Samec x Samice - only a pouze sem - rozpoznávací thread II. - Klikni zde pro originální téma |
tomasvezi |
Ahoj kamarádi, co vy si myslíte o tomhle:? |
|
|
tomasvezi |
Díky, potřeboval jsem se tak nějak ujistit a uklidnit. |
|
|
Lu.CZ |
vytáhl jsem dvě semínka z modýlku kterej se zrovna kouřil... tak uvidíme 8-) |
|
|
Noobs |
asi pořadnej samec co .. |
|
|
Noobs |
koule sem zatim zadne nenasel ale kytka je přerostla a hubena |
|
|
Noobs |
jeste posledni,kdyztak smaznu.. |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od Noobs
asi pořadnej samec co .. |
Asi samice, ale jistej si nejsem bo ty fotky jsou nic moc. |
|
|
Noobs |
sem hrozny fotograf :D nejde mi to zaostřit,moc toho tam jeste neni videt ani pouhym okem..musim počkat |
|
|
|
sem hrozny fotograf :D nejde mi to zaostřit,moc toho tam jeste neni videt ani pouhym okem..musim počkat |
Kdybys vyfotil špičku ty rostliny tak by to bylo videt, jinak hádam pěknou sativku :) |
|
|
bezdechu |
Ale mám za to, že je v každém úžlabí vidět kalíšek z kterého vyleze trichom.. vypadá to na samici. Lepší foto samože napoví víc. |
|
|
Noobs |
ano v tom užlebu neco je,to co se mi nepodařilo zaostřit ..prave nevim jiste jestli se stoho stane koule nebo stoho vyroste chloupek (jinak moc dekuju za nazory) zkusim si pozvat fotografa z lepsim fotakem |
|
|
tagra1 |
jeste posledni,kdyztak smaznu.. |
samice pokud mne zrak neklame:) |
|
|
tagra1 |
koule sem zatim zadne nenasel ale kytka je přerostla a hubena |
Musíš si s ní povídat:) |
|
|
Noobs |
jo ,mel bych ji dodat sebevedomí :D když ji řikam ty blby samče kdyz budes samec budes mrtvy samec to ji asi neda moc na sebevedomi |
|
|
aukro503 |
Potřebuji poradit jestli je toto samice nebo samec? Zatím si nevím rady protože nevylezly ani koule a ani trichom.. Jinak kytka je ohýbaná SuperCropping kvůli sousedům aby nic neviděli :-) |
|
|
aukro503 |
Foto číslo 2 :-) |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od aukro503
Potřebuji poradit jestli je toto samice nebo samec? Zatím si nevím rady protože nevylezly ani koule a ani trichom.. Jinak kytka je ohýbaná SuperCropping kvůli sousedům aby nic neviděli :-) |
Musíš líp vyfotit - koukni na jiný fota po sté se se tu řeší .. , ale trychomem si ale myslel preflowers .. (trychom je THC) |
|
|
aukro503 |
Jo přesně tak :-) jsem to popletl.. |
|
|
Slick-ace |
Foto číslo 2 :-) |
Pěkný kamení, zkus vyfotit lépe tenhle detail.. |
|
|
impozant |
nazdar, niesom si isty ci je to samec tak prosim o radu :) dakujem |
|
|
aukro503 |
Samice nebo samec? |
|
|
MDe_ |
Samice nebo samec? |
Znovu ti řeknu! - podívej se pořádně, jak se to má fotit. |
|
|
tagra1 |
Původní příspěvek od Hlava
Jo zleva koule , zprava koule uprostřed kokot , no je to chlap :sun: |
Hahahahahaha prostě samé gule:) |
|
|
brujeria |
Jo,jo je to hermafrodit! |
|
|
Spála |
Původní příspěvek od brujeria
Jo,jo je to hermafrodit! |
A moc krásnej :) |
|
|
luky19 |
já bych je sesek , protože jesi chceš trhat kulky tak prosim do práce :D muj názor , vytrhnout a na kompost ... oprcalo by ti to ty automaty a to je škoda :) |
|
|
|
ja na ty 3ti koule teda nevidim, ale teprv zacinam tak to ber s rezervou |
|
|
auroraindika |
jojo krásná hermína ....škoda no... |
|
|
aukro503 |
Krast: Díky za info a obrázek ;-) |
|
|
gro-samta-wer |
Měl jsem asi 70x no name už jsem odložil asi tak 40 samců ten zbytek jsou krásné kyti ale nedal by se ten poměr nějak vylepšit zatím přemýšlím že přes zimu hodím do skříně jednu samici a z jara ji nařízkuju co vy na to??? |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od gro-samta-wer
Měl jsem asi 70x no name už jsem odložil asi tak 40 samců ten zbytek jsou krásné kyti ale nedal by se ten poměr nějak vylepšit zatím přemýšlím že přes zimu hodím do skříně jednu samici a z jara ji nařízkuju co vy na to??? |
Toto je rozpoznávací tríd .. ale k otázce - než ji na jaře nařežeš, tak určitě nebudeš mít místo na růst. |
|
|
BloodyBeer |
Původní příspěvek od MDe_
Toto je rozpoznávací tríd .. ale k otázce - než ji na jaře nařežeš, tak určitě nebudeš mít místo na růst. |
hehe pritelkyne od brachy mela jeden rizek na oknu az do unora - uz zacinal odkvetat ;) tak se serizly topy ... a nakonec to mam ve skrini. A hlavne kvete to ;) (cela story viz. http://grower.cz/forum/showthread.p...7712#post977712 -> popis fotky c. 4 )
ale jinak bych spise doporucil na jare koupit nejake kvalitni rizky - nejjednodussi mozna volba jak neco poradneho vypestovat. |
|
|
auroraindika |
tak tak gratulujeme narodil se vám chlapeček...hihi |
|
|
maxvel |
tak teda dakujem vam :D
asi to rovno vyjebem oknom :D |
|
|
tagra1 |
To je ale gulííííííí:):) |
|
|
Zatlkaj |
caute su toto podla vas samicie blizny? niesom si isty ale objavili sa dost skoro. minuly rok sa mi pohlavia v tom istom sklenniku objavili az zaciatkom septembra. |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od Zatlkaj
caute su toto podla vas samicie blizny? niesom si isty ale objavili sa dost skoro. minuly rok sa mi pohlavia v tom istom sklenniku objavili az zaciatkom septembra. |
Tak to sou krásný, ztopořený, nefalšovaný ženský blizny;) |
|
|
suri |
To: Zatlkaj
Krasna samica ako povedal kolega. A zaciatok kvitnutia ovplivnuje hlavne genetika preto to kvitne skor ako minuly rok. Cus. |
|
|
Zatlkaj |
trochu ma znepokojuje ze ziadna rastlina zatial neukazala samcie gule. chcem samcov co najskor zrusit lebo sa mi rastlinky trochu v sklenniku tlacia.
a este jedna otazka, kedze sa uz ukazuju pohlavia, budu este rast do vysky? |
|
|
Nickes |
samec nebo samice ? dekuji |
|
|
Slick-ace |
samec jak prase |
|
|
Nickes |
Slick-ace: opravdu ? vzadu atd rostou na te rostlince krasne palicky ale skoda no je to muj prvni grow tak se snazim pochytit nejake zkusenosti
pokud nevadi mam tu jeste jednu kytku... samice x samec ? mockrat dekuji |
|
|
brujeria |
Tak to bude hermafrodit! Druhý foto vypadá na samici! |
|
|
Slick-ace |
Nickes:
vzadu, to myslíš tu rozmazanou šmouhu?
koule-samec
chlupy-samice
koule a chlupy-hermafrodit
zalistuj kdyžtak pár stránek zpět, jsou tam vzorové fotky.. |
|
|
bezdechu |
Původní příspěvek od Spronty
hermáč, žejo ?:( |
Je tomu bohužel tak... :( |
|
|
Spronty |
Původní příspěvek od bezdechu
Je tomu bohužel tak... :( |
mrcha jedna :D vytrhnuto, bude mlíčko, palačinky :D |
|
|
manik.luke |
tohle je rozkvetlej samec ... z těch váčků bude padat pyl .. |
|
|
emk |
Rychlo to bez vytrhnut a zadupat do zeme, ked mu popukujau tie gulicky tak sa mozu tesit samicky :D |
|
|
dzony |
zdar, nebudu otevírat nové téma, mám krásnou úrodu všichni jsou hermáči :-D takže jsem si nechal tři kytky a zbíral ,kdy zjistím že jsou palice olýlené?
diky |
|
|
emk |
dzony :
Ked 90% palice budu tvorit semiacka. Proste same semiacko na semiacku vytrases ich a ostane ti len taky pahyl zo sisky :/
DE_LA_Mancha : Hermáč
Nie do takej dialky ako samec, nakolko nema taky pocet pelovych kalichov ale urcite moze opelit aj ostatne samice.
(samec pri priaznivych poveternostnych podmienkach dokaze oplodnit samicu na vzdialenost az 2km) |
|
|
DE_LA_Mancha |
:D boha....a může hermáč opíchat samicu co stojí vedle? nebo jen sám sebe? |
|
|
DE_LA_Mancha |
Okej, díky moc |
|
|
Zahradnik001 |
Zdravím,
mám podezření na dvě kytí, že to jsou hermáči. Co myslíte? |
|
|
Slick-ace |
Zahradnik001:
je to rozmazaná fotka, ale vidim hermafrodita. |
|
|
Zahradnik001 |
Ok díky. Je to sice mega kytka, ale co už. Myslíš, že by se z toho už třeba teď dal udělat haš? |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od Zahradnik001
Ok díky. Je to sice mega kytka, ale co už. Myslíš, že by se z toho už třeba teď dal udělat haš? |
Odpovím ti za toho zevláka Slick-aceho :D kterej stejně nemá co na práci :teef: ;)
Z takej kytky uděláš haš dle libosti, jen si vyber metodu (ledovou, suchou, atomovou, já nevím ještě jakou) topiců je tady na to dost a hurá na to. |
|
|
Slick-ace |
Zedy: jakej zewl, plnim plán na 120% :D. to budeme muset ještě pořešit :smoker:
Zahradnik001: dal |
|
|
Zahradnik001 |
Dík chlapi, dneska šli teda 4 odhalení hermouši pod kosu :-( |
|
|
ween |
----------------------------------------------------------
v tomto stavu květu ještě nepoznáš holku?! pročti a projdi si to tady. ween |
|
|
Scott73601 |
omlouvám se a děkuji :) |
|
|
|
A co tohle hermáč nebo samec?: |
|
|
|
to t9rwtekk6:
zadny hermac je to samice |
|
|
Slick-ace |
č.1 samec
č.2 samice
č.3 samec |
|
|
jiris |
jop tak trochu sem si to myslel ale je lepsi to vědět na jisto
dik za radu |
|
|
mysak |
ta prvni fotka je moc pod bleskem ,..
ta druha fotka je samec no |
|
|
Slick-ace |
č. 1 samec
č 2. by chtělo lepší foto.. |
|
|
MDe_ |
2 mi přijde jako samička .. ale udělej lepší foto. 1 je samec jasný |
|
|
Hlava |
...no tam maš taky koule .... |
|
|
MDe_ |
Pěkná KOULÍ zahádka :):winner: |
|
|
uniasd2 |
Samec/hermáč ?Je to z řezů.Problém se projevil u dvou kytek |
|
|
uniasd2 |
Tohle je samice že ? |
|
|
MDe_ |
uniasd2 - samec, samice, samec. |
|
|
Slick-ace |
č. 2 samice, jinak samci |
|
|
ZkourenejPes |
Zdrvim , chci se zeptat , jestli je tohle hermafrodit? Jestli je t seminko ten vacek na ty fotce , nebo ne? Fotky nic moc , ale snad pude neco poznat. |
|
|
MDe_ |
Původní příspěvek od ZkourenejPes
Zdrvim , chci se zeptat , jestli je tohle hermafrodit? Jestli je t seminko ten vacek na ty fotce , nebo ne? Fotky nic moc , ale snad pude neco poznat. |
Jak už máš za sebou jeden grow, tak by si už měl vědět co to je .. a ne není to koule .. pokud máš něco dalšího u květu, tak udelej lepší foto. |
|
|
ZkourenejPes |
Ja vym ,ale prave sem minule mel v par kytkach seminka ( z feminizovanjech) a tedka uz me vydesi vsechno asi :D , tak sem se radsi zeptal , ale diky uklidnil si me . Kytky se maj dobre , akorat mi tedka zblbli , kdyz sem nebyl doma spinacky a svitilo to na ne 2 dny v kuse , tak sem mel strach , jestli to nemohlo z toho zhermatet |
|
|
THC-Man |
Zdar Mistři
Potřeboval bych zjistit jestli je toto samice či nikoliv.
Jedná se o semínko White Russian.
Prosím poradte.
Sice to mám ve skříni ale doufám že to nevadí když jsem to umístil do tohoto threedu. |
|
|
|
|