Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 
Samec x Samice - only a pouze sem - rozpoznávací thread II. - Klikni zde pro originální téma
MDe_
citace:
Původní příspěvek od THC-Man
Zdar Mistři

Potřeboval bych zjistit jestli je toto samice či nikoliv.

Jedná se o semínko White Russian.

Prosím poradte.

Sice to mám ve skříni ale doufám že to nevadí když jsem to umístil do tohoto threedu.

Zatím nic .. akorad se ti tam dere preflowers .. počkej is ještě
THC-Man
Díky
Hlava
citace:
Původní příspěvek od THC-Man
Díky

Vyhodite ho jednou , nechápe , podruhý taky nechápe , tak to udelam potřetí , hele klidne se znova a znova prihlašuj , prispivaš na provoz , ja to pokazdy zjistim , tak to klidně zkoušej dál Blekouši97
MDe_
citace:
Původní příspěvek od Hlava

Vyhodite ho jednou , nechápe , podruhý taky nechápe , tak to udelam potřetí , hele klidne se znova a znova prihlašuj , prispivaš na provoz , ja to pokazdy zjistim , tak to klidně zkoušej dál Blekouši97

Zase on ??? no to mě poser :D
THC-Man
Hele proč mě tu nechcete???

Nechápu to. 18 mi bylo v lednu!! Nikde nepíšu nic OT!!

Když si chtěl vidět mojí občanku, tak ti nešel "náhodou" poslat odkaz?!

Se koukni kolik peněz jsem to toho dal. Myslíš že kdybych byl nějakej 10ti letej kluk, tak se sem budu pořád chtít dostat??!

Chci jen zdokonalovat svoje zkušenosti
salamista
Pěstu zdar všem,
jsem tu nový a jako začátečník mám problém :) Mám pět krasavic a nejsem si jist jestli jsou to opravdu krasavice nebo hermani? Připojím fota na posouzení znalcům. Diky za pomoc peace

První foto Jack Herer od GHS
citace:
Původní příspěvek od salamista
Pěstu zdar všem,
jsem tu nový a jako začátečník mám problém :) Mám pět krasavic a nejsem si jist jestli jsou to opravdu krasavice nebo hermani? Připojím fota na posouzení znalcům. Diky za pomoc peace

První foto Jack Herer od GHS

Zdar, samice ♀ to je.

Pročti si thread Hermafrodit, Hermafroditismus, Jak vznika Hermafrodit a co s ním ??
SnYper
Ahoj, nevím, jestli ještě není dost brzy, každopádně mám 2 cca stejně velké kytky a každá to má u těch listů trochu jiné..

Mám pocit, že tohle je samice:
http://imgup.hys.cz/img/ed230_Photo_0001.jpg

A toto samec:
http://imgup.hys.cz/img/c3c71_Photo_0003.jpg

.. Mýlím se, nebo ne?
Slick-ace
ještě je brzy.

(foto č. 2 to co si myslíš, že je samec jsou nové větve a listy)
Dobry den chtel bych se zeptat mam na balkone 3 kytky jedno je podle me samec a ty 2 zatim nevim ale snad samicky a tak se ptam mam nechat samce aby je opylil a pak ho uvarit :D a nebo muzu rovnou a tem holkam vyrostou palice stejne ?
edit: fotky dam az najdu nakej fotak co umi fotit z blizka xD
MDe_
Pokud nehcceš semena, tak ho vyhod
no semena urcite nechci xD davam foto jestli je to opravdu samec ...
http://img51.imageshack.us/img51/3232/p5200191.jpg
sw3ap
citace:
Původní příspěvek od Pleskac
no semena urcite nechci xD davam foto jestli je to opravdu samec ...
http://img51.imageshack.us/img51/3232/p5200191.jpg

Jo.
yara
Mám tři rostlinky z řízků, abych věděl jak na tom matky jsou, ale asi jsem dlouho čekal (nebo nevím co mám hledat), tak přikládám foto.
Snad to bude znát i takto, protože na makro se spouští blesk a je to přesvícený. Přece jenom si s tím automatem moc nerozumím.
yara
jde přidat jen 1 foto, takže tady je kyti 2
yara
a kyti 3.

Koukám, že těch fotek jde i víc, dokonce jedny a ty samé :-)
Pflusik
Yara: 1 a 3 samice. 2 si nejsem jistej, ael spíš samice.
MORZIK
vsechny tři jsou holčičky gratuluju tatinku
yara
Potěšující zpráva a šesnáctitisíkrát díky. :-)
da'Weed
AK 47 autoflowering, samec, že? Jak je to možný? Byly to kupovany semínka..
da'Weed
http://www.growshop.cz/katalog/deta...--autoflowering
citace:
Původní příspěvek od da'Weed
AK 47 autoflowering, samec, že? Jak je to možný? Byly to kupovany semínka..

Jo samec, kupovaný, ale jaký, regular nebo fem? ;)
vixoj
Royal AK auto, koupeny fem. seminka, ale vypada jak smanec. Co myslite?
http://www.royalqueenseeds.com/127-...-automatic.html
vixoj
Royal Ak, seminka fem, ale pripada mi jak samec:( http://imageshack.us/photo/my-images/19/img0046le.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/855/img0044wq.jpg/

odkaz na seminka:
citace:
Původní příspěvek od vixoj
Royal Ak, seminka fem, ale pripada mi jak samec:( http://imageshack.us/photo/my-images/19/img0046le.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/855/img0044wq.jpg/

odkaz na seminka:

Jo samec, já bych si od nich nic nekoupil po tom co jsem od nich koupil regular Jacka Herrera a měl jsem samý hermany.
EDA45
Orange bud,regular,Dutch Passion..
3 kytky nahodily nejprve po přepnutí samičí preflowers,po dvou týdnech na květu tohle...
EDA45
a ještě
EDA45
do třetice...

Z deseti semen už sem vyřadil 2 mutanty,1 hermouše a teď to vypadá na další tři hermíny... :rolleyes: podařená selekce...

Feminizace,hermouši,feminizace,hermouši a pak si koupíš pytlík regular a takovejdle bordel..:rocket:
sony510
toto je mariuhana
MDe_
citace:
Původní příspěvek od sony510
toto je mariuhana

Nezakladej jiné temata když ani nevíš jak dát foto, už máš jeden tak něco dělej.

EDA - Pěkný transexuál :D :D
MaaaYaaa
Ani sem nemusim dávat fotku..
Když mi rozkvétající AFko udělá "kuličky visící ve vzduchu", asi to nebudou samice, že? :D
Naopak když z toho marastu tam vyjede malá bliznička, bude to slečna?
sWei
přesně tak
Beybo
1. Samec?
2. preflower - maličke blizničky? =)))
Beybo
1. Samec? // Hermafrodit?
Beybo
2. preflower - Samica - male blizničky?
EDA45
citace:
Původní příspěvek od Beybo
2. preflower - Samica - male blizničky?

Tohle ještě ne..,musíš čekat..;)
EDA45
citace:
1. Samec? // Hermafrodit?

Pěknej kvetoucí kluk..
Beybo
Díky =) a tak čo stým samcom? len vytrhať? nedá sa sním niečo poexperimentovať? chudák ved má len 5 týždňov =( =D
Beybo
Tak pridávam sem dalšie už ich asi viem rozlíšiť ale len preistotu =)
toto je samica? Sú to blizny však?
Beybo
A toto pomali kvetúci samec?
Salatos
jo samice...
EDA45
citace:
A toto pomali kvetúci samec?

That,s it..
HujerII
Zdarek borci, 2 kyti mi začaly kvést, ale jsou ještě dost male, co s tím? Vzpamatuje se ta kytka, nebo vážně tvoří šišky?
HujerII
nemá nikdo zkušenost :) ?
EDA45
citace:
Původní příspěvek od HujerII
nemá nikdo zkušenost :) ?

Nemá někdo fotku..??
HujerII
A na co fotka? Mně jde o to, že kytky nemají ani půl metra a už kvetou, není to prostě brzo?

BTW: Že se jedná o samice, jsem poznal...

BTW2 :) : nebo spíš je normální, že tak malé květinky už ukazují pohlaví? (jsou 6-7 týdnů staré)
Beybo
Pozri na moje fotky nad tvojim príspevkom, kvetinky tiež mali len 5-6 týždňov a ukázali pohlavie.. vola sa to preflower z toho si nič nerob rasť budu aj naďalej =)
EDA45
citace:
A na co fotka? Mně jde o to, že kytky nemají ani půl metra a už kvetou, není to prostě brzo?

BTW: Že se jedná o samice, jsem poznal...

BTW2 :) : nebo spíš je normální, že tak malé květinky už ukazují pohlaví? (jsou 6-7 týdnů staré)

Na co fotka..?? Na co tak bejvá fotka..?No to mi poser,no třeba na to,aby něco bylo vidět..!!! Aby sme ti třeba mohli napsat,že ti nic nekvete ale jen kytky ukázaly pohlaví.. NA TO.. :rolleyes:
HujerII
No vidíš, to mi nejspíš stačí :) dík .... a zahul si :rasta:

Edit: Foto jsem zkoušel, ale kvalita byla dost špatná, takže nemá cenu to jsem házet.
EDA45
citace:
No vidíš, to mi nejspíš stačí :) dík .... a zahul si :rasta:

Edit: Foto jsem zkoušel, ale kvalita byla dost špatná, takže nemá cenu to jsem házet.

Tak občas zkoušej a jesli nejsi úplnej Hujer,tak jednou se to foto určitě povede..:rip:
RebeldeWild
Je to Samec ??? Bojím se že jo .... tak se potřebuju utvrdit at ho můžu "zklikvidovat"
citace:
Původní příspěvek od RebeldeWild
Je to Samec ??? Bojím se že jo .... tak se potřebuju utvrdit at ho můžu "zklikvidovat"

Je to samec.
Slick-ace
samec ;)
Chuan Junior
Mám dotaz, u jak staré kytky se dá poznat pohlaví ?
Moje kytičky jsou staré 28dní, před 4dněma jsem zastřihával 3. patro ..
Cca u jak starejch rostlinek se poznává pohlaví díky ?
citace:
Původní příspěvek od Chuan Junior
Mám dotaz, u jak staré kytky se dá poznat pohlaví ?
Moje kytičky jsou staré 28dní, před 4dněma jsem zastřihával 3. patro ..
Cca u jak starejch rostlinek se poznává pohlaví díky ?

Na 21 dnu růstu by měla bejt kytka dospělá, pak už jen záleží na genetice a na světelný periodě, teď v Červnu ti ukáže tak maximálně perflowers bo jaxe to píše :D
Ale o tom tohle téma není, zkus sem hodit fotku.
Chuan Junior
Bohužel lepší se mi nepodařila pořídit, mam ještě jednu je blíž ale je rozmazaná :/:( Ale na ní jsou vidět perflowers .. :D
Chuan Junior
Genetika : Noname
Qwertulanus
hele to jsi zastříhnul hodně brzo jak vidím na fotce třetí patro je ještě o patro víš ..a kytka na 28 dní je nějaká malá :)
citace:
Původní příspěvek od Chuan Junior
Genetika : Noname

Hele vyfot to poradne z blizka.. takle neni ani na co cumet... nebo si prohlidni tenhle tread.. jestli nejses jitrnica tak by jsi to mel poznat))
Chuan Junior
Qwertulanus : Ano, máš pravdu, taky mi příjde že je moc malá na to jak je stará .. Ale je že 3/4 jejího růstu venku vůbec nesvítilo sluníčko a bylo hnusně.
Chuan Junior
Měl jsem ji pod pet-lahví .. A 3. patro mi rostlo cca ani ne 1cm nad 2. Tak jsem ho zaštíp ..
Ronson
Ahoj, již 5 let jsem nepěstoval a teď jsem ukecal ženu, že si dám semínko doma za oknem. Ale obávám se, že to je samec, prosím, koukněte na to ať vím, na čem jsem.
Všem moc děkuji!!!!
A omlouvám se, že toto téma dávám takhle sem!
Ronson
A ještě jedna...
Ortaniel
já tam samca nevidím
šapša
Musim te zklamat mas docela prekerku vypada to ze se budes az do podzima starat o 2 baby :) A zena o tem vi? :D
šikovná holka
rum
Chuane priste radsi vubec nestrihej. Uz tak je kytka z nejakeho dubodu zabrzdena a ty ji jeste pristavis zastipem. Nech ji vyjet a projevi se casem. Klidne za mesic i vic.
Ronson
Omlouvám se, že s tím pořád otravuju, ale mě se to pořád nějak nezdá :-D
Tak jsem to dneska ještě jednou blejsknul....mám totiž od kamaráda ještě jednu maličkou, kde sem si jistej, že je to holčina a byl bych nerad aby došlo k .... :-)
brujeria
Samec jak poleno!
rum
No pic tak splodis a naprezrok udelas skolku. Ono to neoplodni hned. Samec se musi prvne poradne svleknout a samice se taky musi poradne pripravit na prijeti semene od souseda z vedlejsiho kvetinace.
Ronson
Njn, škoda, taková hezky rostlá kytička, já sem to čekal, že to bude kluk :-(
Zítra půjde klučina z domu :-D
Ortaniel
a už je tam :)
Slick-ace
kluk jak buk.

jinak příště -> http://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=29
ABORTED
Zdravim rad bych se ujistil jestli se jedna o hermace....

Kytka ma blizny z nichz vychazeji hnede chlupy ovsem na nekterych mistech ty chlupy vychazeji z takovych mensich ovalnych asi blizen.

Sorry za kvalitu,po ruce byl pouze mobil :(

DIKY PREDEM ZA VSECHNY ODPOVEDI!!!:leaf:
citace:
Původní příspěvek od ABORTED
Zdravim rad bych se ujistil jestli se jedna o hermace....

Kytka ma blizny z nichz vychazeji hnede chlupy ovsem na nekterych mistech ty chlupy vychazeji z takovych mensich ovalnych asi blizen.

Sorry za kvalitu,po ruce byl pouze mobil :(

DIKY PREDEM ZA VSECHNY ODPOVEDI!!!:leaf:

Ta fotka je fakt tragická, je to hrozně mázlý, vypadá to jak perflower zralej, bo jaxe tomu nadává :D ale lepší fotku by to chtělo.
ABORTED
vim omlouvam se ta kvalitka je fakt na bliti...zitra du dam nove foto,jen sem tak zkusil jestli nahodou nekdo nepozna. ale jinak dik za odpoved:)
Zmerčenej Klon
Nazdar. Je mi sice uplne jasny, ze je to samec, ale nikdy sem zadnyho nemel... Takze to projistotu hazim sem, co na to rikate? :starwars:
Slick-ace
Samec..
emk
II. generacia DP Durban Poison
samec/samica ?
emk
... detail
emk
tu akurat nezaostrilo :/
Lwíček
emk: je to samec
emk
Lwicek: podla coho sudis ?
citace:
Původní příspěvek od emk
Lwicek: podla coho sudis ?

Vyfoť to pořádně, na vrcholu to vypadá jako že chlupy, ale z ty tvý fotky si nikdo jistej asi neni, teda až na Lwicka :)
emk
Mirex: dufam, ze z nej nebude samec, spravim lepsie foto, podla pocasia tento vikend.
Durban Poison II.
18.7.
je mozne, ze az takto neskoro sa ukaze, ze je to samec ? väcsinou sa samce prejavia ovela skorej (na ostatnych kusoch to tiez tak bolo)
emk
detail Durban Poison II.

... vyzera to zle :/
emk
Mazar, co myslite, da sa uz urcit pohlavie ?
emk
tiez ten Mazar
emk
do tretice Mazar
Slick-ace
DP - kluk jak buk

Mazar1 - nic nevidím ani chlup ani koule
Mazar2 - špatný zaostřeni, ostří to na ty listy vzadu a ne tak kam má
Mazar3 - to samé, ostří to dozadu a preflowers nevidím

Vyfoť spíš vršek tý kytky..
emk
thx.
fotene blbym smartphonom, nevie to fotit vobec, teda DP je z hry von, posledna rastlinka mi ostava ten Mazar, nech boze da, nech boze da, nech je to suka :D
L0ll3k
Zdravim , je to samec alebo samica ?
L0ll3k
p
L0ll3k
p2
L0ll3k
Foto p2 skunk *1
L0ll3k
Foto p2
emk
L0ll3k: p - 100% samica
emk
samicka (detail)
Spikec
ahoj, muzete mi na to prosim mrknout? Predpokladam, ze to je asi kluk nebo hermac co?
citace:
Původní příspěvek od Spikec
ahoj, muzete mi na to prosim mrknout? Predpokla
dam, ze to je asi kluk nebo hermac co?

Cau, je to chlap.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma