žeby gay? :crazy: ..Nech sa darý :biglaugh: |
|
|
|
čus podle mně z tech 8 semínek budeš mít tak 2 až 3 kytky protože pulka budou samci a to hned vytrhej a pulka z pulky ti chcipne nebo ti to sežerou slimáci nebo srnky jak už tady někdo zminoval ale měl by jsi fakt víc číst a najdeš tu vše co hledáš |
|
|
bomboliny |
vzdicky je s toho pulka samcu a pulka samic me to tak vzdicky vychazelo |
|
|
Homer Jay |
Poměr samic a samců hodně závisí na pH půdy, dej do hledání " úprava pH".
Kolik seeds naklíčit a předpěstit? To záleží na tvých pěstitelských schopnostech a zkušenostech. Ze 3 kytek se dá vypěstovat stejně ganji jako ze 6.
Jo a samce okamžite zlikviduj hned jak poznáš pohlaví(pokud budeš mít problémi je tu rozpoznávací thread),pyl se šíří vzduchem a nějakej kilometr by ti moh být prd platný.
Na závěr- čti FAQ je tam dost základních věcí a pak se hned pusť do Základních pěstitelkých informací.
Mnoho štěstí ať ti to vyjde a sklidíš co nejvíc. |
|
|
Demas |
Ahoj prosim o radu. Myslíte ze jsou to samci?? Je to 7 týden květu jeste 2 tydny by to chtelo nechat. Nemam to zaci uz pokosit??? Diky za rady. |
|
|
Demas |
Nejakej problem s fotkama :) |
|
|
|
řekl bych na 90% holka pokud někde jinde nenajdeš samší květy...nechal bych ji tak těch 14 dní ještě..ale už jen na vodě |
|
|
Demas |
Dalsi mam v galerii |
|
|
Demas |
A toto by mela byt poslední |
|
|
pospáč |
jo taky si myslim že samička |
|
|
Demas |
Některé jsem zkousel mackat a pyl jsem na prstech neměl. |
|
|
|
paličky se nemačkaj:D
mrkni na nějáký vlákno-rozpoznávání samec/samice...květ vypadá uplně jinak |
|
|
Demas |
To: COMATIK- Nemačkal jsem paličky :) ale jen ty bobule co si myslim ze jsou koule :) |
|
|
begginer |
presne v takovychto ''bobulích'' sem mel semínka pri letosnim outu |
|
|
pospáč |
jo to ja taky když se ted na to dívám podruhé tak uz taky vidím ze tak asi pár semínek bude demas to musí porádne prozkoumat jestli se vtom zkutečně nachází semínka pak bude vědět |
|
|
Demas |
Toto je asi jedine co mě připadá podezřelé. JInak jedu IN na BioBizzu Substrat AllMix a jeste upravuju PH takže ze šoku by to byt nemělo. Až bude čas mužu nahodit ještě pár fotek jinejch paliček. Toto jsou jen ze 2 Kytek :)
Myslíte že by bylo lepší je všechny pokosit už teď?? |
|
|
behulinek |
Nech to ještě dozrát jsou to 100% samice z těch bobuli rostou pestíky a vytvařejí se tím další palice. Koukni se někam jakej je rozdíl mezi samicí a samcem. Tyhle bobule si dělaj samice normálně vylezou z toho pestiky. A poté by z toho měli bít palice... Pokud by se v tom dělali semínka tak by jsi to musel mít opilovaný od samce a nelezly by z toho pestíky ale byli by ty bobule tvrdé a vylezlo by z toho semínko kdyby jsi to zmáčknul... |
|
|
Dude |
pokracovani z http://grower.cz/forum/showthread....0517#post920517
Původní příspěvek od PoLLo4
DudeEdit: sem budu přesouvat všechny dotazy ohledně pohlaví rostlin v outdoorovém pěstování ,-)
prosím u odpovědí specifikovat komu odpovídáte - jináč to bude slušná loterie :D:D
Přečíst!!!!!!
|
|
|
|
rabbits_whitE |
začínáme, potřebuju poradit: samice:)? |
|
|
rabbits_whitE |
ještě jedna nekvalitní fotka sousedky tý předešlý kytky: |
|
|
lýnej maxík |
zdar lidi potřeboval bych pomoc samice nebo samec:? |
|
|
Kambu |
Původní příspěvek od lýnej maxík
zdar lidi potřeboval bych pomoc samice nebo samec:? |
Zd. zkus to vyfotit trochu líp a blíž... :wink: vypadá to jak kdyby tam byly kule,ale nejsu si jistý,proto lepší to bude vyfotit blíž.. |
|
|
Dalo99 |
Nazdar.Potrebujem pomôcť. Mám to prepnuté 7 dní na kvet, no na všetkých mám ,,guličky,, |
|
|
Dalo99 |
Je potom možné,aby som mal zo šiestich rastlín šesť samcov? Mňa asi porazí... |
|
|
Aien |
Dalo99: Nechci tě zklamat, ale jestli mají všechny kytičky co máš "koule", tak jsou to samci. A jak je možné, že ze 6 kytiček je 6 kluků? Vždyt šance na to, aby to byla holka a nebo kluk je 50:50, ne?! Pravděpodobnost je zrádná a statistika je mrcha. V praxy 50:50 tak nějak platí, ale zjednodušeně řečeno asi tak, že ty máš 6 kluků a někdo jinej má třeba 6 slečen. Nic si z toho nedělej, život jde dál. Příště to vyjde ;) |
|
|
krast |
Při správném ph půdy vychází poměr lépe pro samice. Ale taky to ovlivňuje genetika. Prostě občas z určitých semen vyleze většina samců. |
|
|
Dalo99 |
Teraz som dôkladne prezrel všetky a ... čo poviete. Má gule z ktorých vyrastajú biele chĺpky. Je to hermáč či ako? |
|
|
Kambu |
Dalo99-spíš bych řekl že samec..každopádně je ti to k ničemu.. |
|
|
Fellan |
Původní příspěvek od Dalo99
Teraz som dôkladne prezrel všetky a ... čo poviete. Má gule z ktorých vyrastajú biele chĺpky. Je to hermáč či ako? |
Hermáč .) |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od ennbi
Zdravím jelikož sem musel zrušit grow box a předpěstovávám za oknem tak sem se chtěl zeptat kytku mam asi měsíc za oknem .Jede z no name seminka ty sadí každým rokem.No tak podmě už k věci:Nikdy se mě nestalo že u listů začaly tak brzy růst koule,Sotva co vyleze nový lístek od stonku má tam koule a koule ,ty už jdou i do vršku jelikož si myslím že teďka svítí 12/12 tak si myslím že kytka přešla na květ a vyklubal se s toho samec:) .... Tak žádám o radu vás.. Předem díky.. Jinak zdravím celý grower :) |
http://grower.cz/pestovani/navody/d...azky/16.html#93
Pokud je to opravdu samec , tak je na prd , pokud nechceš pyl. |
|
|
ennbi |
Foto se pokusím přidat jen co dostanu do ruky foťák:) Jen se chci zeptat je možné že rostlina tak malá už přepla do květu ? Předpěst za oknem jedu prvně |
|
|
ennbi |
Omlouvám se za kvalitu foceno mobilem |
|
|
ennbi |
1 utžená koule z rostliny
2 Na rostline ale moc nejde vidět(Mobil) |
|
|
Kambu |
toš estli to má kule tak je to samec..jinak by to chtělo lepší fotku tu nejde poznat nic |
|
|
ennbi |
Původní příspěvek od Kambu
toš estli to má kule tak je to samec..jinak by to chtělo lepší fotku tu nejde poznat nic |
Omlouvám se za kvalitu foťák teďka nemám ale sem si jist že je to samec jinak díky všem za odpovědi. |
|
|
tomasvezi |
Je to kluk? Prosím zkušené o posouzení. Díky |
|
|
MDe_ |
Jestly dobře koukám tak máš hermáče. |
|
|
BloodyBeer |
Původní příspěvek od tomasvezi
Je to kluk? Prosím zkušené o posouzení. Díky |
kluk jako buk ....
MDe : tohle jako hermie moc nevypada .... ony to pestiky nebudou .... |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od BloodyBeer
kluk jako buk ....
MDe : tohle jako hermie moc nevypada .... ony to pestiky nebudou .... |
Nejde mi to nějak zvětšit tak sem jen typnul :) jen sem tam něco vyděl , stejně to vyjde na stejno ne :) |
|
|
BloodyBeer |
Původní příspěvek od MDe_
Nejde mi to nějak zvětšit tak sem jen typnul :) jen sem tam něco vyděl , stejně to vyjde na stejno ne :) |
no prave, ze podle me, je lepsi mit samce a samice, nez furu hermacu. Takze moc nastejno to neni - genetiku neocuras :) |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od BloodyBeer
no prave, ze podle me, je lepsi mit samce a samice, nez furu hermacu. Takze moc nastejno to neni - genetiku neocuras :) |
Koukni na mmal , měl hermouše a pěkné ženy měl a vypadaly krásně, poslal par semen na košt a klíčilo 100% :) necháme to tak, nebudem se hádat :whisperer maj sa |
|
|
ennbi |
Zdravím mám menší problém s rozpoznáním pohlaví vyroste koule pukne a zní začne lízt pestík co by to mohlo být? |
|
|
|
Zdravím mám menší problém s rozpoznáním pohlaví vyroste koule pukne a zní začne lízt pestík co by to mohlo být? |
Žádnej pesík nevyleze, otevře se to a začne se sypat pyl, je to samec. |
|
|
MDe_ |
zdá se na samce :hanged: |
|
|
ennbi |
Hej ale fakt je tam bílý pestík :)Se podivte jak to tam čouhá to bíle:)
|
|
|
|