Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 
Samec x Samice - only a pouze sem - rozpoznávací thread II. - Klikni zde pro originální téma
vedneviem
zdravím growery chcel by som sa spytať na pohlavie..vyzera to velmi zaujimavo..
vedneviem
2
blazini
Moc dobre to nevidno ale vyzera to ak blizny.
borecshot
Jj samice máš to dobrý 😃
Dwaen
Zdarec, na jaro jsem bral od kamaráda kytku, měl 3 a 1 jsem si mohl vybrat, podle mě jde o samce, on ty 2 má 100% samice.Co je to podle vás?Dík za radu nechám tu 3 fotky. http://imgur.com/a/wHcEE http://imgur.com/a/XBTov
http://imgur.com/a/muXpi
Maxeaux
Samec
nikolajmorozov
kluk jak buk
Dwaen
Dik panove, ja to vedel ale chtel jsem se ujistit, kamaradovi vysli samice :) hold tento prvni rok mam smulu.
matixo55
zdravím chcel by som sa spytať na pohlavie tejto byliny je to nonane a fakt neviem to rozoznať..aa dalšiu vec by som sa chcel spytať mam special queeny 1 asi tak 2mesiace ale mal som ich v malom kvetinači tak nešli moc do vyšky..ale su pekne rozvetvene..chcel by som sa spytať kedy začne kvitnuť od čoho sa to odvija alebo ako? a či to stiham ešte..dakujem
matixo55
tta no nane
matixo55
special queen
bruno.kudrna
Zdravím
Je to holka,kvete podle délky dne a noci.....Ještě má čas....
Jinak nebuď línej hledej a čti.Při troše snahy bys sis ty odpovědi tady našel sám a ještě by tě to obohatilo.Příště víc iniciativy.
Zdárek:sun:
matixo55
diky..: D
matixo55
Dakujem chalani..to prve je indor som riadne zvedavy vyzera krasne zdravo prihnojovany a krasne rozvetveny som zvedavy..a som rad že je to samica :D dakujem
Tomic36
Ahoj, můžete mi někdo prosím pomoct s určením pohlaví? Kytka A je foto 1,2,3 a kytka B 4 a 5. Stejná odrůda i místo a kytka A kvete (kytka B zatím ne). Zbytek fotek u mě v galerii (k příspěvku jde vložit pouze jedna - číslování je od spoda, takže foto 5 je úplně nahoře). Děkuji moc za pomoc
Maxeaux
samec
Tomic36
Děkuji, zbavím se ho a nemůže to být hermáč? Podle této fotky? Btw je velká pravděpodobnost že ta druhá bude samice, když zatím nekvete? Díky
FLVEK
zdravím, potřebuji poradit, díky :)
FLVEK
a ještě jedna
_Dr.Skunk_
citace:
Původní příspěvek od FLVEK
zdravím, potřebuji poradit, díky :)

sorry jako ale z tohodle nemá sanci někdo něco poznat.
4fresh20
Zdar, som začiatočník a niesom si celkom istý čo to za pohlavie mám. Poraďte prosím
Maxeaux
4fresh20 - zena
SMOLA33
Zdar!

Chcem sa vás spýtať či sa dá ovplyvniť aby mi vyrástli samice s reg. Semienok .. ak áno tak ako? Pestované budú out
Sezam
citace:
Původní příspěvek od SMOLA33
Zdar!

Chcem sa vás spýtať či sa dá ovplyvniť aby mi vyrástli samice s reg. Semienok .. ak áno tak ako? Pestované budú out

Ahoj, na tohle téma existuje hodně spekulací, ale obecně nic takového (tedy aspoň v našich podmínkách, nevím jak v nějaké laborce) nejde. Musíš prostě počítat s 50% úbytkem :)
gripin58
Cus pánové,

je to hermafrodit jak noha,co? Viz foto....
Co s tím, asi nechat normal dojet nebo co? Vyhazovat se mi to nechce, uz to něco stálo... Ze 7 ks 7 obojetníků.... Jsem nasranej.
Perioda, hnojení, světlo, zálivka, teplota byla OK po celou dobu. Cca 20 dní růstu a teď 18. den květu.
Klony od zdejšího člena.

Předem díky za poznatky.
_Dr.Skunk_
citace:
Původní příspěvek od gripin58
Cus pánové,

je to hermafrodit jak noha,co? Viz foto....
Co s tím, asi nechat normal dojet nebo co? Vyhazovat se mi to nechce, uz to něco stálo... Ze 7 ks 7 obojetníků.... Jsem nasranej.
Perioda, hnojení, světlo, zálivka, teplota byla OK po celou dobu. Cca 20 dní růstu a teď 18. den květu.
Klony od zdejšího člena.

Předem díky za poznatky.

Na fotce hermous bohuzel. Muzu vedet od jakeho clena jsou ty klony? Jen abych vedel na koho si dat pozor. Protoze se mi fakt jeste nestalo aby z rizku byl hermous (a to pestim pres 15 let). To je peknej podel si myslim. Buh vi jestli nedelal rezivo z nejakyho noname modelu. Jinak jestli mas cas se s tim srat. Tak ty bobule odstranuj aby nepukli a všechno nenasukali. Ale i tak pocitej s tim ze to bude nejspis oprc.
Reggaemanista
Zdravím, poradíte někdo prosím ? Je to samec nebo samice ? Mi se zdá, že kytka ukázala kouli, takže samec...Vytrhnout a hodit na kompost ? Jinak je to noname, sázený koncem února. Díky předem za rady.
Fotku si zvětšete jinak nic neuvidíte...
Yuki
Zdravim poprosim o rozluštenie hádanky
Maxeaux
Yuki bud si zabudol na hadanku, alebo si vlozil nespravnu fotku :D
Šplecho
Maxeaux haha, podla mňa sa pýta že či nemá nahodou medzitými bliznami aj niečo iné :D , myslí asi tie zelene nevyvinute ak sa nemylim teda :) pokial tam nemás nikde koule či banany tak myslim že to herma nebude
thaavi
Asi samec, že...
mJaro
Jasné koule ;)
DanWalk
Zdravím,
po zasadení 7 noname semien od miestneho člena, som si nechal iba 3 rastlinky (z dôvodu priestoru ) ktoré začínajú ukazovať pohlavie myslím že to budú všetko samice ale rád si nechám poradiť od skúsených :)
DanWalk
C2
DanWalk
C3
nikolajmorozov
Danwalk: prvni fotka- vidim dva chlupy tak na 99% samYce, zbytek by si zaslouzzil lepsi fotky nebo fotky z jinyho uhlu.. ale koule nevidim.
btw pokud ta kytka v ranny fazi nebo v prubehu rustu nehodi kouli(jakoze samec) tak by v pozdejsim sstadiu nemela menit pohlavi..
M@gicWeeD
Prvni a treti fotka vypada na samice, na druhe fotce neni nic videt.
GAGrouwer
Ahoj všichni,

mohu se zeptat, zda je to samec? Prošel jsem spoustu fotek, ale prosím o slovo a oko odborníka.

Děkuji
savy
Odborník nejsem ale samec to není 😉
ZelenaZahradka
Ahojte, co tohle?
Lemonade
Vypadá to jako koule, ale zas tak dobře to na fotce nevidím. Bodla by ostřejší, jiný světlo.
ZelenaZahradka
Větev jsem useknul, nikde jinde to zatím nevydá nijak divně. Mám ještě tuto foku. Fotka má rozišení cca 3000x2000px ale Grower to dost zmenšuje.
DooMer
Ja teda nikde koule nevidim?
Lemonade
Taky ne.
Zmenšuje,ale když to první oriznes ať tam je to podstatné?

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma