vedneviem |
zdravím growery chcel by som sa spytať na pohlavie..vyzera to velmi zaujimavo.. |
|
|
blazini |
Moc dobre to nevidno ale vyzera to ak blizny. |
|
|
borecshot |
Jj samice máš to dobrý 😃 |
|
|
nikolajmorozov |
kluk jak buk |
|
|
Dwaen |
Dik panove, ja to vedel ale chtel jsem se ujistit, kamaradovi vysli samice :) hold tento prvni rok mam smulu. |
|
|
matixo55 |
zdravím chcel by som sa spytať na pohlavie tejto byliny je to nonane a fakt neviem to rozoznať..aa dalšiu vec by som sa chcel spytať mam special queeny 1 asi tak 2mesiace ale mal som ich v malom kvetinači tak nešli moc do vyšky..ale su pekne rozvetvene..chcel by som sa spytať kedy začne kvitnuť od čoho sa to odvija alebo ako? a či to stiham ešte..dakujem |
|
|
bruno.kudrna |
Zdravím
Je to holka,kvete podle délky dne a noci.....Ještě má čas....
Jinak nebuď línej hledej a čti.Při troše snahy bys sis ty odpovědi tady našel sám a ještě by tě to obohatilo.Příště víc iniciativy.
Zdárek:sun: |
|
|
matixo55 |
Dakujem chalani..to prve je indor som riadne zvedavy vyzera krasne zdravo prihnojovany a krasne rozvetveny som zvedavy..a som rad že je to samica :D dakujem |
|
|
Tomic36 |
Ahoj, můžete mi někdo prosím pomoct s určením pohlaví? Kytka A je foto 1,2,3 a kytka B 4 a 5. Stejná odrůda i místo a kytka A kvete (kytka B zatím ne). Zbytek fotek u mě v galerii (k příspěvku jde vložit pouze jedna - číslování je od spoda, takže foto 5 je úplně nahoře). Děkuji moc za pomoc |
|
|
Tomic36 |
Děkuji, zbavím se ho a nemůže to být hermáč? Podle této fotky? Btw je velká pravděpodobnost že ta druhá bude samice, když zatím nekvete? Díky |
|
|
FLVEK |
zdravím, potřebuji poradit, díky :) |
|
|
_Dr.Skunk_ |
citace: |
Původní příspěvek od FLVEK
zdravím, potřebuji poradit, díky :) |
sorry jako ale z tohodle nemá sanci někdo něco poznat. |
|
|
4fresh20 |
Zdar, som začiatočník a niesom si celkom istý čo to za pohlavie mám. Poraďte prosím |
|
|
SMOLA33 |
Zdar!
Chcem sa vás spýtať či sa dá ovplyvniť aby mi vyrástli samice s reg. Semienok .. ak áno tak ako? Pestované budú out |
|
|
Sezam |
Původní příspěvek od SMOLA33
Zdar!
Chcem sa vás spýtať či sa dá ovplyvniť aby mi vyrástli samice s reg. Semienok .. ak áno tak ako? Pestované budú out |
Ahoj, na tohle téma existuje hodně spekulací, ale obecně nic takového (tedy aspoň v našich podmínkách, nevím jak v nějaké laborce) nejde. Musíš prostě počítat s 50% úbytkem :) |
|
|
gripin58 |
Cus pánové,
je to hermafrodit jak noha,co? Viz foto....
Co s tím, asi nechat normal dojet nebo co? Vyhazovat se mi to nechce, uz to něco stálo... Ze 7 ks 7 obojetníků.... Jsem nasranej.
Perioda, hnojení, světlo, zálivka, teplota byla OK po celou dobu. Cca 20 dní růstu a teď 18. den květu.
Klony od zdejšího člena.
Předem díky za poznatky. |
|
|
_Dr.Skunk_ |
Původní příspěvek od gripin58
Cus pánové,
je to hermafrodit jak noha,co? Viz foto....
Co s tím, asi nechat normal dojet nebo co? Vyhazovat se mi to nechce, uz to něco stálo... Ze 7 ks 7 obojetníků.... Jsem nasranej.
Perioda, hnojení, světlo, zálivka, teplota byla OK po celou dobu. Cca 20 dní růstu a teď 18. den květu.
Klony od zdejšího člena.
Předem díky za poznatky. |
Na fotce hermous bohuzel. Muzu vedet od jakeho clena jsou ty klony? Jen abych vedel na koho si dat pozor. Protoze se mi fakt jeste nestalo aby z rizku byl hermous (a to pestim pres 15 let). To je peknej podel si myslim. Buh vi jestli nedelal rezivo z nejakyho noname modelu. Jinak jestli mas cas se s tim srat. Tak ty bobule odstranuj aby nepukli a všechno nenasukali. Ale i tak pocitej s tim ze to bude nejspis oprc. |
|
|
Reggaemanista |
Zdravím, poradíte někdo prosím ? Je to samec nebo samice ? Mi se zdá, že kytka ukázala kouli, takže samec...Vytrhnout a hodit na kompost ? Jinak je to noname, sázený koncem února. Díky předem za rady.
Fotku si zvětšete jinak nic neuvidíte... |
|
|
Yuki |
Zdravim poprosim o rozluštenie hádanky |
|
|
Maxeaux |
Yuki bud si zabudol na hadanku, alebo si vlozil nespravnu fotku :D |
|
|
Šplecho |
Maxeaux haha, podla mňa sa pýta že či nemá nahodou medzitými bliznami aj niečo iné :D , myslí asi tie zelene nevyvinute ak sa nemylim teda :) pokial tam nemás nikde koule či banany tak myslim že to herma nebude |
|
|
DanWalk |
Zdravím,
po zasadení 7 noname semien od miestneho člena, som si nechal iba 3 rastlinky (z dôvodu priestoru ) ktoré začínajú ukazovať pohlavie myslím že to budú všetko samice ale rád si nechám poradiť od skúsených :) |
|
|
nikolajmorozov |
Danwalk: prvni fotka- vidim dva chlupy tak na 99% samYce, zbytek by si zaslouzzil lepsi fotky nebo fotky z jinyho uhlu.. ale koule nevidim.
btw pokud ta kytka v ranny fazi nebo v prubehu rustu nehodi kouli(jakoze samec) tak by v pozdejsim sstadiu nemela menit pohlavi.. |
|
|
M@gicWeeD |
Prvni a treti fotka vypada na samice, na druhe fotce neni nic videt. |
|
|
GAGrouwer |
Ahoj všichni,
mohu se zeptat, zda je to samec? Prošel jsem spoustu fotek, ale prosím o slovo a oko odborníka.
Děkuji |
|
|
savy |
Odborník nejsem ale samec to není 😉 |
|
|
ZelenaZahradka |
Ahojte, co tohle? |
|
|
Lemonade |
Vypadá to jako koule, ale zas tak dobře to na fotce nevidím. Bodla by ostřejší, jiný světlo. |
|
|
ZelenaZahradka |
Větev jsem useknul, nikde jinde to zatím nevydá nijak divně. Mám ještě tuto foku. Fotka má rozišení cca 3000x2000px ale Grower to dost zmenšuje. |
|
|
DooMer |
Ja teda nikde koule nevidim? |
|
|
Lemonade |
Taky ne.
Zmenšuje,ale když to první oriznes ať tam je to podstatné? |
|
|
|